header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Blockchain AI-markt zal naar verwachting USD 785,8 miljard bereiken bij een CAGR van 20,71% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 27, 2023 10:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De blockchain AI-markt verwijst naar de kruising tussen blockchain-technologie en kunstmatige intelligentie. Deze markt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien, omdat bedrijven en organisaties de voordelen van deze twee technologieën willen benutten.

De groei van de blockchain AI-markt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk zijn. De wereldwijde blockchain AI-marktomvang zal naar verwachting groeien van USD 228 miljoen in 2021 tot USD 785,8 miljard in 2027, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,71% tijdens de prognoseperiode.

Belangrijkste spelers

De blockchain AI-markt is zeer concurrerend, met verschillende belangrijke spelers die op de markt actief zijn. Hier zijn enkele van de belangrijkste spelers in de blockchain AI-markt IBM Corporation, Microsoft Corporation, Amazon Web Services, Oracle Corporation enz

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10380

Reikwijdte marktrapport:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 785,8 miljard

Groei:

CAGR van 20,71% van 2022 tot 2027

Prognoseperiode:

2022 -2027

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmentatie

De blockchain AI-markt kan worden gesegmenteerd op basis van brancheverticalen, toepassing, technologie, implementatie en regio. Hier is een kort overzicht van elk segment:

Industry Verticals: De blockchain AI-markt kan worden gesegmenteerd op basis van brancheverticalen, waaronder financiën, gezondheidszorg, detailhandel, logistiek, supply chain management en andere. Van deze industrieën wordt verwacht dat ze blockchain AI-oplossingen gebruiken om hun activiteiten te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen.

Toepassing: De blockchain AI-markt kan ook worden gesegmenteerd op toepassing, inclusief slimme contracten, gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO’s), fraudedetectie en risicobeheer, identiteitsverificatie, supply chain management en andere. Deze toepassingen zullen naar verwachting aanzienlijke voordelen bieden voor bedrijven en organisaties, waaronder automatisering, efficiëntie en beveiliging.

Technologie: De blockchain AI-markt kan worden gesegmenteerd op basis van technologie, waaronder blockchain, AI en hybride blockchain AI. De hybride aanpak combineert de voordelen van beide technologieën en biedt een robuustere en veiligere oplossing voor bedrijven en organisaties.

Implementatie: De blockchain AI-markt kan worden gesegmenteerd op basis van implementatie, inclusief cloudgebaseerde en on-premises oplossingen. Cloudgebaseerde oplossingen zullen naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, omdat ze schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit bieden.

Regio: De blockchain AI-markt kan ook per regio worden gesegmenteerd, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De groei van de markt kan per regio verschillen, afhankelijk van factoren zoals het niveau van acceptatie, overheidssteun en investeringen in deze technologieën.

Over het algemeen biedt de marktsegmentatie van de blockchain AI-markt inzicht in de belangrijkste groeigebieden en potentiële kansen voor bedrijven en organisaties.

Blader door volledige rapportdetails:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-ai-market-10380

Regionale analyse

De blockchain AI-markt zal naar verwachting wereldwijd groeien, maar de acceptatie en groei van deze technologieën kan per regio verschillen. Hier is een korte regionale analyse van de blockchain AI-markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting de blockchain AI-markt domineren, waarbij de VS de belangrijkste bijdrage levert aan de marktgroei. Dit komt door de vroege adoptie van blockchain- en AI-technologieën door verschillende industrieën, evenals de aanwezigheid van grote spelers op de markt.

Europa: Europa zal naar verwachting de op een na grootste markt voor blockchain AI zijn, met landen als het VK, Duitsland enFrankrijk levert de grootste bijdrage aan de marktgroei. De regio zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van blockchain- en AI-technologieën door verschillende industrieën, evenals de ondersteuning door overheden voor de ontwikkeling van deze technologieën.

Azië-Pacific: Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van een aanzienlijke groei in de blockchain AI-markt, waarbij landen als China, Japan en India de belangrijkste bijdragers zijn aan de marktgroei. De groei wordt gedreven door de toenemende acceptatie van deze technologieën door verschillende industrieën, evenals de groeiende investeringen in deze technologieën door overheden en particuliere organisaties.

Koop dit Premium-rapport nu:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=10380

Rest van de wereld: De blockchain AI-markt in de rest van de wereld zal naar verwachting langzamer groeien dan de andere regio’s. Er is echter nog steeds potentieel voor groei, vooral in regio’s zoals het Midden-Oosten en Afrika, waar er een groeiende interesse is in blockchain- en AI-technologieën.

Over het algemeen wordt verwacht dat de blockchain AI-markt wereldwijd zal groeien, met verschillende groeipercentages in verschillende regio’s, afhankelijk van factoren zoals het niveau van acceptatie, overheidssteun en investeringen in deze technologieën.

Gerelateerde artikelen:

Markt voor identiteitsverificatie

Cellulaire M2M-markt

Advanced Persistent Threat (APT) Protection Market

LTE & 5G Broadcast Markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:                                                                                     
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping.
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Block Chain AI Market,Global Block Chain AI Market,Block Chain AI Market 2030,Block Chain AI Market Size,Block Chain AI Market Overview