header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Militaire simulatie en virtuele trainingsmarkt stijgende vraag en wereldwijde industrieanalyse per prognosejaar 2030

Mar 22, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De omvang van de militaire simulatie- en trainingsmarkt wordt geschat op USD 9,2 miljard in 2022 om usd 20,58 miljard te bereiken in 2030, bij een CAGR van 6,2% van 2020 tot 2030.

 Militaire simulatie en virtuele trainingsmarkt verwijst naar de markt voor de ontwikkeling, productie en verkoop van verschillende militaire simulatie- en trainingssystemen die worden gebruikt om militair personeel te trainen voor gevechtssituaties in een veilige en gecontroleerde omgeving. De markt voor militaire simulatie en virtuele training zal naar verwachting blijven groeien naarmate de vraag naar effectieve en veilige training voor militair personeel toeneemt. Deze groei wordt gedreven door de behoefte aan efficiëntere en kosteneffectievere trainingsmethoden, evenals de toenemende focus op het verbeteren van de militaire paraatheid en paraatheid in het licht van de zich ontwikkelende wereldwijde veiligheidsuitdagingen.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor militaire simulatie en virtuele training. Met de pandemie werden veel militaire trainingsfaciliteiten en -programma’s tijdelijk gesloten of teruggeschroefd om de verspreiding van het virus te voorkomen, wat resulteerde in een verhoogde vraag naar virtuele trainings- en simulatietechnologieën.

De pandemie heeft de adoptie van externe en virtuele trainingsoplossingen versneld, wat heeft geleid tot een toegenomen vraag naar virtuele trainings- en simulatiesystemen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3510

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn CAE Inc., Thales Group, L-3 Communications Holdings Inc., Lockheed Martin Corporation,      Northrop Grumman Corporation, Rheinmetall AG, Raytheon Company, Rockwell Collins Inc., Cubic Corporation

Marktsegmentatie

De markt voor militaire simulatie en virtuele training is gesegmenteerd in trainingstype, platform en grond.

Op basis van het trainingstype is de markt gesegmenteerd in live en virtual reality.

Op basis van het platform is de markt gesegmenteerd in jet flight simulation en training en rotary flight simulation en training en UAV flight simulation and training.

Op basis van de grond is de markt gesegmenteerd in slagveldsimulatie en training en gevechtssimulatie en training en simulatie en training van grondvoertuigen.

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio van de militaire simulatie- en virtuele trainingsmarkt, gevolgd door Europa en de Regio Azië-Pacific. Dit komt door de hoge militaire uitgaven van landen in deze regio’s, evenals hun geavanceerde technologische infrastructuur en gevestigde defensie-industrie.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-simulation-virtual-training-market-3510

Met name de Verenigde Staten hebben het grootste marktaandeel in de militaire simulatie- en virtuele trainingsmarkt vanwege de hoge militaire uitgaven, het aanzienlijke aantal actieve militairen en de aanwezigheid van grote defensiebedrijven met expertise in de ontwikkeling en productie van virtuele trainings- en simulatiesystemen.

Gerelateerde rapporten:

Simulatoren Markt Onderzoeksrapport: Informatie per toepassing (commerciële training en militaire training), oplossing (producten en diensten), platform (lucht-, land- en maritiem), type (volledige vluchtsimulatoren, vluchttrainingsapparatuur, andere), techniek (live, virtuele en constructieve simulatie, synthetische omgevingssimulatie en gamingsimulatie) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Flight Simulator Market: Informatie per platform (Commercial Aerospace [Full Flight Simulator and Flight Training Devices], Military Aerospace [Air combat Simulator, Basic Flight Trainer, Computer Based Training and Full Mission Simulator en anderen]), per vliegtuigtype (Fixed Wing Aircraft, Rotary Wing Aircraft en UAV), per Simulator Type (Live Simulation en Virtual Simulation) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika) – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking totdiverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om klanten te voorzien van optimaal kwaliteitsonderzoek en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor ze uw belangrijkste vragen kunnen beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: sales@marketresearchfuture.com
Keywords:  Military Simulation and Virtual Training Market size,Military Simulation and Virtual Training Market share,Military Simulation and Virtual Training Market trend,Military Simulation and Virtual Training Market insights,Military Simulation and Virtual Training Market outlook,Military Simulation and Virtual Training Industry