header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Satellietcommunicatie (SATCOM) Markt stijgende vraag in industrie prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Mar 22, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Satellietcommunicatie (SATCOM) Marktomvang gewaardeerd op USD 27.238,0 miljoen, marktgroei met een CAGR van 8,44% tegen 2022 -2030.

Satellite Communication Market verwijst naar het commerciële en overheidsgebruik van communicatiesatellieten om spraak-, data- en videocommunicatiediensten te leveren aan eindgebruikers wereldwijd. SATCOM-diensten worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals omroep, militaire communicatie, maritieme communicatie, luchtvaartcommunicatie en andere.

De SATCOM-markt is dynamisch en evolueert snel, met nieuwe technologieën en innovaties die voortdurend opkomen om te voldoen aan de groeiende vraag naar snelle, betrouwbare en veilige satellietcommunicatiediensten. De groei van de SATCOM-markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar snelle internetconnectiviteit, de toenemende acceptatie van verbonden apparaten, de uitbreiding van militaire en overheidstoepassingen en toenemende investeringen in satellietinfrastructuur door verschillende landen en organisaties.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op Market. Hoewel de markt de vraag naar bepaalde diensten heeft zien toenemen, heeft deze ook een vertraging op andere gebieden ervaren als gevolg van de economische effecten van de pandemie en reisbeperkingen.

De pandemie heeft geleid tot een sterke toename van de vraag naar breedband- en connectiviteitsdiensten, omdat mensen steeds vaker vanuit huis hebben gewerkt en zich bezighouden met leren op afstand. De behoefte aan snelle internetconnectiviteit en betrouwbare communicatiediensten heeft de vraag naar satellietgebaseerde oplossingen gestimuleerd, wat heeft geleid tot een aanzienlijke toename van de SATCOM-markt.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8466

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Inmarsat plc, Honeywell International Inc., L3Harris Technologies Inc., Indra Sistemas S.A., General Dynamics Mission Systems Inc., Cobham Plc, Viasat Inc.

Marktsegmentatie

De satellietcommunicatiemarkt (SATCOM) is gesegmenteerd in product, technologie en eindtoepassingen.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in SATCOM Transponder, SATCOM Transceiver, SATCOM Antenna, SATCOM Modem en SATCOM Receiver.

Op basis van de technologie is de markt gesegmenteerd in SATCOM VSAT, SATCOM Telemetry, SATCOM Automatic Identification System, SATCOM-On-the-Move en SATCOM-On-the-Pause.

Op basis van het eindgebruik is de markt gesegmenteerd in commercieel en overheid en defensie.

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio van de SATCOM-markt in termen van omzet.

Noord-Amerika is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds grootste satellietfabrikanten en serviceproviders, zoals Boeing, Lockheed Martin, Hughes Network Systems en Viasat, onder anderen.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/satellite-communication-market-8466

De Noord-Amerikaanse regio is ook een hub voor technologische innovatie en onderzoek in de SATCOM-markt, met veel bedrijven en organisaties die investeren in de ontwikkeling van nieuwe satelliettechnologieën en -diensten. De aanwezigheid van een sterk ontwikkelde telecommunicatie-infrastructuur en de grote vraag naar breedband- en connectiviteitsdiensten hebben ook bijgedragen aan de dominante positie van de regio op de SATCOM-markt.

Gerelateerde rapporten:

Militaire satellietmarkt Onderzoeksrapport per baantype (lage baan om de aarde, gemiddelde baan om de aarde en geosynchrone baan), payloadtype (communicatielading, navigatielading, beeldvormingslading en andere), satelliettype (kleine satelliet en middelgrote tot zware satelliet), systeem (elektro-optische / infraroodsensor (EO / IS), radar en SATCOM), toepassing (ISR, communicatie en navigatie) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika) – voorspelling tot 2030

Nano- en microsatellietmarkt Onderzoeksrapport Informatie per component (hardware, softwaregegevensverwerking, service en lanceringsservice), massa (1 kg-10 kg en 11 kg-100 kg), toepassing (aardobservatie en teledetectie, wetenschappelijk onderzoek, communicatie, academische training, in kaart brengen en navigatie, biologisch experiment, technologiedemonstratie en -verificatie en verkenning), eindgebruiker (defensie, commercieel, civiel, overheid, maritiem transport en energie-infrastructuur) en regio (Noord-Amerika, EuropaAzië-Pacific, Midden

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om klanten te voorzien van optimaal kwaliteitsonderzoek en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor ze uw belangrijkste vragen kunnen beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Satellite Communication Market,Satellite Communication (SATCOM) Market,Satellite Communication (SATCOM) Market Size,Satellite Communication (SATCOM) Market Share,Satellite Communication (SATCOM) Market Type,Satellite Communication (SATCOM) Market Application,Satellite Communication (SATCOM) Market Region,Satellite Communication (SATCOM) Market Research,Satellite Communication (SATCOM) Industry