header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biofertilizers Market wordt gedreven door een snel evoluerend landbouwsegment met een gezonde CAGR van 12,24% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Mar 23, 2023 10:00 AM ET

Biofertilizers Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor biofertilizers naar verwachting een CAGR van 12,24% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 4,51 miljard in 2030.

De markt voor biofertilizers verwijst naar de productie en verkoop van levende organismen zoals bacteriën, schimmels en andere micro-organismen die worden gebruikt om de bodemvruchtbaarheid en plantengroei te verbeteren. Biofertilizers zijn een soort organische meststoffen die werken door de natuurlijke voedingscyclus van de bodem te vergemakkelijken en de groei van nuttige micro-organismen te bevorderen die helpen bij de fixatie van stikstof, fosfor en andere voedingsstoffen. Deze micro-organismen kunnen rechtstreeks op de bodem of op plantenoppervlakken worden aangebracht om hun groei en gezondheid te verbeteren. De wereldwijde markt voor biofertilizers zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende vraag naar duurzame landbouwpraktijken en de noodzaak om de milieu-impact van chemische meststoffen te verminderen.


Biofertilizers Market (1)

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1386

De COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor biofertilizers. De pandemie heeft geleid tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen en een daling van de vraag naar veel landbouwproductiemiddelen, waaronder biofertilizers. Dit is te wijten aan een verminderde vraag naar gewassen en een daling van het inkomen van boeren, wat leidt tot verminderde investeringen in inputs zoals biofertilizers.

De pandemie heeft ook het belang van duurzame landbouw benadrukt en de noodzaak om de afhankelijkheid van chemische meststoffen te verminderen, wat negatieve milieueffecten kan hebben.

Regionale analyse

De grootste regio in de markt voor biofertilizers is Azië-Pacific, gevolgd door Noord-Amerika en Europa. De vraag naar biofertilizers in de regio Azië-Pacific wordt gedreven door de toenemende bevolking, de stijgende vraag naar biologisch voedsel en de invoering van duurzame landbouwpraktijken.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor biofertilizers, omdat er een toenemende vraag van de consument is naar biologisch en duurzaam geproduceerd voedsel en een groeiende interesse in het verminderen van de milieu-impact van de landbouw.

Marktsegmentatie

De markt voor biofertilizers is gesegmenteerd in type, toepassing en vorm.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in stikstofbindende en fosfaatoplossende.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in bladbehandeling, wortelonderdompeling en plantenworteling.

Op basis van de vorm is de markt gesegmenteerd in droog en vloeibaar.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/bio-fertilizers-market-1386

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • National Meststoffen Ltd
  • Madras Meststoffen Limited
  • Monsanto BioAg
  • Gujarat Staat Meststoffen &Chemicals Ltd
  • T Stanes &Vennootschap Limited
  • Camson Bio Technologies Beperkt
  • Rashtriya Chemicals &Meststoffen Ltd
  • Biomax Naturals
  • Agri Leven

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw, door Market Research Future:

Markt voor vloeibare meststoffen Onderzoeksrapport Informatie per categorie (biologisch en synthetisch), per type (stikstof, kalium, fosfaat en andere) per gewastype (granen, granen, fruit, groenten, oliezaden en puls en andere), per toepassingswijze (bodem, blad, fertigatie en andere), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Markt voor organische meststoffen Onderzoeksrapport Informatie per bron (mineralen, planten en dieren), per gewas (oliehoudende zaden, peulvruchten, granen en fruit en groenten, per certificering (100% biologisch en 95% biologisch) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers isCovid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen bestuderen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Biofertilizers Market,Biofertilizers,Global Biofertilizers Market,Biofertilizers Market Analysis,Biofertilizers Market Size,Biofertilizers Market Share,Biofertilizers Market Research Report,Biofertilizers Market Trends,Biofertilizers Market Growth,Biofertilizers Market Segments,Biofertilizers Market Research,Biofertilizers Market Forecast,Biofertilizers Market Scope