header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Data Governance-markt om te genieten van ‘explosieve groei’ tot 2030

Mar 27, 2023 1:00 PM ET

Data Governance Markt

De wereldwijde Data Governance-markt zal naar verwachting in 2030 USD 6,81 miljard waard zijn, met een CAGR van 15,4% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Gegevensbeheer wordt verwezen naar het algemene beheer van de prestaties van gegevensfuncties en gegevensassets. Het komt overeen met gegevensintegriteit, beveiliging, bruikbaarheid, beschikbaarheid en verantwoordelijkheid die in een onderneming worden gebruikt. Het wordt ook gebruikt in tal van toepassingen zoals bankieren, overheid en defensie, gezondheidszorg en life sciences, bouw, engineering en anderen. Technologieën en strategieën voor gegevensbeheer worden toegepast om ervoor te zorgen dat bedrijfsgegevens het bedrijfsbeleid en de naleving volgen. De belangrijkste voordelen van data governance zijn betere besluitvorming, operationele efficiëntie, verbeterd data-inzicht en afstamming, hogere datakwaliteit, naleving van regelgeving en stijgende inkomsten.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2362

Reikwijdte van het Data Governance Market Report:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 6,81 miljard
Groei: CAGR van 15,40% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Met het grote volume en het belang van data is governance van data essentieel. Bovendien moet de onderneming zorgen voor een hoge gegevenskwaliteit en afstamming gedurende de hele levenscyclus van gegevens van een bedrijf, wat de omarming van oplossingen voor gegevensbeheer vergroot. Om de klantrisico’s te verlagen, hebben de bedrijven bovendien BI en analytics gebruikt, wat heeft geleid tot de groei van de Data Governance-markt. Door de razendsnelle groei van datavolumes neemt de behoefte aan het omarmen van data governance-oplossingen toe, wat de algehele groei van de markt stimuleert. Bovendien is het stimuleren van de naleving van regelgeving en privacyzorgmarkten voor gegevensbeveiliging de belangrijkste drijfveer achter de groei van de Data Governance-markt. De stijgende productie van gegevens heeft ook geleid tot een toename van de verantwoordingsplicht van gegevens en de betrouwbaarheid van de beveiligingsaspecten van gegevensverwerking, wat heeft geleid tot een toename van de focus op gegevensbeheer.

Het wereldwijde Data Governance Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport neigt naar een uitgebreide analyse van belangrijke segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een welsprekende rol spelen in de markt.

                                                                 

Regionale analyse
De wereldwijde Data Governance Markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Het grootste aandeel in de markt zal worden overwonnen door Noord-Amerika. De vroege acceptatie van opkomende technologieën heeft noord-Amerika tot een dominante leider op het gebied van data governance gemaakt. De dominantie van Noord-Amerika kan worden toegeschreven aan de datagedreven cultuur van Noord-Amerikaanse bedrijven die een hoge datakwaliteit garandeert.

De Aziatisch-Pacifische markt voor data governance zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR van 2023 tot 2030. Bliksem industrialisatie en digitalisering in de regio zijn belangrijke factoren voor marktgroei. Bovendien zal de enorme mate van innovatie in de regio leiden tot een toenemende stroom van gegevens die de hoge CAGR in de regio tijdens de prognoseperiode zal verklaren.

Europa data governance markt waardering voor de op een na snelste marktaandeel. De Europese overheid concentreert zich op het herhalen van bestaande regelgeving voor gegevensbeheer om de stijgende gegevensstroom in de regio te ondersteunen.

Marktsegmentatie

De Data Governance Markt is gesegmenteerd in de volgende types;

Door implementatie

  • Wolk
  • Op locatie

 

Op organisatiegrootte

  • Grootschalig zakendoen
  • Kleine en middelgrote bedrijven

 

BijBestanddeel

  • Software
  • Dienst

 

Per bedrijfsfunctie

  • Werking en IT
  • Legaal
  • Financieren
  • Andere zakelijke functies

 

Blader door volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-governance-market-2362

Belangrijkste spelers
De belangrijkste spelers op de wereldwijde Data Governance Market zijn Symantec Corporation (VS), Data3Sixty Inc. (VS), Alation Inc. (VS), Reltio Inc. (VS), Magnitude Software Inc. (VS), Data Excellence (Zwitserland), Informatica (VS), Alfresco Software Inc. (VS), SAP SE (Duitsland) en International Business Machines (IBM) (VS).

Realted Rapporten:

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Data Governance,Data Governance Market Report,Data Governance Market Growth,Data Governance Market Share,Data Governance Market Size,Data Governance Market Trends