header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Slimme gasmeter marktproductietrends, verkoop, omzet, groeifactoren, branchegrootte, regio’s, technologie en wereldwijde prognose 2030

Mar 22, 2023 11:00 AM ET

Smart Gas Meter Marktoverzicht

De marktomvang van slimme gasmeters zal naar verwachting USD 4,22 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,2% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). De markt werd in 2020 gewaardeerd op USD 2,12 miljard.

De markt voor slimme gasmeters verwijst naar de markt voor gasmeters die zijn uitgerust met geavanceerde technologie, zoals sensoren en communicatiemogelijkheden, om bewaking en beheer van gasgebruik op afstand mogelijk te maken. Slimme gasmeters worden steeds populairder omdat ze een reeks voordelen bieden ten opzichte van traditionele gasmeters, waaronder verbeterde nauwkeurigheid, beter energiebeheer en de mogelijkheid om gaslekken en andere potentiële veiligheidsrisico’s te detecteren.

De markt voor slimme gasmeters zal naar verwachting blijven groeien naarmate meer en meer landen en regio’s slimme netwerktechnologieën gebruiken en overstappen op een duurzamere en energie-efficiëntere infrastructuur.

Topspelers:

 • Siemens AG. (Duitsland)
 • Schneider Electric (Frankrijk)
 • Landis Gyr (Zwitserland)
 • Aclara Technologies LLC (VS)
 • Xylem Inc. (VS)
 • Badger Meter Inc. (VS)
 • Itron Inc. (VS)
 • Honeywell International Inc. (VS)
 • EDMI (Nederland)
 • DIEHL Metering (Duitsland)
 • Apator Group (Polen)
 • Kamstrup A/S (Denemarken)
 • Zenner (Duitsland), onder andere

Voorbeeldrapport aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1686

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

 1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
 2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
 3. Hoe zal de markt zich de komende 5-10 jaar ontwikkelen?
 4. Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
 5. Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
 6. Wat is de huidige vraag naar deze markt?

Ons smart gasmeter marktoverzicht en regionale analyse bieden inzicht in de industrieën, bedrijven en producten binnen de markt. Onze sectie Trends biedt een analyse van hoe de markt momenteel presteert en in de toekomst zal presteren. Onze sectie Groeiprognose geeft u een idee over hoe onze marktanalyse werkt, door ons meer informatie te geven over hoe we ons marktprognosemodel voor een bepaald domein in dit rapport kunnen bouwen. Ten slotte schetsen we in onze sectie Statistieken belangrijke gegevenspunten met betrekking tot elk van deze secties, evenals onze huidige voorspelde prijsklasse.

Het andere belangrijke element is de ontwikkeling van de sleutel die ook het industriële establishment is. Zelfs het wordt door de overheid gemaakt om tentoonstellingen in verschillende gebieden te meten. Het volume van de informatie moet beschikbaar zijn over de voordelen van het apparaat en de toepassing die het gaat verkennen. bovendien beschouwt het een toename van energie rond de prijs die zich zorgen maakt over het milieu als dit en direct toenemende vraag naar een systeem dat in staat is om rekening te houden met vervuilingsniveaus die ontwikkelingslanden zullen verwachten en een installatie krijgen met betrekking tot een goed aantal meters gedurende de prognoseperiode in de slimme metermarkt over de hele wereld. Het gaat zich de vrijheid van slimme meterklanten voorstellen.

Marktsegmentatie van slimme gasmeters  

Per divisie per toepassing

Vanwege de toepassing is de marktanalyse van slimme gasmeters opgesplitst in elektrische meters, gasmeters en watermeters.

Per divisie door eindgebruikers

Gezien de impulstypen is de markt verdeeld in drie soorten privé, modern en zakelijk.

Aanpassing aanvragen @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1686

Slimme gasmeter markt regionale classificatie 

Het wordt gemeten door gebieden als een afdeling door slimme gasten in de richting van marktbreedband. Het zal worden verdeeld in Amerika, Europees de rest van de wereld. Dus de Aziatisch-Pacifische markt is verspreid over en voor het meest extreme als de gaming-meters tijdens het tijdsbestek van de enquête. De hoogten die zowel in het belang als in de meters worden beschouwd, gaan naar financieel ongelooflijke landen, bijvoorbeeld India in Thailand, omdat het een essentiële en belangrijke reden is voor de ontwikkeling van de slimme metersmarkt in de plaats. De effecten moeten de markt meten is en ondanks en minimaal 9,91 cagr bent u tijdens het evolutie tijdsbestek. Het Europese fragment zal het op één na grootste aanbod verwachten en houdenwereldwijd.

Nieuws uit de branche

De omvang van de Smart Gas Meter-markt zal naar verwachting USD 4,22 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,2% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030), De markt werd gewaardeerd op USD 2,12 miljard in 2020.

Lijst van tabellen

TABEL 1 MARKT SYNOPSIS 14

TABEL 2 LIJST VAN AANNAMES 17

TABEL 3 WERELDWIJDE MARKT VOOR SLIMME GASMETERS, PER PRODUCT, 2021–2027 (USD MILJOEN) 32

TABEL 4 WERELDWIJDE MARKT VOOR SLIMME GASMETERS, PER TOEPASSING, 2021–2027 (USD MILJOEN) 35

TABEL 5 WERELDWIJDE MARKT VOOR SLIMME GASMETERS, PER REGIO, 2022-2030 (USD MILJOEN) 38

TABEL 6 NOORD-AMERIKA: MARKT VOOR SLIMME GASMETERS, PER LAND, 2022-2030 (MILJOEN USD) 39

TABEL 7 NOORD-AMERIKA: MARKT VOOR SLIMME GASMETERS, PER PRODUCT, 2022-2030 (MILJOEN USD) 39

TABEL 8 NOORD-AMERIKA: MARKT VOOR SLIMME GASMETERS, PER TOEPASSING, 2022-2030 (MILJOEN USD) 40

TABEL 9 VS: MARKT VOOR SLIMME GASMETERS, PER PRODUCT, 2022-2030 (USD MILJOEN) 41

TABEL 10 VS: MARKT VOOR SLIMME GASMETERS, PER TOEPASSING, 2022-2030 (USD MILJOEN) 41

TABEL 11 CANADA: MARKT VOOR SLIMME GASMETERS, PER PRODUCT, 2022-2030 (IN MILJOEN USD) 42

TABEL 12 CANADA: MARKT VOOR SLIMME GASMETERS, PER TOEPASSING, 2022-2030 (MILJOEN USD) 42

…Voortgezet.

Praat met een expert:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1686

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com


Keywords:  Smart Gas Meter Market Companes,Smart Gas Meter Market Size,Smart Gas Meter Market Growth,Smart Gas Meter Market Analysis,Smart Gas Meter Market Forecast