header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Opvouwbare meubelmarkt zal exponentiële groei zien, naar verwachting $ 15,97 miljard bereiken in 2030

Mar 22, 2023 7:00 PM ET

De wereldwijde markt voor vouwmeubelen zal naar verwachting groeien van USD 11,34 miljard in 2023 tot USD 15,97 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,16% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030) volgens de recente analyse van Market Research Future (MRFR).

Opvouwbare meubels zijn een veelzijdige en praktische oplossing voor diegenen die in kleine ruimtes wonen of meubels nodig hebben die gemakkelijk kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn. Deze meubels zijn ontworpen om op te vouwen of in te klappen, waardoor ze compact en gemakkelijk op te bergen zijn in een kast, onder een bed of in een hoek. Opvouwbaar meubilair omvat tafels, stoelen, bedden en zelfs boekenplanken en is verkrijgbaar in een reeks materialen en stijlen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Niet alleen is opvouwbaar meubilair ruimtebesparend, maar het kan ook betaalbaarder zijn dan traditionele meubels en is perfect voor diegenen die het leuk vinden om hun woonruimtes vaak te herschikken.

 

Verschillende factoren stuwen de wereldwijde markt voor vouwmeubelen. Volgens het recente MRFR-rapport omvatten dergelijke factoren een snel tempo van verstedelijking, een bloeiende vastgoedmarkt, de acceptatie van co-living-trend in de Verenigde Staten, de toenemende trend van millenials die kiezen voor gehuurd appartement, snelle industrialisatie in Mexico, Brazilië, Thailand, Indonesië, India en China, en verschuiving naar stedelijke gebieden vanuit landelijke gebieden. Bijkomende factoren die marktgroei toevoegen, zijn onder meer een stijgende bevolking, gebrek aan woonstructuren, een effectief alternatief voor traditioneel meubilair, multifunctioneel en ruimtebesparend, verbetering van de inrichting van de beschikbare ruimte en de vraag naar onderhoudsarme bouwproducten en decoratief interieur.

Integendeel, fluctuerende grondstofkosten en de impact van de COVID-19-pandemie zijn factoren die de wereldwijde groei van de opvouwmeubelmarkt gedurende de prognoseperiode kunnen belemmeren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4822

Marktsegmentatie

Het MRFR-rapport belicht een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde markt voor vouwmeubelen op basis van toepassingen en producten.

Op basis van producten is de wereldwijde markt voor vouwmeubelen gesegmenteerd in bedden, banken, tafels, stoelen en andere meubels. Hiervan zal het sofasegment de markt leiden gedurende de prognoseperiode.

Door toepassingen is de wereldwijde markt voor vouwmeubelen gesegmenteerd in niet-residentieel en residentieel. Hiervan zal het residentiële segment de markt domineren gedurende de prognoseperiode als gevolg van de groeiende woningbouw wereldwijd.

Regionale analyse

Op basis van de regio behandelt het wereldwijde marktrapport voor vouwmeubelen de groeimogelijkheden en recente trends in de Regio Azië-Pacific (APAC), Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld (RoW). Hiervan zal de APAC-regio de markt domineren gedurende de prognoseperiode en met de hoogste CAGR. Toename van verstedelijking en industrialisatie, groeiende niet-residentiële en residentiële bouwactiviteiten en een ideale keuze om ruimteproblemen op te lossen, dragen bij aan de wereldwijde groei van de vouwmeubelmarkt in de regio. China, India en Japan hebben het grootste aandeel in de markt.

De wereldwijde markt voor vouwmeubelen in Europa zal naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben gedurende de prognoseperiode. Kleinere woonruimtes, een groeiende bevolking en toenemende rehabilitatie- en reparatieactiviteiten van bestaande interieurs en infrastructuur dragen bij aan de wereldwijde groei van de vouwmeubelmarkt in de regio.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4822

De wereldwijde markt voor vouwmeubelen in Noord-Amerika zal naar verwachting een gezonde groei laten zien gedurende de prognoseperiode. De groeiende vraag naar interieurproducten die weinig onderhoud nodig hebben, in combinatie met de sterke ontwikkeling van residentiële en commerciële structuren in de VS, dragen bij aan de wereldwijde groei van de vouwmeubelmarkt in de regio. De VS hebben het grootste aandeel in de markt.

De wereldwijde markt voor vouwmeubelen in de RoW zal naar verwachting een gezonde groei laten zien gedurende de prognoseperiode. De ontwikkeling van hotels, de veranderende levensstijl en het gebrek aan ruimte dragen bij aan de wereldwijde groei van de markt voor vouwmeubelen in de regio.

Belangrijkste spelers

Toonaangevende spelers die in het marktrapport voor vouwmeubelen worden geprofileerd, zijn IKEA, Ashley furniture industries inc, Leggett en Platt Inc, Dorel Industries Inc, Haworth Inc, Expand furniture, Murphy wall beds hardware Inc, Flexsteel industries Inc, Maxchief Europe, Hussy seating company

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/4822

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Furniture Market,Folding Furniture,Folding Furniture Market