header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor militaire nachtzichtapparaten navigeren door de complexiteit, kansen en uitdagingen

Mar 22, 2023 10:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Marktomvang van militaire nachtzichtapparaten ter waarde van USD 8,9 miljard, marktgroei met een CAGR van 10,8% tegen 2020-2030

De markt voor militaire nachtzichtapparaten verwijst naar de wereldwijde markt voor apparaten waarmee militair personeel kan zien in omgevingen met weinig licht of zonder licht. Deze apparaten omvatten beeldversterkerbuizen, warmtebeeldcamera’s en andere gerelateerde technologieën. Militaire nachtzichtapparaten worden voornamelijk gebruikt voor verkennings-, bewakings-, targeting- en navigatiedoeleinden. De markt omvat fabrikanten, distributeurs en leveranciers van militaire nachtzichtapparaten aan militaire organisaties en overheidsinstanties over de hele wereld. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar geavanceerde militaire technologieën, groeiende investeringen in defensiebudgetten en stijgende wereldwijde militaire moderniseringsprogramma’s.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5980

De COVID-19-pandemie had een gemengde impact, de pandemie heeft verstoringen veroorzaakt in de toeleveringsketen, productie en distributie van militaire nachtzichtapparaten als gevolg van lockdowns, reisbeperkingen en verminderde personeelscapaciteit. Dit heeft geleid tot vertragingen in de levering van militair materieel, waaronder nachtzichtapparatuur, aan militaire organisaties over de hele wereld.

De pandemie heeft ook geleid tot een toename van de vraag naar militaire nachtzichtapparatuur, omdat militaire organisaties zich hebben moeten aanpassen aan nieuwe operationele vereisten als gevolg van de pandemie. Militaire operaties hebben in toenemende mate ‘s nachts plaatsgevonden om contact met burgers te vermijden en om sociale afstand te bewaren, waardoor nachtzichtapparaten belangrijker dan ooit zijn geworden.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn American Technologies Network Corp., Collins Aerospace, Meopta Optica S.R.O (Tsjechië), L3 Technologies Inc., Harris Corporation, FLIR Systems Inc., BAE Systems plc, Bharat Electronics Limited, Thales Group, Elbit Systems Ltd.

Marktsegmentatie

De markt voor militaire nachtzichtapparaten is gesegmenteerd in apparaattype, technologie en toepassing.

Op basis van het apparaattype is de markt gesegmenteerd in bril, camera en scope.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in beeldversterker, warmtebeeld en infraroodverlichting.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in surveillance, navigatie en targeting.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in beeldversterker, warmtebeeld en infraroodverlichting.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in surveillance, navigatie en targeting.

Regionale analyse

Noord-Amerika was de grootste regio voor de markt voor militaire nachtzichtapparatuur vanwege factoren zoals een grote vraag naar geavanceerde militaire uitrusting, toenemende defensiebudgetten en de aanwezigheid van grote fabrikanten in de regio.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-night-vision-device-market-5980

De toenemende acceptatie van geavanceerde militaire technologieën, zoals nachtzichtapparaten, door andere landen in de regio, zoals Canada en Mexico, draagt ook bij aan de groei van de markt in Noord-Amerika. De regio is ook de thuisbasis van verschillende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten gericht op het verbeteren van de prestaties van militaire nachtzichtapparaten, die naar verwachting de markt de komende jaren verder zullen stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor militaire elektro-optische en infraroodsystemen Onderzoeksrapport: per type (beeldintensivering, laser en infrarood), sensortechnologie (scannen, starring, multispectraal en hyperspectraal), platform (lucht-, land- en marine) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – voorspelling tot 2030

Man-Draagbare Militaire Elektronica Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (communicatie, commando en controle, ondersteunende elektronica, EO / IR (elektro-optisch / infrarood), ISTAR (intelligentie, bewaking, doelacquisitie en verkenning) en krachtbescherming), apparatuur (radar, beeldvormingssysteem en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijdemarktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om klanten te voorzien van optimaal kwaliteitsonderzoek en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor ze uw belangrijkste vragen kunnen beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  Military Night Vision Device Market,Global Military Night Vision Device Market,Military Night Vision Device Industry,Military Night Vision Device Market Size,Military Night Vision Device Market Share,Military Night Vision Device Market Research,Military Night Vision Device Market Trends