header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omvang, aandeel, ontwikkeling, belangrijkste spelers, groeifactor en prognoseanalyse voor de markt voor voedingssupplementen van 2022 tot 2030

Mar 23, 2023 10:00 AM ET

Feed Supplementen Marktinzichten
De wereldwijde markt voor voedingssupplementen wordt geschat op USD 49,9 miljard in 2030, met een CAGR van 5,3% in 2022-2030.
Een toename van de markt voor voedingssupplementengroei van gedomesticeerde dieren- gebaseerde items zoals zuivel en op zuivel gebaseerde items, vlees en eieren zijn afhankelijk van het stimuleren van aan voer toegevoegde stoffen in voer voor de ontwikkeling en vooruitgang van vee. Pluimveevlees is de noodzakelijke motor voor de ontwikkeling van algemene vleescreatie, toe te schrijven aan de aantrekkingskracht, lage creatiekosten en lagere artikelkosten, zowel in gecreëerde als industriële landen.
Bovendien, afgeleid uit de groeiende marktanalyse van voedingssupplementen over de baan en elementen van voedingssupplementen, met name eiwitten, op over het algemeen fysieke en mentale ontwikkeling en verbetering, is er een zich ontwikkelend patroon in de richting van dierlijk verkregen eiwitten als het ene of het andere vlees, eieren of melk. Dit stimuleert het gebruik van diervoeder toegevoegd spul in voer, omdat het zijn robuuste kwaliteit uitbreidt.

Feed Supplements Market

Het wereldwijde marktaandeel van voedingssupplementen wordt geperfectioneerd op het verder ontwikkelen van de voederproductiviteit door de voedertransformatiesnelheden voor alle belangrijke dieren en gekweekte vissoorten verder te ontwikkelen. De diervoeder- en gedomesticeerde dierenbedrijven kunnen ondersteuning bereiken door een georkestreerde natuurlijke indrukprocedure te bevorderen in het licht van levenscyclusonderzoek, inclusief de hele keten.

Gratis voorbeeldrapport aanbieden @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4637

Regionale analyse
De wereldwijde markt voor voedingssupplementen is gesegmenteerd in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.
De markt voor diervoederadditieven in de VS zal naar verwachting tussen 2021 en 2031 in een gestaag tempo toenemen. Het verzoek wordt voornamelijk gedreven door het toevoegen van beestproducten in de VS en Mexico en de verwachting is dat de trend de komende jaren zal overheersen, waardoor de markt overeind blijft.
De stijgende uitgaven per hoofd van de bevolking aan hoogwaardige voedingsproducten in China hebben navenant lucratieve groeivooruitzichten gecreëerd voor spelers die op de markt actief zijn. Volgens MRFR zal het groeiende besteedbare inkomen de vraag naar voedingsrijke voedingsmiddelen uit dierlijke bronnen blijven stimuleren, wat zich vertaalt in betere groeivooruitzichten op de markt voor diervoederadditieven.
Duitsland zal naar verwachting de markt voor diervoederadditieven in Europa leiden, met een CAGR van 3 TOT 2031. Het verhogen van de verkoop van kant-en-klare en verpakte vleesproducten heeft geleid tot de implementatie van strikte voedselvoorschriften in het land, wat de vraagvooruitzichten vormgeeft.
India is de thuisbasis van een welvarende vee-industrie die de zuivel-, pluimvee- en vleesindustrie adequaat ondersteunt. Het groeiende besteedbare inkomen in de natie, in combinatie met evoluerende levensstijlpatronen bij Indiase burgers, heeft de afgelopen jaren de vordering naar hoogwaardig, voedselrijk voedsel gestimuleerd.
Marktsegmentatie
De wereldwijde feed supplementen markt is gesegmenteerd in de volgende delen door;
Op type

  • Aminozuren
  • Vitaminen
  • Fosfaat
  • Enzym
  • Mycotoxinen
  • Antibiotica
  • Mineralen
  • Antioxidanten
  • Probiotica
  • Eiwitvrije stikstof
  • Fytogeen

Bron

  • Plant
  • Dier
  • Microorganisms

Formulier

  • Poeder
  • Korrelig
  • Vloeistof

Vee

  • Herkauwers
  • Vee
  • Zwijn
  • Watercultuur
  • Gezelschapsdieren

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/feed-supplements-market-4637

Belangrijkste spelers
De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor voedingssupplementen zijn BASF SE (Duitsland), Archer Daniels Midland Company (VS), Cargill Incorporated (VS), LandO’Lakes Inc. (VS), Grain Corp Ltd. (Australië), LEOBIO-CAREPVT. LTD (India) en Dallas Keith Ltd. (Vk)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw, door Market Research Future:

Feed Additives Market Research Report Information By Type (Amino Acids, Vitamins, Carotenoids, Enzymes, Prebiotics & Probiotics, Minerals, Acidifiers, Lipids, and Others), By Form (Dry and Liquid), By Livestock (Poultry, Swine, Ruminants, and Others), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Until 2030.

Feed Premixen Markt Onderzoeksrapport Informatie per type (vitaminen, mineralen, aminozuren, lipiden en anderen), per vee (pluimvee, herkauwers, varkens, aquacultuur en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Feed Supplements Market,Feed Supplements,Feed Supplements Industry,Global Feed Supplements Market,Feed Supplements Market Research,Feed Supplements Market Analysis,Feed Supplements Market Size,Feed Supplements Market Share,Feed Supplements Industry Trends,Feed Supplements Market Growth,Feed Supplements Market Demand