header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digitale forensische markt kan nieuw groeiverhaal 2030 bepalen

Mar 27, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten
De wereldwijde Digital Forensics Market zal naar verwachting in 2030 USD 22,3 miljard waard zijn, met een CAGR van 11,4% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Digitaal forensisch onderzoek wordt verwezen naar een tak van de forensische wetenschap die contouren vormt met het herstel en onderzoek van materiaal dat is gevonden in digitale apparaten met betrekking tot computercriminaliteit / cybercriminaliteit. Het is vooral het proces van het blootleggen en interpreteren van elektronische gegevens. Het bewaren van bewijsmateriaal in zijn oorspronkelijke vorm is het belangrijkste doel van het digitale forensische proces; tijdens het uitvoeren van een gestructureerd onderzoek met het verzamelen, identificeren en valideren van de digitale informatie. Digitaal forensisch onderzoek speelt een zeer welsprekende rol in grote bedrijfstoepassingen om tal van problemen op te lossen, zoals het werken met IT-beveiliging en incidentrespons om de human resource-onderzoeken en forensisch onderzoek van digitale diensten te vergemakkelijken. Het is een complex proces dat bedrijfsverenigingen helpt om zakelijke opdrachten glad te strijken en te vereenvoudigen door problemen te herkennen en geschillen, onderzoeken en beschikbaarheid van regelgeving te verhogen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1522

Digital Forensics Market Report Reikwijdte:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 22,3 miljard
Groei: CAGR van 11,40% van 2023 tot 2030
Prognoseperiode: 2023-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

De opleving van de applicaties die gebruikmaken van het Internet of Things (IoT) heeft de vraag naar cloud computing en externe apparaatmonitoring en gegevensoverdracht via draadloze apparaten gegenereerd. Cloud computing en externe apparaten hebben hun eigen uitdagingen van gegevensdiefstal en gegevensbescherming tijdens draadloze overdracht. De toename van de BYOD-cultuur in combinatie met werken op afstand en digitalisering van de bedrijfsprocessen heeft de hoeveelheid gevoelige en vertrouwelijke gegevens vergroot die zijn opgeslagen op tal van apparaten die op afstand zijn verbonden.

Het wereldwijde Digital Forensics Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport neigt naar een uitgebreide analyse van belangrijke segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een welsprekende rol spelen in de markt.                                                       

Regionale analyse

De wereldwijde Digital Forensics Market is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting de wereldwijde digitale forensische markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de stijgende gevallen van cyberaanvallen en beveiligingsbedreigingen en de aanwezigheid van grote spelers in deze regio. Bovendien wordt gewacht op een toenemende penetratie van internet en elektronische apparaten in de regio om de groei te stimuleren. Toenemende technologische vooruitgang op de forensische afdeling en de ontwikkeling van geavanceerde diefstalmechanismen moedigen zowel de publieke als de publieke sector aan om in de markt te investeren, wat aantrekkelijke mogelijkheden biedt voor het genereren van inkomsten voor gevestigde spelers en nieuwkomers om een groter marktaandeel te verwerven.

Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van een snelste groei in de wereldwijde markt voor digitaal forensisch onderzoek als gevolg van het toenemende gebruik van cloudomgevingen voor gegevensopslag en technologische vooruitgang.

Marktsegmentatie

De Digital Forensics Market is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type

  • Computer Forensisch onderzoek
  • Netwerk Forensisch onderzoek
  • Forensisch onderzoek in de cloud
  • Forensisch onderzoek naar mobiele apparaten
  • Database Forensisch onderzoek

 

Per component

  • Hardware (systemen, netwerkapparaten, kabels, adapters)
  • Software

 

Per toepassing

  • Digitaal onderzoek en advies
  • Reactie op incidenten
  • Systeemintegratie
  • Opleiding
  • Onderhoud en ondersteuning

 

Door implementatie

  • Leger en Defensie
  • Overheidsinstanties
  • Gezondheidszorg
  • BFSI
  • Retail en Logistiek
  • Telecommunicatie
  • Media en

Vermaak

  • Anderen (Private Security, etc.)
  •  

    Blader door volledige rapportdetails @
    https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-forensics-market-1522

    Belangrijkste spelers
    De belangrijkste spelers van de wereldwijde Digital Forensics Market zijn IBM Corporation, Binary Intelligence LLC, Guidance Software Inc., Access Data Group LLC, Discovery Inc., Paraben Corporation, FireEye Inc., Log Rhythm Inc., Cisco Systems Inc., Oxygen Forensics Inc., MSAB Inc. en anderen.

    Realted Rapporten:

    Over Market Research Future (MRFR):

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York City, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  Digital Forensics,Digital Forensics Market,Digital Forensics Market Report,Digital Forensics Market Growth,Digital Forensics Market Share,Digital Forensics Market Size,Digital Forensics Market Trends,Digital Forensics Market Analysis