header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Device As A Service Market zal naar verwachting USD 425,6 miljard groeien bij een CAGR van 25,7% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 27, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De Global Device as a Service (DaaS) -markt zal naar verwachting in 2030 USD 425,6 miljard bereiken, met een CAGR van 25,7% in de prognoseperiode 2022-2030. 

De Device as a Service (DaaS) markt verwijst naar het businessmodel waarin bedrijven hardware-apparaten, zoals laptops, desktops en mobiele telefoons, verhuren aan klanten als een service. Dit model omvat services zoals apparaataankopen, implementatie, beheer en ondersteuning en is bedoeld om bedrijven kostenbesparingen, flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden. De DaaS-markt zal naar verwachting de komende jaren groeien, naarmate meer bedrijven hun IT-strategieën verschuiven naar cloudgebaseerde services en de initiële kosten in verband met hardware-inkoop en -onderhoud willen verlagen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4486

Belangrijkste spelers

De Device as a Service (DaaS) markt is een snel groeiende markt, met veel spelers die de markt betreden. Enkele van de belangrijkste spelers op de DaaS-markt zijn: Hp Inc, Dell Technologies, Lenovo, Microsoft, Cisco Corporation, IBM, Intel Corporation, Citrix Systems, enz.

Reikwijdte marktrapport:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 425,6 miljard

Groei:

CAGR van 25,7% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/device-as-a-service-market-4486

Marktsegmentatie

Device as a Service (DaaS) is een op abonnementen gebaseerd model dat bedrijven toegang biedt tot hardware, software en services op basis van pay-per-use. De markt voor DaaS is gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder brancheverticalen, implementatiemodellen en apparaattypen.

Verticals: DaaS-oplossingen zijn gericht op verschillende industrieën, zoals gezondheidszorg, onderwijs, IT en telecom, BFSI, overheid en anderen. Elk van deze industrieën heeft specifieke vereisten en heeft verschillende soorten apparaten en software nodig. De gezondheidszorg kan bijvoorbeeld gespecialiseerde apparaten zoals digitale stethoscopen en elektrocardiogram (ECG) -machines nodig hebben, terwijl de onderwijsindustrie mogelijk laptops en tablets nodig heeft.

Implementatiemodellen: DaaS-oplossingen kunnen op verschillende manieren worden geïmplementeerd, zoals on-premises, cloudgebaseerd of hybride. On-premises implementatie is waar de hardware en software on-site worden geïnstalleerd, terwijl cloudgebaseerde implementatie de services via de cloud worden geleverd. Een hybride model combineert zowel on-premises als cloudgebaseerde implementatie.

Apparaattypen: De markt voor DaaS is gesegmenteerd op basis van de soorten apparaten die worden geleverd, waaronder laptops, desktops, tablets, smartphones en andere. Laptops en desktops zijn de meest voorkomende soorten apparaten die onder DaaS worden aangeboden, maar met de toenemende trend van werken op afstand en BYOD (Bring Your Own Device), neemt ook de vraag naar smartphones en tablets toe.

Samenvattend omvat de marktsegmentatie van de DaaS-markt brancheverticalen, implementatiemodellen en apparaattypen. Door deze segmenten te begrijpen, kunnen DaaS-providers hun oplossingen aanpassen aan de specifieke behoeften van hun klanten en een concurrentievoordeel behalen in de markt.

Koop dit Premium-rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4486

Regionale analyse

De Device as a Service (DaaS)-markt groeit wereldwijd, met Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific als de belangrijkste regio’s die de groei stimuleren. Noord-Amerika is degrootste markt voor DaaS, vanwege de aanwezigheid van verschillende grote technologiebedrijven, een hoge acceptatiegraad van clouddiensten en de behoefte aan kosteneffectieve IT-oplossingen. Europa is ook een belangrijke markt, met landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk die een grote vraag naar DaaS-diensten laten zien. In de regio Azië-Pacific behoren Japan, China en India tot de toonaangevende landen op het gebied van DaaS-adoptie, vanwege het toenemende aantal kleine en middelgrote ondernemingen, die op zoek zijn naar flexibele en kosteneffectieve IT-oplossingen. Andere regio’s, zoals Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika, zullen naar verwachting een aanzienlijke groei laten zien in de DaaS-markt, gedreven door de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde diensten en de behoefte aan verbeterde IT-infrastructuur.

Top Trending Rapporten:

Cloud Computing Markt

Retail Cloud Markt

Optische netwerk hardware markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping.
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Device As A Service Market,Global Device As A Service Market,Device As A Service Market Size,Device As A Service Market Share,Device As A Service Market Growth,Device As A Service Market Analysis,Device As A Service Market 2030,Device As A Service Market Overview