header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Managed Security Service Marktomvang bereikt USD 72,3 miljard, met een CAGR van 13,9% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 23, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De wereldwijde markt voor managed security services wordt gewaardeerd op USD 32,04 miljard in 2021 en zal naar verwachting usd 72,3 miljard bereiken in 2030 met een CAGR van 13,9% over de prognoseperiode 2033-2030.

De Managed Security Service (MSS)-markt verwijst naar de industrie die uitbestede cyberbeveiligingsoplossingen biedt aan bedrijven en organisaties. Managed security service providers (MSSP’s) bieden een scala aan services, waaronder bedreigingsdetectie, incidentrespons, kwetsbaarheidsbeheer, nalevingsmonitoring en andere.

MSSP’s gebruiken geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) om proactieve en realtime beveiligingsmonitoring, -beheer en -ondersteuning te bieden. De marktomvang en vraag naar deze diensten nemen toe als gevolg van de groeiende dreiging van cyberaanvallen en de noodzaak voor bedrijven om te voldoen aan regelgeving en hun gevoelige gegevens te beschermen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2525

De markt zal naar verwachting in de toekomst blijven groeien, omdat bedrijven van elke omvang steeds meer afhankelijk zijn van digitale technologie en worden geconfronteerd met nieuwe beveiligingsbedreigingen.

Managed Security Services-markt: rapportbereik:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 72,3 miljard
Groei: CAGR van 13,9% van 2023 tot 2030
Prognoseperiode: 2023 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Vraag het aan een expert:
 https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2525

Regionale analyse

De vraag naar managed security services (MSS) kan per regio aanzienlijk verschillen, afhankelijk van factoren zoals het niveau van cybersecurity-dreiging, wettelijke vereisten en het niveau van technologie-acceptatie. Hier zijn enkele voorbeelden van regionale analyse van de MSS-markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor managed security services, vanwege het grote aantal cybersecurity-aanvallen en strenge wettelijke vereisten. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de markt.

Europa: De Europese markt voor managed security services wordt gedreven door de groeiende adoptie van cloudtechnologie en de behoefte aan compliance met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific maakt een aanzienlijke groei door in de markt voor beheerde beveiligingsdiensten als gevolg van het toenemende aantal cyberaanvallen, de groeiende acceptatie van technologie en wettelijke vereisten. Japan, China en India zijn de leidende landen in de regio.

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor managed security services in het Midden-Oosten en Afrika wordt gedreven door de groei van cloudadoptie en het toenemende aantal cyberaanvallen.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor managed security services groeit door het toenemende aantal cyberaanvallen en wettelijke vereisten. Brazilië, Mexico en Argentinië leveren de belangrijkste bijdragen aan de markt.

Deze regionale verschillen kunnen van invloed zijn op de vraag naar specifieke soorten diensten en de prijsstelling van MSS. MSS-aanbieders moeten rekening houden met deze regionale verschillen en hun aanbod dienovereenkomstig aanpassen om concurrerend te blijven op de markt.

Vraag om aanpassing:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2525

Marktsegmentatie

De Mss-markt (Managed Security Service) kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder servicetype, organisatiegrootte, branche en geografie. Hier zijn enkele voorbeelden van marktsegmentatie in de MSS-markt:

Soort dienst: De MSS-markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type service dat wordt aangeboden, zoals bedreigingsdetectie, incidentrespons, kwetsbaarheidsbeheer, nalevingsmonitoring en andere.

Grootte van de organisatie: De markt kangesegmenteerd op basis van de grootte van de organisatie die MSS nodig heeft, zoals kleine en middelgrote bedrijven (MKB) en grote ondernemingen.

Branche verticaal: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van de branche die MSS vereist, zoals gezondheidszorg, financiële diensten, overheid, detailhandel en anderen.

Geografie: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van geografische regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika.

Marktsegmentatie helpt MSS-providers om de behoeften van hun klanten beter te begrijpen en diensten aan te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke vereisten. Het stelt aanbieders ook in staat om nieuwe marktkansen te identificeren en de concurrentie voor te blijven door innovatieve en gedifferentieerde diensten aan te bieden.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over managed security services markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/managed-security-services-market-2525

Belangrijkste spelers

De Managed Security Service (MSS) markt is zeer concurrerend en er zijn veel belangrijke spelers in de industrie, variërend van grote multinationals tot kleine en middelgrote ondernemingen. Hier zijn enkele voorbeelden van belangrijke spelers op de MSS-markt:

  • IBM Corporation
  • SecureWorks, Inc
  • AT & T Inc
  • Dell SecureWorks
  • Trustwave Holdings, Inc
  • Verizon Communications Inc
  • Symantec Corporation
  • CenturyLink, Inc
  • Wipro Limited, DXC-technologie

 

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Digital Logistics Marktonderzoeksrapport – Per component, verticals forecast tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-logistics-market-5831

Neuromorphic Computing Marktonderzoeksrapport — Door het aanbieden, toepassing, eindgebruikersprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/neuromorphic-computing-market-5110

Wereldwijde telecom cloudmarkt, door services, cloudplatformprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/telecom-cloud-market-2027

 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Managed Security Service Market,Managed Security Service Market size,Managed Security Service Market share,Managed Security Service Market Growth,Managed Security Service Market Trends