header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cementmarkt zal groeien met een CAGR van 5,27% ongeveer tegen 2023-2030

Mar 24, 2023 4:00 PM ET

Market Research Future Reports heeft zijn nieuwe onderzoek naar de wereldwijde cementmarkt gepubliceerd waarin staat dat deze tegen het jaar 2022 ongeveer met een CAGR van 5,27% zal groeien.

De heropleving van de bouwsector heeft de wereldwijde cementmarkt ongetwijfeld gemotiveerd om in de loop van de tijd snel uit te breiden. Als gevolg van het herstel in de bouwsector resulteerde dit in een aanzienlijke toename van de commerciële, residentiële en infrastructurele projecten, waaronder kantoren, huizen, complexen, dammen, bruggen en meer. Deze structuren vereisen een optimaal gebruik van cement, daarom wordt verwacht dat de markt in de toekomst meer zal uitbreiden.

Cement wordt een kritische bindende stof genoemd die wordt gebruikt in bouw- of constructiemateriaal om bakstenen stevig vast te houden. Cement is een belangrijk onderdeel van de primaire mengsels voor de bouw en wordt ook wel een van de meest gebruikte materialen genoemd vanwege het wijdverbreide gebruik in bouwactiviteiten.

Wereldwijde cementmarkt: drivers &trends

De vraag naar woningen neemt toe als gevolg van de toenemende verstedelijking en het stijgende gezinsinkomen. Daarnaast stimuleren de verbeterende economische omstandigheden ook de vraag naar retail- en commerciële ruimtes, die zo een opvulling geven aan de cementmarkt om uit te breiden. Daarom dragen brede toepassingen van cement voor infrastructurele activiteiten voornamelijk bij aan de groei van de cementindustrie over de hele wereld.

Naarmate de bevolking toeneemt, komen er tegen de tijd gunstige woningbouwprojecten aan. De opkomst van slimme steden zal naar verwachting de vraag naar cement voor zowel residentiële als commerciële toepassingen stimuleren. Bovendien komen sommige ondersteunende regelgeving en gunstig overheidsbeleid ook actief in actie en ondersteunen ze de markt van cement op substantiële manieren.

Bovendien worden diepgaande investeringen in onderzoek en ontwikkeling voor cementpreparaten een essentiële factor voor de cementmarkt om zijn waardering te krijgen. Andere groei-inducerende factoren voor de cementmarkt om te gedijen, zijn dus industrialisatie, stijgende bevolking en toenemende koopkracht van de consumenten.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloadenhttps://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2047

Wereldwijde cementmarktsegmentatie

In de rapporten van MRFR is de wereldwijde cementmarkt gesegmenteerd op basis van type, toepassing en regio.

Door de segmentatie van het type omvat deze markt snel hardingscement, cement met lage hitte, cement met hoog aluminiumoxide, wit cement, gekleurd cement, hydrografisch cement en anderen.

Door de segmentatie van de toepassing omvat deze markt bouw en infrastructuur.

Regionale vooruitzichten

In de rapporten van MRFR is de wereldwijde cementmarkt regionaal verdeeld over Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De cementmarkt is voornamelijk afhankelijk van bouw- en bouwactiviteiten, vandaar dat azië-pacific de belangrijkste positie in de wereldwijde cementmarkt inneemt in termen van waarde. Het verkrijgen van een hogere waarde wordt voornamelijk toegeschreven aan de bouw en ontwikkeling van infrastructuur in landen als India, China, Japan en meer.

Aan de andere kant worden ook overheidsinitiatieven ondersteund, zoals de ontwikkeling van slimme steden. Deze geven een aanzienlijke impuls aan de bouwsector, die op zijn beurt de wereldwijde cementmarkt positief breidt.

Terwijl Noord-Amerika en Europa ook een groeiend aantal kalksteenvondsten in het oosten waarnemen en het gemak van het transportsysteem hebben geleid tot de snelle groei van de cementindustrie.

Belangrijkste marktspelers

Market Research Future Reports heeft een aantal van de belangrijke spelers opgesomd die actief zijn op de markt van wereldwijd cement. Shree Cement (India), InterCement (Brazilië), Votorantim (Brazilië), Titan Cement (Griekenland), TAIHEIYO CEMENT CORPORATION (Japan), SCG (Thailand), Sunnsy (China), Mitsubishi Materials Corporation (Japan), Aditya Birla Management Corporation Pvt. Ltd (India), Wonderful Sky Financial Group Limited (China), CEMEX S.A.B. de C.V. (Mexico) en BBMG Corporation (China)Industry News

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2047

Januari 2023:

Titan America’s Roanoke Cement opende een nieuwe silo gebouwd op zijn Winston-Salem terminal. De faciliteit zal de opslagcapaciteit van het bedrijf verdubbelen en digitale technologie zal zijn klanten in staat stellen om te genieten van volautomatische loadout. De faciliteit zal Portlandcement opslaanuitsluitend.

Gerelateerd rapport

https://www.marketresearchfuture.com/reports/steel-market-5465 van de staalmarkt       

https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-recycling-market-2859 van de markt voor kunststofrecycling 

carbon black markt       https://www.marketresearchfuture.com/reports/carbon-black-market-4701

bijtende soda markt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/caustic-soda-market-1499

markt     voor golfkartonnen verpakkingen https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-packaging-market-1205

spuitgegoten kunststoffen markt               https://www.marketresearchfuture.com/reports/injection-molded-plastic-market-5539

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Cement,Cement Market,Cement Industry