header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


E-Wallet markt booming wereldwijd ( prognoseperiode 2022-2030)

Mar 27, 2023 1:00 PM ET

De e-wallet markt, ook wel bekend als de digital wallet markt, is een snel groeiende sector in de fintech industrie. E-wallets zijn digitale apparaten of online platforms waarmee individuen hun financiële informatie, zoals creditcard- en betaalkaartgegevens, kunnen opslaan en beheren en verschillende transacties kunnen uitvoeren, zoals online aankopen, factuurbetalingen en geldoverdrachten, allemaal vanaf één locatie.

De wereldwijde e-wallet markt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, aangewakkerd door de toenemende acceptatie van smartphones en de opkomst van online winkelen. De wereldwijde e-walletmarkt werd in 2020 gewaardeerd op $ 1,2 biljoen en zal naar verwachting usd 489,3 miljard bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 23,40% van 2022 tot 2030.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4633

Reikwijdte van het e-wallet marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 489,3 miljard
Groei: CAGR van 23,40% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse 

De e-wallet markt is een wereldwijde markt en heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt in bijna alle regio’s van de wereld. Het adoptieniveau en de groeisnelheid van e-wallets verschillen echter per regio. Hier is een regionale analyse van de e-wallet markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is een van de meest ontwikkelde markten voor e-wallets. De hoge penetratiegraad van smartphones en de aanwezigheid van grote spelers zoals PayPal, Google Pay en Apple Pay hebben bijgedragen aan de groei van de e-wallet-markt in de regio. De toenemende acceptatie van contactloze betalingen en de stijgende populariteit van online winkelen zullen naar verwachting de groei van de markt in de komende jaren stimuleren.

Europa: Europa is een andere volwassen markt voor e-wallets. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk lopen voorop op het gebied van adoptie en innovatie op het gebied van e-wallet. De regio heeft een sterk ontwikkelde financiële infrastructuur en een sterk regelgevend kader, wat heeft bijgedragen aan het creëren van een gunstig klimaat voor e-wallets.

Azië-Pacific: Azië-Pacific is een van de snelst groeiende markten voor e-wallets. De regio heeft een grote bevolking en een hoge penetratiegraad van smartphones, waardoor het een aantrekkelijke markt is voor aanbieders van e-wallets. Landen als China, India en Indonesië hebben de afgelopen jaren een aanzienlijke groei gezien in de acceptatie van e-wallets, gedreven door de toenemende populariteit van mobiele betalingen en de groeiende vraag naar transacties zonder contant geld.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is een opkomende markt voor e-wallets, met landen als Brazilië en Mexico voorop op het gebied van adoptie. De regio heeft een grote populatie zonder bankrekening, waardoor er vraag is ontstaan naar alternatieve financiële diensten zoals e-wallets. De markt is echter sterk gefragmenteerd en regelgevende belemmeringen hebben de groei van e-wallets in sommige landen belemmerd.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika is ook een opkomende markt voor e-wallets, met landen als Saoedi-Arabië en de VAE voorop in termen van adoptie. De regio heeft een hoge penetratiegraad van smartphones en een grote populatie zonder bankrekening, waardoor het een vruchtbare bodem is voor aanbieders van e-wallets. De markt is echter sterk gefragmenteerd en regelgevende belemmeringen hebben de groei van e-wallets in sommige landen belemmerd.

Marktsegmentatie

De e-walletmarkt kan op verschillende manieren worden gesegmenteerd, afhankelijk van factoren zoals type, toepassing, betaalmethode en regio. Hier zijn enkele veelvoorkomende segmentatiecategorieën voor de e-walletmarkt:

Type: De e-wallet markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type e-wallet, zoals gesloten e-wallets en open e-wallets. Gesloten e-wallets worden meestal uitgegeven door een enkel bedrijf en kunnen alleen worden gebruikt om transacties met dat bedrijf uit te voeren. Open e-wallets kunnen daarentegen worden gebruikt om transacties uit te voeren met meerdere bedrijven en kunnen meerdere betaalmethoden ondersteunen.

Toepassing: De e-wallet-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de toepassing, zoals e-commerce, geldoverdracht, factuurbetaling en andere. E-wallets worden veel gebruikt in e-commerce voor online aankopen, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor peer-to-peer geldoverdrachten, factuurbetalingen en andere financiële transacties.

Betalingswijze: De e-walletmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van de betalingswijze, zoalscontactloos betalen, mobiele betalingen en online betalingen. Contactloze betalingen maken gebruik van NFC-technologie (Near Field Communication) om snelle en veilige transacties mogelijk te maken. Mobiele betalingen gebruiken mobiele apparaten om transacties te vergemakkelijken, terwijl online betalingen via internet worden uitgevoerd.

Regio: De e-walletmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van de regio, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Elke regio heeft zijn eigen unieke kenmerken en niveau van adoptie van e-wallets.

Klanttype: De e-walletmarkt kan ook worden gesegmenteerd op basis van het type klant, zoals individuele gebruikers en zakelijke gebruikers. E-wallets kunnen door individuen worden gebruikt om aankopen te doen en financiële transacties uit te voeren, terwijl bedrijven e-wallets kunnen gebruiken voor terugbetalingen van werknemers, leveranciersbetalingen en andere financiële transacties.

Blader door volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-wallet-market-4633

Belangrijkste spelers

De markt is zeer concurrerend, met een groot aantal spelers die een verscheidenheid aan e-wallet-oplossingen aanbieden, waaronder mobiele betalingen, contactloze betalingen en online betalingen. Enkele van de belangrijkste spelers op de e-wallet-markt zijn PayPal, Apple Pay, Google Pay, Amazon Pay, Alipay, WeChat Pay en Samsung Pay.

Realted Rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  E-Wallet,E-Wallet Market,E-Wallet Market Share,E-Wallet Market Trends,E-Wallet Market Growth,E-Wallet Market Report