header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Propyleenoxide marktomvang te groeien met een CAGR van 6% – Exclusief rapport van MRFR

Mar 22, 2023 6:00 PM ET
De marktomvang  voor propyleenoxide  werd geschat op USD 24,30 miljard in 2022. 
Volgens  projecties zal de markt voor propyleenoxide   toenemen van USD 26,11 miljard in 2023 naar USD 38,74 miljard.   tegen 2030, groei met een samengesteld jaarlijks  groeitempo  (CAGR) <span id="editable-content-within-article~1~19~0"

class=”css-ima1mg”>van 6,00% gedurende de prognoseperiode  (2023 – 2030).

De marktwaarde wordt sterk beïnvloed door het toenemende gebruik van polyurethaanschuimproducten in de dagelijkse activiteiten. Bovendien wordt de vraag naar de eindgebruikersindustrieën zoals de automobielindustrie, de bouw, textiel en meubels, en belangrijke andere beschouwd als de belangrijkste aanjagers van de propyleenoxide-industrie. De productie van de autostoelen, handsteunen, overvoeringen, interieur en exterieur van de auto’s zijn intensief met behulp van het propyleenoxide dergelijke factoren beïnvloeden de algehele groei van de propyleenoxide-industrie.

Propyleenoxide is een chemische verbinding die over het algemeen wordt verkregen als een kleurloze vloeistof en oplosbaar in ether en alcohol. De propyleenoxiden worden over het algemeen gebruikt in de voedingsindustrie om versheid te behouden en bacteriële aanvallen te elimineren. Het wordt ook gebruikt bij het produceren van commerciële materialen die worden gebruikt in hardschuim, spuitgieten, lijmen, coatings en belangrijke anderen. De belangrijke eindgebruikersindustrieën zoals de auto-industrie en de meubelindustrie stimuleren de algehele groei van de propyleenoxide-industrie. De potentiële kenmerken van polyurethanen zoals stijfheid, dichtheid en hardheid hebben ook invloed op de algehele groei van de propyleenoxide-industrie.

Aan de andere kant wordt verwacht dat de strenge regelgeving met betrekking tot het gebruik van propyleenoxide vanwege de toxiciteit de algehele groei van de propyleenoxide-industrie zal beperken. Terwijl de vraag naar milieuvriendelijke producten wordt geproduceerd met behulp van biobased polyurethaan worden beschouwd als de belangrijkste aanjager van de groei van de propyleenoxidemarkt.

Een voorbeeldexemplaar van dit rapport ophalen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4770

Marktoverzicht:

Propyleenoxide is een chemische verbinding die over het algemeen wordt verkregen als een kleurloze vloeistof en oplosbaar in ether en alcohol. De propyleenoxiden worden over het algemeen gebruikt in de voedingsindustrie om versheid te behouden en bacteriële aanvallen te elimineren. Het wordt ook gebruikt bij het produceren van commerciële materialen die worden gebruikt in hardschuim, spuitgieten, lijmen, coatings en belangrijke anderen. De belangrijke eindgebruikersindustrieën zoals de auto-industrie en de meubelindustrie stimuleren de algehele groei van de propyleenoxide-industrie. De potentiële kenmerken van polyurethanen zoals stijfheid, dichtheid en hardheid hebben ook invloed op de algehele groei van de propyleenoxide-industrie.

Aan de andere kant wordt verwacht dat de strenge regelgeving met betrekking tot het gebruik van propyleenoxide vanwege de toxiciteit de algehele groei van de propyleenoxide-industrie zal beperken. Terwijl de vraag naar milieuvriendelijke producten wordt geproduceerd met behulp van biobased polyurethaan worden beschouwd als de belangrijkste aanjager van de groei van de propyleenoxidemarkt.

Regionale analyse:

Van de andere regio’s wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific het grootste marktaandeel zal hebben tijdens de prognoseperiode. Omdat de vraag naar de bouw- en woningbouwindustrie in de regio Azië-Pacific is toegenomen. De ontluikende bevolking en de voortdurende vraag naar de verbetering van de infrastructuur in de regio Azië-Pacific worden beschouwd als de belangrijkste factoren die de vraag naar propyleenoxide verhogen.

Aan de andere kant maakt Noord-Amerika ook intensief gebruik van propyleenoxide vanwege de toegenomen vraag in de auto-industrie. De lucht- en ruimtevaartvoertuigen en de vraag naar het ijsvrijmakende middel in vliegtuigen zijn enkele van de belangrijkste toepassingen van propyleenoxide. Sommige van de ontwikkelde landen, zoals Europa, hebben echter vanwege de toxische aard van propyleenoxide het gebruik beperkt met zijn voorschriften.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4770

Competitief landschap:

Royal Dutch Shell, Manali Petrochemical Limited, LyondellBasell Industries,Balchem, Huntsman Corporation, Ineos Group Limited, The Dow Chemical Company, BASF, Saudi Arabia Basic Industries Corporation, Sumitomo Chemicals Co

Industrie Nieuws:

Januari 2022 – Meer onderhoud aan de ethyleensector gepland voor de eerste helft van dit jaar zal naar verwachting de leveringen beperken, volgens LyondellBasell Industries NV, terwijl de krappe markten voor acetylen en propyleenoxide naar verwachting zullen aanhouden. Hogere energie- en grondstofkosten drukten de winst in het vierde kwartaal, met name Europa. Betere marges werden echter gedreven door een betere vraag naar transportbrandstof, waardoor ons raffinagesegment zijn tweede opeenvolgende kwartaal van positieve winst kon produceren.

Klik voor meer informatie op de link: https://www.marketresearchfuture.com/reports/propylene-oxide-market-4770

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5e verdieping,

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Propylene Oxide,Propylene Oxide Market,Propylene Oxide Industry