header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Blockchain Identity Management Marktomvang geschat op USD 17,81 miljard, met 52,6% CAGR in 2030

Mar 27, 2023 2:00 PM ET

Marktoverzicht

De Blockchain Identity Management Market verwijst naar het gebruik van blockchain-technologie voor het beheren en beveiligen van digitale identiteiten. Blockchain-technologie maakt veilige en gedecentraliseerde opslag en het delen van informatie mogelijk, waardoor het een ideale oplossing is voor het beheren van digitale identiteiten.

De blockchain identity management markt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken. De wereldwijde markt voor blockchain-identiteitsbeheer staat klaar om tegen 2030 een marktwaarde van USD 17,81 miljard te noteren. en groeit met een CAGR van 52,6% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor blockchain-identiteitsbeheer zijn bedrijven zoals IBM, Microsoft, Oracle, Accenture en Amazon. Deze bedrijven ontwikkelen op blockchain gebaseerde oplossingen voor identiteitsbeheer die zijn ontworpen om de beveiliging, privacy en interoperabiliteit tussen verschillende systemen en platforms te verbeteren.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6197

Marktsegmentatie

De blockchain identity management markt kan worden gesegmenteerd op basis van component, provider, organisatiegrootte, branche verticaal en regio.

Per component: Platform: omvat blockchain-platforms en middleware-oplossingen voor identiteitsbeheer

Diensten: Omvat professionele en beheerde services voor blockchain-identiteitsbeheer, zoals consulting, integratie en ondersteunende services.

Per provider: Applicatieleveranciers: Aanbieders van op blockchain gebaseerde identiteitsbeheertoepassingen

Infrastructuur aanbieders: Aanbieders van blockchain platformen en middleware oplossingen voor identity management

Protocolproviders: Aanbieders van blockchain protocollen en standaarden voor identiteitsbeheer.

Op organisatiegrootte: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s), grote ondernemingen

Per branche: BFSI, Gezondheidszorg, Overheid, Detailhandel en e-commerce, Energie en nutsbedrijven, Telecom en IT, Anderen (inclusief transport, logistiek en onderwijs)

Per regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika, Latijns-Amerika

Over het algemeen weerspiegelt de segmentatie van de blockchain identity management-markt de verschillende componenten, providers, organisatiegroottes, brancheverticalen en regio’s die bijdragen aan de groei van de markt. Deze segmentatie kan organisaties helpen om de marktdynamiek beter te begrijpen en kansen voor groei en investeringen te identificeren.

Regionale analyse

De blockchain identity management markt zal naar verwachting groei doormaken in verschillende regio’s over de hele wereld. Hier is een regionale analyse van de markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste aandeel in de blockchain identity management markt in handen hebben vanwege de aanwezigheid van grote marktspelers en de vroege adoptie van blockchain-technologie. De toenemende vraag naar veilige en gedecentraliseerde oplossingen voor identiteitsbeheer in sectoren zoals de gezondheidszorg, financiën en overheid stimuleert ook de groei van de markt in deze regio.

Europa: Europa zal naar verwachting de op een na grootste markt voor blockchain-identiteitsbeheer zijn vanwege de groeiende acceptatie van blockchain-technologie in verschillende industrieën en de toenemende focus op gegevensprivacy en beveiligingsvoorschriften. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie heeft ook een rol gespeeld bij het stimuleren van de groei van de markt in deze regio.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor blockchain-identiteitsbeheer als gevolg van de toenemende acceptatie van blockchain-technologie in verschillende industrieën, met name in China en India. De groeiende vraag naar veilige en gedecentraliseerde oplossingen voor identiteitsbeheer in de gezondheidszorg en de financiële sector zal naar verwachting ook bijdragen aan de groei van de markt in deze regio.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting groei zien in de blockchain-identiteitsbeheermarkt als gevolg van de toenemende acceptatie van blockchain-technologie en de groeiende vraag naar veilige oplossingen voor identiteitsbeheer in verschillende industrieën, waaronder de gezondheidszorg en de overheid.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-identity-management-market-6197   

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei doormaken in de blockchain-markt voor identiteitsbeheer als gevolg van de toenemende acceptatie van blockchain-technologie in verschillende industrieën, zoals financiën en overheid, en de groeiende vraag naar veilige en betrouwbare oplossingen voor identiteitsbeheer.

Over het algemeen wordt verwacht dat de blockchain-markt voor identiteitsbeheer in alle regio’s over de hele wereld zal groeien, gedreven door de toenemende vraag naar veilige en betrouwbare oplossingen voor identiteitsbeheer in verschillende industrieën.

**Top trending rapporten**

6G-markt Onderzoek Global Forecast tot 2040

ERP Software Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Gezondheidszorg in Metaverse Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Geospatial Analytics Markt Omvang, analyseprognose-2027 | MRFR

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Blockchain Identity Management Market,Blockchain Identity Management Market Share,Blockchain Identity Management Market Size,Blockchain Identity Management Market Growth,Blockchain Identity Management