header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Customer Analytics Market zal naar verwachting in 2030 worden gewaardeerd op ongeveer USD 52,61 miljard | MRFR

Mar 27, 2023 2:00 PM ET

Hoogtepunten van de markt

De marktomvang van customer analytics zal tegen 2030 worden gewaardeerd op USD 52,61 miljard | op 17,8% van CAGR.

De Customer Analytics Market verwijst naar het gebruik van data-analyse om klantgedrag, voorkeuren en interacties met een bedrijf te analyseren. Het omvat het verzamelen, analyseren en interpreteren van klantgegevens om patronen en trends te identificeren, die kunnen worden gebruikt om klantervaringen te verbeteren en bedrijfsgroei te stimuleren. De markt omvat een reeks software- en serviceproviders, waaronder bedrijven die gespecialiseerd zijn in klantgegevensplatforms (CDP’s), customer relationship management (CRM) en marketingautomatisering. De wereldwijde markt voor klantanalyses zal naar verwachting blijven groeien naarmate meer bedrijven klantgegevens willen gebruiken om hun activiteiten te verbeteren en concurrerend te blijven.

Belangrijkste spelers

De markt voor klantanalyse is zeer concurrerend en omvat verschillende belangrijke spelers, waaronder:

Adobe Inc., Salesforce.com Inc., IBM Corporation, SAS Institute Inc., Oracle Corporation, Teradata Corporation, Microsoft Corporation, Google LLC, SAP SE, NICE Ltd.

Deze bedrijven bieden een breed scala aan oplossingen voor klantanalyse, waaronder platforms voor klantgegevens, CRM-systemen, marketingautomatiseringssoftware en analysetools. Andere spelers op de markt zijn gespecialiseerde analyseleveranciers en adviesbureaus die aangepaste oplossingen bieden voor specifieke industrieën en use cases.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3777

Marktsegmentatie

De markt voor klantanalyses kan worden gesegmenteerd op type implementatie, component, toepassing, eindgebruiker en regio.

Per type implementatie kan de markt worden onderverdeeld in cloudgebaseerde en on-premises oplossingen voor klantanalyse.

Per component kan de markt worden gesegmenteerd in software en diensten. Het softwaresegment omvat tools voor gegevensverzameling, analyse en visualisatie, terwijl het servicessegment consulting-, implementatie- en ondersteuningsdiensten omvat.

Per toepassing kan de markt worden onderverdeeld in klantsegmentatie en targeting, klantgedragsanalyse, klantverloopanalyse, customer lifetime value-analyse en andere.

Per eindgebruiker kan de markt worden gesegmenteerd in banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), retail en e-commerce, gezondheidszorg, telecommunicatie en IT, overheid en anderen.

Ten slotte kan de markt per regio worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/customer-analytics-market-3777

Regionale analyse

De markt voor klantanalyses heeft een wereldwijd bereik, met verschillende regio’s die verschillende niveaus van acceptatie en groei laten zien. Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor klantanalyses vanwege de hoge concentratie van technologiebedrijven en de beschikbaarheid van geavanceerde analysetools. Europa is ook een belangrijke markt, met verschillende bedrijven die investeren in klantanalyses om klantervaringen te verbeteren en bedrijfsgroei te stimuleren. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren het hoogste groeipercentage doormaken, gedreven door de toenemende acceptatie van digitale technologieën en de groei van e-commerce. Andere regio’s zoals Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook bijdragen aan de groei van de markt voor klantanalyse, omdat meer bedrijven in deze regio’s de waarde van klantgegevens erkennen bij het stimuleren van zakelijk succes.

**Top trending rapporten**

Online onderwijsmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030

Datacenter Service Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Telecom Analytics Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Analyse van things market Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. MarktonderzoekFuture heeft als doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Customer Analytics Market,Customer Analytics Market Share,Customer Analytics Market Size,Customer Analytics Market Growth,Customer Analytics Market Value,Customer Analytics Market Trends,Customer Analytics