header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor gezichtsdoekjes zal tegen 2030 een enorme groei zien | Beiersdorf, Johnson en Johnson, Albaad Massuot, Kimberly-Clark, Diamond Wipes International

Mar 22, 2023 11:00 AM ET

Gezichtsdoekjes Marktoverzicht

Gezichtsdoekjes staan bekend als natte weefsels die door de eindgebruikers worden gebruikt om het vuil, de olie en andere verontreinigende stoffen onmiddellijk van het gezicht te reinigen zonder een ander product te gebruiken. Deze doekjes zijn vrij van irritatie en bevatten kunstmatige parfums die de huid een verfrissend gevoel geven. Deze doekjes bevatten minder chemicaliën en volledig natuurlijke ingrediënten die huidirritatie of huiduitslag voorkomen. De vraag naar gezichtsdoekjes is de afgelopen jaren toegenomen vanwege hun eenvoudige toepassing en compacte verpakking. De productiekosten van gezichtsdoekjes zijn kosteneffectief en haalbaar voor de klanten op de lokale markt.

Volgens een recente studie wordt de wereldwijde markt voor gezichtsdoekjes gezien op USD 2409 miljoen in 2020 en wordt voorspeld dat deze USD 5495,5 miljoen zal bereiken bij de hoogste CAGR van 6,0% tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Facial Wipes Market

Om het gebruik van gezichtsdoekjes te verhogen, ontdekken de marktspelers op de markt voor gezichtsdoekjes innovatieve functies. Door de stijgende vraag naar cosmetica leidt het gebruik tot een stijging van de vraag naar gezichtsdoekjes. Het wordt gebruikt als een ultiem reinigingsgemak en is perfect geschikt om het zweet na een sportschooltraining en elke andere make-up van het feest weg te vegen. Het gebruik van

Gezichtsdoekjes in de ontwikkelingsregio’s zoals Noord-Amerika en Europese regio’s en hun cultuur wordt overgenomen in landen in Azië-Pacific en het Midden-Oosten. Groeiende besteedbare inkomens en toenemende koopkracht van consumenten stuwen de vraag naar gezichtsdoekjes. Bovendien, flexibiliteit in het gebruik van gezichtsdoekjes, zakvriendelijk, verschillende aroma’s en gemakkelijk gebruik escaleert de marktgroei van de doekjes.

De marktkansen voor gezichtsdoekjes introduceren innovaties in formulering en de vermindering van het gebruik van chemicaliën bij de productie van doekjes stimuleert de marktgroei.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8410

Marktsegmentatie

De markt voor gezichtsdoekjes is ingedeeld in verschillende vormen, zoals categorie, aard, type en distributiekanaal.

Categorie Segmentatie: De markt voor gezichtsdoekjes op basis van de categorie is opgesplitst in organische gezichtsdoekjes en conventionele gezichtsdoekjes.

Natuursegmentatie: Van nature worden de gezichtsdoekjes opgesplitst in natte gezichtsdoekjes en droge gezichtsdoekjes.

Type segmentatie: De soorten gezichtsdoekjes zijn prestaties en dagelijks gebruik.

Distributiekanaal: Op basis van het distributiekanaal is de markt voor gezichtsdoekjes onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Regionale analyse

Op basis van het laatste onderzoek is de wereldwijde markt voor gezichtsdoekjes op basis van regio’s verdeeld in vier belangrijke regio’s zoals Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. Onder hen wordt voorspeld dat Azië-Pacific het grootste marktaandeel zal hebben vanwege de hoogste vraag naar cosmetische producten in deze regio, wat leidt tot een toename van de groei van de markt voor gezichtsdoekjes. Noord-Amerika domineert de hoogste omzet in de markt vanwege de stijgende vraag naar multifunctionele gezichtsdoekjes en conventionele huidverzorgingsproducten.

De spelers op de markt voor gezichtsdoekjes zijn Beiersdorf, Johnson &Johnson, Kimberly-Clark, L’OREAL S.A (Garnier), Rockline Industries, Diamond Wipes International en anderen.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/facial-wipes-market-8410

Nieuws uit de industrie

Volgens het recente rapport zal de marktprognose voor gezichtsdoekjes naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de uitbreiding van andere cosmetische producten door bedrijven, bepaalde ontwikkelingen worden gemaakt om de productformulering van doekjes te verbeteren en ze huidvriendelijker te maken, wat de marktgroei in de beoordelingsperiode bevordert.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Baby wipes markt Analyse Onderzoeksrapport Informatie per materiaal (natuurlijk, synthetisch, gemengd), type (droog en nat), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd), regio (Noord-Amerika,Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – Global Forecast tot 20230

Cosmetica &Personal Care Ingredients Markt Informatie per type (formaldehyde, glycerolen, titaandioxide, isopropylsen, alcoholen, dimethicon, natriumlaurylsulfaat, parabenen, tocoferolen, benzones, oleochemische, oppervlakteactieve stoffen, polymeer, botanische extracten en andere), toepassing (emulgatoren en stabilisatoren, conserveermiddelen, verdikkingsmiddelen, moisturizers, verzachtende middelen en andere), eindgebruik (huidverzorging, haarverzorging, geur, bad en douche en anderen), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Facial Wipes,Facial Wipes Market,Facial Wipes Industry,Facial Wipes Market Size