header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Crm Analytics Markt toekomstige uitdagingen en groeivooruitzichten voor de industrie 2030

Mar 27, 2023 1:00 PM ET

De CRM-analysemarkt verwijst naar de software en services die bedrijven helpen klantgegevens en interacties te analyseren om klantrelaties te verbeteren en bedrijfsgroei te stimuleren. CRM-analyseoplossingen (Customer Relationship Management) bieden inzicht in het gedrag, de voorkeuren en patronen van klanten om bedrijven te helpen hun klanten beter te begrijpen en gepersonaliseerde ervaringen te creëren.

De wereldwijde CRM-analysemarkt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien, gedreven door de toenemende vraag naar klantgerichte marketingstrategieën en de noodzaak om de klantervaring te verbeteren. De marktomvang van CRM-analyse zal naar verwachting groeien van USD 9,4 miljard in 2020 tot USD 21,89 miljard in 2030, bij een CAGR van 12,65% tijdens de prognoseperiode.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5208

Bereik van CRM Analytics-marktrapporten:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 21,89 miljard
Groei: CAGR van 12,65% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De CRM-analysemarkt is per regio gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika is de grootste markt voor CRM-analyse, vanwege de aanwezigheid van een groot aantal leveranciers en toenemende investeringen in digitale technologieën. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de markt in de regio, gedreven door de adoptie van cloudgebaseerde oplossingen, de toenemende vraag naar geavanceerde analyses en de noodzaak om de klantervaring te verbeteren.

Europa is ook een belangrijke markt voor CRM-analyse, gedreven door de toenemende acceptatie van digitale technologieën en de noodzaak om te voldoen aan de regelgeving inzake gegevensbescherming. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk leveren de grootste bijdrage aan de markt in de regio, vanwege de aanwezigheid van grote ondernemingen en de toenemende vraag naar gepersonaliseerde klantervaringen.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de CRM-analysemarkt, als gevolg van de toenemende acceptatie van digitale technologieën en de groeiende e-commerce-industrie. Landen zoals China, Japan en India zullen naar verwachting de markt in de regio stimuleren, vanwege de toenemende investeringen in klantbetrokkenheid en de noodzaak om de klantervaring te verbeteren.

Het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika zullen naar verwachting ook getuige zijn van een aanzienlijke groei in de CRM-analysemarkt, gedreven door toenemende investeringen in digitale technologieën en de noodzaak om de klantervaring te verbeteren. De markt in deze regio’s is echter relatief klein in vergelijking met Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Marktsegmentatie

De CRM-analysemarkt is gesegmenteerd op basis van component, implementatiemodus, organisatiegrootte, toepassing en branche.

Op basis van component:

Software: Dit segment omvat verschillende CRM-analysesoftwareoplossingen zoals verkoopanalyses, marketinganalyses, klantenserviceanalyses en analyse van sociale media.

Services: Dit segment omvat adviesdiensten, implementatiediensten en ondersteunings- en onderhoudsdiensten.

Gebaseerd op de implementatiemodus:

Cloud: Dit segment omvat cloudgebaseerde CRM-analyseoplossingen, die toegankelijk zijn via internet en worden gehost op servers van derden.

On-premises: dit segment omvat on-premises CRM-analyseoplossingen, die worden geïnstalleerd op het terrein van de klant en worden beheerd door hun IT-personeel.

Op basis van organisatiegrootte: Kleine en Middelgrote Ondernemingen (KMO’s), Grote Ondernemingen

Gebaseerd op toepassing: Sales Analytics, Marketing Analytics, Customer Service Analytics, Social Media Analytics, Anderen

Gebaseerd op verticale sector: bankwezen, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), gezondheidszorg, detailhandel, telecommunicatie, energie en nutsbedrijven, productie, overige

Deze segmenten zijn verder onderverdeeld in subsegmenten, op basis van verschillende factoren zoals branche, organisatiegrootte en regio. Deze segmentatie helpt bedrijven om hun doelgroep te identificeren en hun marketing- en verkoopstrategieën daarop af te stemmen. Het helpt leveranciers ook om de specifieke behoeften van hun klanten te begrijpen en oplossingen op maat te bieden.

Blader door volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/crm-analytics-market-5208

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de CRM-analysemarkt zijn Salesforce, IBM, Oracle, SAP, Microsoft, Adobe, SAS Institute, Teradata, Accenture en Infosys. Deze bedrijven bieden een reeks CRM-analyseoplossingen, waaronder cloudgebaseerde en on-premises software, adviesdiensten en ondersteuningsdiensten.

Realted Rapporten:

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:                                                                                     

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  CRM Analytics,CRM Analytics Market Report,CRM Analytics Market growth,CRM Analytics Market Share,CRM Analytics Market Size,CRM Analytics Market Trends,CRM Analytics Market Analysis,CRM Analytics Market Outlook