header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Feed Enzymes Market wordt gedreven door een snel evoluerende landbouwindustrie met een gezonde CAGR van 5,78% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030

Mar 23, 2023 10:00 AM ET

Feed Enzymes Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor voederenzymen naar verwachting een CAGR van 5,78% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3,8 miljard in 2030.

De Global Feed Enzymes Market verwijst naar de markt voor voederenzymen, natuurlijke of genetisch gemanipuleerde eiwitten die aan diervoeder worden toegevoegd om de spijsvertering en opname van voedingsstoffen te verbeteren. De markt voor voederenzymen omvat enzymen voor verschillende soorten vee, waaronder pluimvee, varkens, herkauwers en waterdieren. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar hoogwaardige dierlijke eiwitproducten, het toenemende bewustzijn over diervoeding en de vooruitgang in de biotechnologie.

Feed Enzymes Market

De COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de wereldwijde markt voor voedingsenzymen. Aan de ene kant heeft de pandemie de toeleveringsketen van voederenzymen verstoord, met logistieke uitdagingen en beperkingen op transport die vertragingen en onderbrekingen veroorzaken in de levering van grondstoffen en eindproducten.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5130

Aan de andere kant heeft de pandemie echter ook geleid tot een groter bewustzijn over diervoeding en gezondheid, omdat mensen hun immuniteit en algehele gezondheid willen verbeteren. Dit heeft geleid tot een hernieuwde focus op de kwaliteit en veiligheid van diervoeders, wat de markt voor voederenzymen ten goede is gekomen.

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde markt voor voederenzymen is Azië-Pacific.

De regio Azië-Pacific maakt ook een aanzienlijke economische groei door, wat leidt tot stijgende inkomens en veranderende diëten, waarbij meer mensen dierlijke eiwitproducten consumeren. Dit stimuleert de vraag naar hoogwaardige diervoeders en voedingsproducten, waaronder voederenzymen, om de diergezondheid, groei en productiviteit te verbeteren.

Bovendien heeft de regio een grote en diverse landbouwsector, waarbij veel boeren moderne veehouderijpraktijken en -technologieën toepassen, waaronder het gebruik van voederenzymen. De regio heeft ook een groeiende middenklasse bevolking die steeds meer gezondheidsbewust is en bereid is om een premie te betalen voor hoogwaardige dierlijke eiwitproducten, wat de vraag naar voederenzymen verder stimuleert.

Marktsegmentatie

De Global Feed Enzymes Market is gesegmenteerd in type en vee.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in protease en fytase.

Op basis van het vee is de markt gesegmenteerd in varkens, pluimvee, herkauwers en aquatische anima.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/feed-enzymes-market-5130

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • BASF SE (Duitsland)
  • Geassocieerd British Foods plc (VK)
  • Koninklijke DSM N.V. (Nederland)
  • Behn Meyer Holding AG (Duitsland)
  • Adisseo France SAS (Frankrijk)
  • Azelis Holding S.A. (België)
  • Novus International Inc. (VS)
  • Rossari Biotech Ltd (Indië)
  • Alltech Inc. (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw, door Market Research Future:

Wereldwijde marktinformatie over diervoederconserveringsmiddelen per type (voederzuurverzuren, schimmelremmers, voederantioxiders en antiklontermiddelen), per vee (vee, pluimvee, varkens, aquacultuur en ander vee), per voertype (mengvoeder, voervoormengsel, voedermeel, kuilvoer en andere voedertypen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2027

Global Feed Acidifiers Market Information By Type (Propionic Acid, Formic Acid, Lactic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Butyric Acid, Lauric Acid and Others), Form (Dry and Liquid), Compound (Blends and Single), Livestock (Poultry, Swine, Ruminants, Aquaculture and Others) and Region (North America, Europe, Asia-Pacific and Rest of the World) – Forecast until 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieënVerticals en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Feed Enzymes Market,Feed Enzymes Industry,Global Feed Enzymes Market,Feed Enzymes Market Size,Feed Enzymes Market Share,Feed Enzymes Market Research,Feed Enzymes Market Trends,Feed Enzymes Market Forecast,Feed Enzymes Market Analysis,Feed Enzymes Industry Analysis,Feed Enzymes Market Opportunity,Feed Enzymes Market Growth