header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel industriële thermische isolatie zal tegen 2030 $ 3,74 miljard bereiken | Groei met recente trends en vraag

Mar 22, 2023 8:00 PM ET
In 2022 werd de marktomvang  van industriële thermische isolatie geschat   op USD 2,58 miljard.  
 
De industriële thermische isolatie-industrie  zal naar verwachting  groeien van USD 2,72 miljard in2023 tot USD 3,74 miljard door   2030, met jaarlijks <spaneen samengestelde 

id=”editable-content-within-article~1~21~1″ class=”css-ima1mg”>growth rate (CAGR) van 4,77% over de prognoseperiode  (2023 – 2030)

De markt voor industriële thermische isolatie zal naar verwachting tegen 2030 een aanzienlijke groei doormaken. Isolatie wordt gecategoriseerd als een materiaal of combinatie van materiaal dat de stroom van warmte-energie in de omgeving belemmert. Industriële thermische isolatie wordt gebruikt om verschillende functies uit te voeren, zoals warmtebehoud door warmteverlies of -versterking te verminderen, procestemperatuurregeling te vergemakkelijken en de bedrijfsefficiëntie van stoom, energiesystemen en verwarmingsapparatuur in industriële installaties te verbeteren.

Gewoonlijk varieert het temperatuurbereik voor industriële thermische isolatie van -75 °C tot 815 °C. Alle industriële toepassingen onder de 75 graden C staan bekend als “cryogeen” en die boven 815 graden C staan bekend als “vuurvast”. Ze worden verder ingedeeld in drie segmenten: lage temperatuur, tussentemperatuur en hoge thermische isolatie. Thermische isolatie bij lage temperatuur wordt gebruikt voor koel-, koude of gekoelde watertoepassingen. De tussentemperatuur wordt gebruikt voor warm water, stoomcondensaat en hoge temperatuur warmwatertoepassingen en thermische isolatie op hoge temperatuur wordt gebruikt voor turbines, uitlaten, verbrandingsovens, ketels, stapels en breeching-toepassingen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4876

Ze beschikken over een uitstekende thermische weerstand, duurzaamheid bij hoge temperaturen en een lage thermische geleidbaarheid, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan eindgebruiksindustrieën zoals energieopwekking, petrochemische raffinaderijen, automotive, ruimtevaart en defensie en anderen.

Marktdynamiek

Volgens MRFR-onderzoek zijn enkele van de belangrijke marktfactoren en ontwikkelingen in de wereldwijde industriële thermische isolatiemarkt wijdverspreid bewustzijn, toenemend verbruik van isolatieproducten en stijgende bevolking.

Bovendien wordt verwacht dat de uitbreiding van productieactiviteiten als gevolg van toenemende publieke en private investeringen in de olie- en gas-, petrochemische, energie- en industriële sectoren brandstof zal leveren voor industriële thermische isolatie. Bovendien wordt verwacht dat de toegenomen focus van de overheid op het verbeteren van de industriële productie, het ontwikkelen van speciale economische zones, industriële corridors, evenals subsidies en belastingverlagingen voor verschillende productiegroepen en industriële bedrijven de komende jaren een nieuwe impuls zal geven aan de marktgroei.

Bovendien wordt verwacht dat de groeiende vraag naar industriële koeling om condensatie te voorkomen en de productie van hogetemperatuur isolatiewol de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode zal stimuleren. 

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/4876

Segmentatie

De wereldwijde markt voor industriële thermische isolatie is gecategoriseerd op basis van materiaal en eindgebruik. 

Op basis van materiaal is de markt voor industriële thermische isolatie gesegmenteerd in calciumsilicaat, minerale vezels, geschuimd plastic, perliet, cellulair glas en andere.

Op basis van het eindgebruik is de markt voor industriële thermische isolatie onderverdeeld in petrochemische en raffinaderijen, energieopwekking, lucht- en ruimtevaart, defensie, automotive en andere.

Regionale analyse 

De wereldwijde markt voor industriële thermische isolatie is gesegmenteerd in Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Azië-Pacific zal naar verwachting de wereldwijde groei leiden met een gezonde CAGR tijdens de beoordelingsperiode als gevolg van de snelle industrialisatie en de voortdurende uitbreiding van verschillende eindgebruiksindustrieën, waaronder die van de auto-industrie en energieopwekking. De vraag naar industriële thermische isolatie zal naar verwachting stijgen in verschillende Aziatische landen in de Stille Oceaan, zoals China, Japan, Zuid-Korea, India, Vietnam en Maleisië als gevolg van het vergroten van de consumentenbasis en het ondersteunen van overheidsregulering. Daarnaast zijn de toenemende verstedelijking, de beschikbaarheid van goedkope grondstoffen, arbeid en land, en het sober strenge regelgevingskader enkele van de belangrijkste drijfveren voor de regionale groei van de industriële thermische isolatiemarkt gedurende de prognoseperiode.

Noord-Amerika kwam naar voren als de belangrijkste industriële thermische isolatiemarkt, gevolgd door Europa en de Regio Azië-Pacific. De Noord-Amerikaanse markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toegenomen vraag van lucht- en ruimtevaart- en defensiebedrijven. De VS en Canada behoren tot de belangrijkste bijdragers aan de groei van de regionale markt als gevolg van de sterke groei in de defensiesector.

Europa zal naar verwachting een aanzienlijke toename van de industriële thermische isolatiemarkt zien als gevolg van een groot klantenbestand voor een verscheidenheid aan eindgebruiksindustrieën, gecombineerd met aanzienlijke investeringen om de chemische processector in de prognoseperiode nieuw leven in te blazen. Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Polen, Rusland, Spanje en Italië zijn naar voren gekomen als de belangrijkste bijdragers aan de regionale groei van de industriële thermische isolatiemarkt en zullen naar schatting dominant blijven tijdens de beoordelingsperiode vanwege het wijdverbreide gebruik van thermische isolatie in de automobiel- en petrochemische sector. 

In Latijns-Amerika leveren landen als Brazilië en Mexico de grootste bijdrage aan de wereldmarkt vanwege de sterke groei in de automobielsector. Geschat wordt dat het Midden-Oosten en Afrika een robuuste groei zullen doormaken in de prognoseperiode 2022-2030. Koeweit, Oman, Iran, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) behoren tot de belangrijkste bijdragers aan de regionale marktgroei vanwege de sterke aanwezigheid van de olie- en gas- en petrochemische sectoren.

Belangrijkste spelers

Rockwool Insulation, Poroc Group, Knauf Insulation, TechnoNICOL Corporation, Anco Products Inc, Aspen Aerogels Inc, Cabot Corporation, Morgan Advanced Materials, Unifrax, RATH Group

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4876

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Industrial Thermal Insulation,Industrial Thermal Insulation Market,Industrial Thermal Insulation Market Size