header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgroei zonnewaterpompen versneld om 9,50% CAGR te registreren op basis van eisen, verkoop, omzet, regionale analyse, topspelers, grootte en voorspelling 2030

Mar 22, 2023 11:00 AM ET

Zonne-waterpompen Marktinzichten:

De markt voor zonnewaterpompen zal naar verwachting in 2030 meer dan USD 2,83 miljard waard zijn, met een CAGR van 9,50%.

De markt voor zonnewaterpompen verwijst naar de markt voor apparaten die zonne-energie gebruiken om water van een bron naar een bestemming te pompen. Deze apparaten worden vaak gebruikt in afgelegen gebieden waar geen elektriciteit beschikbaar is of waar de kosten van elektriciteit hoog zijn. Zonnewaterpompen zijn steeds populairder geworden vanwege hun lage operationele kosten en milieuvoordelen.

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

Marktgrootte 2022

USD 1,5 miljard

Marktgrootte 2023

USD 1,64 miljard

Marktgrootte 2030

USD 2,83 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

9.50% (2022-2030)

Een voorbeeldexemplaar aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3980

Zonne-waterpompen Markt Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers zijn onder andere:

 • Lorentz (Duitsland)
 • Pompen Private Limited (India)
 • Tata Power Solar Systems Ltd (India)
 • Shakti Pompen (India) Ltd (India)
 • Wenling Jintai Pomp Factory Limited (China)
 • Bright Solar Limited (India)
 • Grundfos (Denemarken)
 • Symtech Solar (Oman)
 • com (Australië)
 • Urja Limited (Indië)
 • Kavita Solar Energy Private Limited (India)

In India is irrigatie een belangrijke activiteit voor meer dan de helft van de bevolking en een gebied waar zonnepompen worden gebruikt. Dit geeft India de kans om uit te groeien tot een land met een aanzienlijk marktpotentieel voor zonne-dompelpompen. De Indiase regering heeft uitdagende doelen gesteld voor het vergroten van het vermogen van het land om hernieuwbare energie te produceren. In 2010 begon de Jawaharlal Nehru National (JNN) Solar Mission. De belangrijkste vraagcreërende component van de markt is de investering in infrastructuurverbeteringen. De infrastructuur breidt zich de komende tien jaar snel uit. De topinvesteerders in infrastructuurprojecten zijn landen in het gebied Azië-Pacific, waaronder China, Japan, Indonesië en China. Deze landen investeren meer geld in deze ontwikkelingsinitiatieven. Infrastructuurontwikkeling verbetert de waterwinning. Deze veranderingen vinden vooral plaats in onderontwikkelde en landelijke gebieden. Uiteindelijk verandert het het voorspelde marktbeeld voor zonnewaterpompen.

Veel landen stimuleren tegenwoordig de productie van schone en hernieuwbare energie. Waterberging, waterwinning en waterrecycling zijn essentiële onderdelen van het overheidsproject. De overheid wordt door milieuorganisaties aangespoord om financiering te verstrekken voor zonne-waterpompen die minder elektriciteit verbruiken. Een ander aspect dat de vraag naar zonnewaterpompen stimuleert, is de hulp van de overheid.

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

 1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
 2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
 3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
 4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
 5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
 6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Aanvraag voor aangepast rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3980

Zonne-waterpompen Markt Regionale Evaluatie:

De wereldwijde markt voor zonne-waterpompen groeit snel in de regio Azië-Pacific. Australië, China en Indonesië zijn de landen in de regio Azië-Pacific met de hoogste vraag naar zonnepompen. India, Thailand, Maleisië en Japan zullen ook een verhoogde vraag ervaren in het gebied Azië-Pacific. Het is een gebied waar nieuwe zonnepompen kunnen worden geïnstalleerd. De hoge productiesnelheid in de gebieden is te wijten aan de hoeveelheid grondstoffen en lagere arbeidskosten.

Hoge investeringen voor zonnepompen worden ook mogelijk gemaakt door industriële activiteiten en overheidssteun. Onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven voor zonnewaterpompen breiden zich gestaag uit in de Regio Azië-Pacific. Een ander element dat zich presenteertpotentiële vooruitzichten voor zonnepompen is de snel groeiende bevolking. Vanwege hernieuwbare energie is er een aanzienlijke vraag in Europa, Noord-Amerika en andere plaatsen. Daarnaast zorgt de enorme vraag naar zonnepompen in de agrarische sector voor een enorme ontwikkeling op de Europese markt.

Overzicht van de marktsegmenten zonnewaterpompen:

Soorten omvatten zonne-oppervlaktepompen en zonne-dompelpompen.

Onder de 3 PK, 3 PK tot 10 PK en Boven de 10 PK zijn de vermogens.

AC-motor aangedreven zonne-waterpompen en DC motor-aangedreven zonne-energie waterpompen, respectievelijk, per rijtype

Industriële, huishoudelijke, commerciële en industriële eindgebruikers

Europa, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië-Pacific

Praat met een expert:

 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/3980

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Water Pumps Market Analysis,Solar Water Pumps Market Companies,Solar Water Pumps Market Trends,Solar Water Pumps Market Forecast