header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De vraag wordt verhoogd door toenemende moeilijkheid om gewassen op de bodem te verbouwen, volgens Hydroponics Market Report 2023-2030

Mar 23, 2023 10:00 AM ET

Hydroponics Marktinzichten

De wereldwijde hydrocultuurmarkt wordt geschat op USD 9,11 miljard in 2030, met een CAGR van 20,3% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Hydrocultuur is een soort tuinbouw en een subset van hydrocultuur waarbij planten, meestal gewassen of medicinale planten, zonder grond worden gekweekt door minerale voedingsoplossingen op waterbasis te gebruiken in gehydrateerde oplosmiddelen. Terrestrische of waterplanten kunnen groeien met hun wortels blootgesteld aan de voedende vloeistof of in extensie; de wortels kunnen mechanisch worden ondersteund door een inert medium dat lijkt op perliet, grind of andere substraten.

De toenemende druk op de landbouwsector om te voldoen aan de vraag naar granen en voedsel in het Hydroponics Market-scenario leidt tot de uiteenlopende zoektocht naar hoogrenderende landbouwtechnieken, vergelijkbaar met precisielandbouw en stadslandbouw. Hydrocultuur wordt daarom gezien als een mogelijke oplossing voor het oplossen van de problemen, gevolgd door de groeiende bezorgdheid over voedselzekerheid in de komende jaren, als onderdeel van de wereldwijde prognoseperiode.

Hydroponics Market

Ook kan, als gevolg van de toenemende behoefte aan gecontroleerde omgevingsomstandigheden, het effect van klimaatveranderingen waarschijnlijk worden gecompenseerd met behulp van deze systemen, waardoor de jaarlijkse gewasproductie die de boeren en andere verenigingen verwachten, niet wordt beïnvloed. De CEH-technieken hebben direct invloed op de oogstcyclus van het gewas. Omdat klimaatveranderingen een minimaal effect hebben op vergelijkbare functionele systemen, kunnen de gewassen het hele jaar door worden geproduceerd, waardoor de productie opnieuw wordt gestimuleerd.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2453

Regionale analyse

De wereldwijde hydrocultuurmarkt is verdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De Europese regio en markt zullen waarschijnlijk ontstaan als de dominante teeltregio op de internationale markt. In Nederland telen de telers die boer zijn hun planten vooral in eenvoudige tunnelachtige kassen zonder gebruik te maken van klimaatbeheersingstechnologieën. Er is een goede mate van verbetering in de glastuinbouw die de groei van hydrocultuur in Europa heeft ondersteund.

De Noord-Amerikaanse markt bestaat uit de Amerikaanse en Canadese markten die de bevolking uitbreiden en dus een toename van de vraag naar voedsel en andere granen zijn geweest. Dit zal de markt in de periode naar groei leiden.

Marktsegmentatie

De wereldwijde Hydroponics-markt is gesegmenteerd in de volgende typen:

Op type

 • Geaggregeerde systemen
 • Eb & Vloed Systemen
 • Druppelsystemen
 • Wick Systemen

van Liquid Systems

 • Diepwatercultuur
 • Nutrient Film Techniek
 • Geoponics

Per uitrusting

 • LED-groeilampen
 • Irrigatiesystemen
 • Materiaalverwerking
 • Besturingssystemen
 • Anderen

Door input Nutriënten

 • Npk
 • Sporen mineralen
 • Anderen
 • Kweekmedia

van Rockwool

 • Perliet &Vermiculiet
 • Coco Fibber
 • Anderen

Per gewassoort Groenten

 • Vruchten
 • Bloemen
 • Anderen

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydroponics-market-2453

Belangrijkste spelers

De prominente belangrijkste spelers op de wereldwijde Hydroponics-markt zijn  Argus Control Systems (Canada), Gobo (VS), Heliospectra AB (Zweden), Logics B.V (Nederland), Signify Holdings (Nederland), American Hydroponics (VS)., Scott’s Miracle Grow (VS), Hydrodynamics International (Spanje), American Hydroponics (VS) en LumiGrow (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw, door Market Research Future:

Global Agricultural Enzymes Market Research Report: Informatie per type (fosfatase, proteasen, dehydrogenasen, dehydrogenasen en anderen),Gewastype (granen , granen, oliehoudende zaden , peulvruchten, fruit en groenten en anderen), functie (bodemvruchtbaarheid en groeipromotors) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2027

Markt voor landbouwwerktuigen Onderzoeksrapport Informatie per type (cultivatoren, zaadboren, dorsmachines, shredders, sproeiers en anderen), per toepassing (ploegen , kweken, zaaien, planten, planten, bemesten, oogsten en dorsen en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Hydroponics Market Size,Hydroponics Market,Hydroponics,Hydroponics Industry,Global Hydroponics Market,Hydroponics Market Research,Hydroponics Market Analysis,Hydroponics Market Research Report,Hydroponics Market Forecast,Hydroponics Market Trends,Hydroponics Market Share,Hydroponics Market Growth,Hydroponics Market Demand,Hydroponics Market Price