header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sesamzaad Marktgroei, vooruitzichten, inzichten, aandeel en prognoses Rapport 2030

Mar 22, 2023 1:00 PM ET

Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor sesamzaad is berekend op een samengestelde jaarlijkse groei van 2,1% over de verwachte periode van 2022 tot 2030. De aanhoudende uitbraak van covid-19 dwong klanten om hun consumptiepatronen te heroverwegen, wat leidde tot de groei van een ultimatum voor gezonde ingrediënten en het creëren van een kans voor sesamzaad als ingrediënten voor verschillende voedingsmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging. De inmenging in de handel zorgde echter voor een daling in de eerste kwartalen van 2021.

In plaats daarvan, de kleine interferentie als gevolg van de toenemende neiging van klanten naar gezond leven en het aannemen van gezonde voedselingrediënten, zal de sesamzaadmarkt naar verwachting stijgen tijdens de verwachte periode. Over de hele wereld is er een toenemend verlangen naar gezonde ingrediënten in diëten bij klanten, vooral onder de millennial-bevolking in Noord-Amerika en Europa. Het voedingsprofiel van deze zaden heeft in de loop van een paar jaar de aantrekkingskracht van de consument gekregen.

Het stijgende ultimatum voor superfoods onder gezondheidsbewuste klanten verhoogt het ultimatum voor de sesamzaadmarkt. Bovendien worden prijsschommelingen en allergieën geassocieerd met de groei van de markt, en artefacten houden ook de groei van de sesamzaadmarkt tegen.

De boosters die in deze markt worden herkend, zijn consumptiepatronen en toenemend gezondheidsbewustzijn, stijgende ultimatum in de landen, en ontwikkelingen en innovaties met betrekking tot hybriden. De matiging die in de sesamzaadmarkt wordt erkend, is internationale prijsschommelingen, sterke internationale rivaliteit en botulismerisico in sesamzaad.

Sesame Seeds Market

Segmentatie

Voornamelijk is de sesamzaadmarkt gecategoriseerd op kleur, zaadtype, toepassing en distributiekanaal. Sesamzaadjes hebben verschillende kleuren zoals wit, zwart, bruin en andere. Deze zaden zijn er echter in twee belangrijke soorten, rauwe zaden en verwerkte zaden, het komt ook in andere soorten. Deze zaden worden voornamelijk gebruikt in de cosmetica-industrie, voedingsindustrie, drank en andere industrieën. Distributiekanalen van deze markt omvatten echter online, offline en andere.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7556

Regionale classificatie

De wereldwijde markt voor sesamzaad is onderverdeeld in vier regio’s genaamd Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, waaronder landen zoals Brazilië, Argentinië, Zuid-Afrika, Soedan en de Verenigde Arabische Emiraten. Consumenten in de VS zijn op zoek naar voedingsingrediënten voor hun dieet vanwege een toename van obesitas.

Volgens de marktdynamiek en -patronen in 2021 bereikte het vetheidspercentage 42,80% in de Verenigde Staten. De Amerikaanse sesamzaadmarkt is opnieuw gecategoriseerd in Canada en Mexico.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sesame-seeds-market-7556

Nieuws uit de branche

Als gevolg van de uitbraak van Covid-19 zijn er aanzienlijke veranderingen waargenomen in de levensstijl en voedingsgewoonten van klanten, wat naar verwachting het ultimatum voor sesamzaad zal stimuleren. De markt voor sesamzaad werd berekend op USD 6,670 miljard in 2021 en zal naar verwachting USD 7,560 miljard bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 1,50% tijdens de verwachte periode van 2022 tot 2030, over de hele wereld. De groei van de markt wordt verkregen door het toenemende bewustzijn van de maximale bevolking naar een gezond dieet over de hele wereld.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over food, beverages &nutrition industry, door Market Research Future:

Zaden Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (G.M. Zaden en Niet-G.M. Zaden), per categorie (biologisch en conventioneel), per gewastype (granen , graan, fruit en groenten, oliehoudende zaden en peulvruchten en andere), per zaadbehandeling (behandeld, niet-behandeld), per eigenschap (herbicidetolerant, insecticidebestendig en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Chia Seeds Market Research Report Information By Category (Organic and Conventional), By Form (Whole, Powdered, and Oil), By Application (Food &Beverages, Pharmaceuticals &Nutraceuticals, Personal Care &Cosmetics, and Others), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Until 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Sesame Seeds Market,Sesame Seeds Industry,Global Sesame Seeds Market,Sesame Seeds Market Share,Sesame Seeds Market Size,Sesame Seeds Market Growth,Sesame Seeds Market Forecast,Sesame Seeds Market Demand,Sesame Seeds Market Outlook