header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vluchtinspectiemarkt Behoud van veilig luchtruim en het belang van diensten in vooruitgangstechnologie

Mar 22, 2023 10:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De markt voor vluchtinspectie zal naar verwachting in 2030 USD 6.590 miljoen bereiken bij een CAGR van 4,28%.

De Flight Inspection Market verwijst naar de industrie die betrokken is bij de evaluatie en kalibratie van navigatiehulpmiddelen en vluchtprocedures die door vliegtuigen worden gebruikt tijdens het opstijgen, landen en tijdens de vlucht. Vluchtinspectie is een cruciaal proces dat de veiligheid en efficiëntie van luchtvaartoperaties garandeert, door de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van navigatiehulpmiddelen zoals radiobakens, instrumentlandingssystemen en GPS-apparatuur te controleren.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10145

De markt voor vluchtinspectie omvat een reeks diensten, zoals vluchtinspectie en -kalibratie, onderhoud en reparatie, upgrades en modernisering van apparatuur, en advies- en trainingsservices.

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de luchtvaartindustrie als geheel, inclusief de markt voor vluchtinspectie. De wereldwijde reisbeperkingen en het verminderde luchtverkeer hebben geleid tot een daling van de vraag naar vluchtinspectiediensten, wat heeft geleid tot een daling van de inkomsten voor bedrijven in de markt. Veel vluchtinspectieprojecten zijn vertraagd of geannuleerd als gevolg van de pandemie, wat heeft geleid tot een vertraging van de groei van de industrie.

De pandemie heeft ook de toeleveringsketen verstoord, waardoor er tekorten aan apparatuur zijn ontstaan en vertragingen bij de levering van nieuwe technologie. Reisbeperkingen hebben het ook moeilijk gemaakt voor vliegtuiginspectiebemanningen om te reizen en inspecties uit te voeren, wat leidt tot verdere vertragingen bij de voltooiing van het project.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Textron Inc., Bombardier Inc., Norwegian Special Mission AS, AERODATA AG, Airfield Technology Inc.,  Saab AB, Safran, Cobham plc, Radiola Limited,  ENAV S.p.A., MISTRAS Group Inc., ST Engineering

Marktsegmentatie

De markt voor vluchtinspectie is gesegmenteerd in toepassing en oplossing.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in commerciële luchthavens en defensieluchthavens.

Op basis van de oplossing is de markt gesegmenteerd in diensten en systemen.

Regionale analyse

Noord-Amerika wordt beschouwd als de grootste markt voor vluchtinspectie, gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk marktaandeel vanwege de aanwezigheid van grote spelers in de regio, waaronder Honeywell International Inc., Textron Inc. en Safran SA. De toenemende vraag naar modernisering van luchthavens en de behoefte aan regelmatige inspectie van navigatiehulpmiddelen, communicatie- en bewakingssystemen stimuleren de groei van de markt in deze regio.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flight-inspection-market-10145

Europa is ook een belangrijke markt voor vluchtinspectie, met grote spelers zoals Aerodata AG, Airfield Technology, Inc. en Norwegian Special Mission AS die in de regio actief zijn. Het toenemende luchtverkeer en de noodzaak van regelmatige inspectie van de luchthaveninfrastructuur stimuleren de groei van de markt in deze regio.

Gerelateerde rapporten:

Aviation Analytics Markt Onderzoeksrapport Informatie per component (diensten en oplossingen), per ontwikkeling (on-premise en cloud), per bedrijfsfunctie (financiën, exploitatie, onderhoud , reparatie, verkoop en marketing, supply chain en andere), per toepassing (vluchtrisicobeheer, brandstofbeheer, routmanagement, wagenparkbeheer, voorraadbeheer, vermogensbeheer, inspectie, prestatiemonitoring, voorspellende analyse, vervanging van onderdelen, supply chain planning, energiebeheer, noodbeheer, Mobiliteit &functionaliteit

Markt voor voorspellende analyses voor transport, per component (hardware, software), per transporttype (rijbaan, spoor, luchtvaart, maritiem), per eindgebruiker (overheidsbedrijven, particuliere ondernemingen) – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om klanten te voorzien van optimaal kwaliteitsonderzoek en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten,technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor ze uw belangrijkste vragen kunnen beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Flight Inspection Market,Flight Inspection Market Share,Flight Inspection Industry,Global Flight Inspection Market,Flight Inspection Market Research,Flight Inspection Market Analysis,Flight Inspection Market Size,Flight Inspection Market Research Report,Flight Inspection Market Forecast,Flight Inspection Market Trends