header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Specerijen en kruiden marktinzichtenrapport met belangrijke impactfactoren en investeringsstudie, 2023 – 2030

Mar 22, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De voorkeur van consumenten voor biologische specerijen en kruiden zal er naar verwachting voor zorgen dat de wereldwijde markt voor specerijen en smaakmakers snel zal groeien. Wereldwijd worden consumenten zich steeds meer bewust van het belang van de gezondheidsvoordelen van clean-label voedselingrediënten. Bovendien geloven consumenten die zich zorgen maken over hun gezondheid dat biologische kruiden veiliger zijn dan traditionele kruiden en smaakmakers.

De markt voor specerijen en smaakmakers wereldwijd is verdeeld in categorieën op basis van soort, waaronder peper, gember, kaneel, kurkuma, kardemom, kruidnagel en anderen. In 2030 had het paprikasegment het grootste marktaandeel. Sinds de oudheid hebben mensen peper, die is afgeleid van peperkorrel, gebruikt om voedsel op smaak te brengen. Witte, groene en zwarte peper kunnen heel of gemalen worden gekocht. De meest populaire soort peper die wereldwijd wordt gebruikt, is zwarte peper. De belangrijkste factoren die de stijgende vraag stimuleren, zijn de therapeutische voordelen, waaronder pijnverlichting en antioxiderende eigenschappen. Vanwege de vele gezondheidsvoordelen en het wijdverbreide gebruik van kurkuma in verschillende keukens, wordt verwacht dat de kurkumamarkt snel zal groeien tijdens de prognoseperiode.

De internationale markt voor specerijen en smaakmakers is onderverdeeld in twee categorieën: conventioneel en biologisch. Tijdens de beoordelingsperiode wordt verwacht dat het conventionele segment wereldwijd de markt voor specerijen en kruiden zal beheersen. De markt voor biologische specerijen en smaakmakers zal naar verwachting snel toenemen als gevolg van de groeiende voorkeur van consumenten voor biologische specerijen en kruiden.

Per distributiekanaal is de markt voor specerijen en kruiden verdeeld in winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde segmenten. Supermarkten en hypermarkten, gemakswinkels en andere winkels vormen de verdere verdeling van het winkelgebaseerde gedeelte. Tijdens de beoordeling wordt verwacht dat de winkelsector de wereldwijde kruiden- en kruidenmarkt zal beheersen. Vanwege de uitbreiding van e-commerce wordt verwacht dat het niet-winkelgebaseerde segment de hoogste CAGR zal hebben.

Spices and Seasonings Market

Marktsegmentatie:

De markt voor specerijen en kruiden is verdeeld in segmenten op basis van soort, categorie, distributiekanaal en regio.

Volgens soort is de markt voor specerijen en smaakmakers over de hele wereld gesegmenteerd in peper, gember, kaneel, kurkuma, kardemom, kruidnagel en anderen.

De internationale markt voor specerijen en smaakmakers is onderverdeeld in twee categorieën: conventioneel en biologisch.

De wereldwijde markt voor specerijen en smaakmakers is verdeeld in winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde segmenten op basis van de distributiekanalen. Supermarkten en hypermarkten, gemakswinkels en andere winkels vormen het winkelsegment.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6606

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld vormen de vier belangrijkste geografische segmenten van de wereldwijde markt voor specerijen en smaakmakers.

Verwacht wordt dat Noord-Amerika de wereldmarkt voor specerijen en smaakmakers zal domineren. Het gebruik van specerijen en kruiden is toegenomen als gevolg van de verhoogde vraag naar etnische gerechten en de groeiende betekenis van geur in verschillende keukens.

Vanwege de stijgende export van specerijen en smaakmakers, wordt verwacht dat de markt voor deze producten in de regio Azië-Pacific snel zal groeien. Enkele van de topproducenten van specerijen in de wereld zijn India, China en Sri Lanka, wat ook de uitbreiding van de industrie in de regio Azië-Pacific voedt.

Klik hier om de volledige samenvatting van het rapport te lezen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/spices-seasonings-market-6606

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde kruiden- en kruidenmarkt zijn Ajinomoto Co., Inc. (Japan), Olam International (Singapore), Associated British Foods PLC (VK), Döhler Group (Duitsland), McCormick & Company, Inc. (VS), de SHS Group (VK), Sensient Technologies Corp. (VS), Ariake Japan Co., Ltd (Japan), B&G Foods Inc. (VS) en Kerry Group PLC (Ierland).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel,Dranken &nutrition industrie, door Market Research Future:

Specerijenmarkt Onderzoeksrapport: informatie per type (knoflook, gember, kurkuma, komijn, kaneel, peper en anderen), per categorie (biologisch en conventioneel), per vorm (geheel, gemalen / poeder en anderen), per eindgebruiker (voedselretail, foodservice en voedselverwerking) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Biologische kruidenmarkt Wereldwijd onderzoeksrapport per type (basilicum, knoflook, gember, kurkuma, komijn, kaneel, peper, teentje, kardemom en anderen), vorm (geheel, gemalen / poeder, anderen) distributiekanaal (winkelgebaseerd [supermarkten , hypermarkten, gemakswinkels en anderen], niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Spices and Seasonings Market,Spices and Seasonings Market Size,Spices and Seasonings Market Share,Spices and Seasonings Market Demand,Spices and Seasonings Market Trends,Spices and Seasonings Market Growth,Spices and Seasonings Market Insights,Spices and Seasonings Market Outlook,Spices and Seasonings Industry,Spices and Seasonings