header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geofencing-markt zal naar verwachting USD 4,5 miljard bereiken in 2030, trends, waarde, groei en voorspelling tegen 2030

Mar 27, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De wereldwijde Geofencing-markt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door de toenemende vraag naar locatiegebaseerde marketing en reclame, de opkomst van mobiele apparaten en het groeiende gebruik van GPS-technologie. Geofencing Market Size werd in 2022 gewaardeerd op USD 1,00 miljard. De geofencing-marktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 1,2 miljard in 2023 tot USD 4,5 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 24,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De geofencing-markt verwijst naar de industrie van technologieën en diensten die het mogelijk maken om virtuele grenzen te creëren rond een fysieke locatie, zoals een winkel, een gebouw of een hele stad. Met Geofencing kunnen bedrijven, organisaties en overheden specifieke personen of groepen targeten met relevante informatie, promoties en waarschuwingen op basis van hun locatie.

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers geprofileerd in het rapport zijn [Microsoft, IBM, Radar Labs, Bluedot Innovation, Gimbal, Google, Samsung, Verve] en anderen. Bedrijfsprofiel bestaat uit toewijzing inclusief organisatiesamenvatting, financiële samenvatting, bedrijfsstrategie en -planning, SWOT-analyse en actuele ontwikkelingen.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4490

Marktsegmentatie

De geofencing markt kan worden gesegmenteerd op basis van de volgende factoren:

Component: De geofencing-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de component, die software en services omvat. Het softwaresegment omvat mobiele SDK’s, analysetools en locatiegebaseerde software, terwijl het servicessegment adviesdiensten, implementatie en integratie en ondersteunings- en onderhoudsservices omvat.

Type: De geofencing-markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type geofencing, waaronder vaste geofencing en mobiele geofencing. Vaste geofencing omvat het gebruik van fysieke bakens of Wi-Fi-signalen om virtuele grenzen te creëren, terwijl mobiele geofencing GPS en mobiele netwerkgegevens gebruikt om virtuele grenzen rond het mobiele apparaat van een gebruiker te creëren.

Toepassing: De geofencing-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de toepassing, waaronder locatiegebaseerde advertenties, wagenparkbeheer, asset tracking en andere. Locatiegebaseerde advertenties omvatten het verzenden van gerichte promoties en aanbiedingen naar klanten op basis van hun locatie, terwijl wagenparkbeheer het volgen en optimaliseren van de beweging van voertuigen omvat.

Eindgebruiker: De geofencing-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de eindgebruikers, waaronder detailhandel, gezondheidszorg, transport, overheid en anderen. Retailers gebruiken geofencing voor locatiegebaseerde advertenties en in-store analytics, terwijl zorgverleners geofencing gebruiken voor het volgen van activa en patiëntmonitoring.

Geografie: De geofencing-markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Deze marktsegmenten bieden een manier om inzicht te krijgen in de specifieke use cases en industrieën die de groei van de geofencing-markt stimuleren, en kunnen nuttig zijn voor bedrijven die de markt willen betreden of nieuwe geofencing-producten en -diensten willen ontwikkelen.

Regionale analyse

De geofencing-markt groeit snel en maakt een aanzienlijke groei door in verschillende regio’s over de hele wereld. Hier is een korte regionale analyse van de geofencing markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor geofencing-technologie, waarbij de Verenigde Staten de belangrijkste bijdrage leveren aan de markt. De hoge adoptie van smartphones en de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers in de regio stimuleren de groei van de geofencing-markt in Noord-Amerika.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor geofencing-technologie, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die aanzienlijk bijdragen aan de markt. De hoge penetratie van smartphones en de adoptie van location-based marketing door retailers stimuleren de groei van de geofencing-markt in Europa.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste groei in de geofencing-markt ervaren als gevolg van de snelle acceptatie van smartphones en het toenemende gebruik van locatiegebaseerde marketing in de regio. Landen zoals China, Japan en India zullen naar verwachting de belangrijkste bijdragers zijn aan de groei van de geofencing-markt in Azië-Pacific.

Latijns-Amerika: De geofencing-markt in Latijns-Amerika zal naar verwachting in een aanzienlijk tempo groeien als gevolg van detoenemende acceptatie van mobiele apparaten en de opkomst van locatiegebaseerde diensten in de regio. Brazilië en Mexico zullen naar verwachting de belangrijkste bijdragen leveren aan de groei van de geofencing-markt in Latijns-Amerika.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/geofencing-market-4490

Midden-Oosten en Afrika: De geofencingmarkt in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting groeien als gevolg van de toenemende acceptatie van smartphones en de stijgende vraag naar locatiegebaseerde diensten. Landen zoals de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika zullen naar verwachting de belangrijkste bijdragen leveren aan de groei van de geofencing-markt in het Midden-Oosten en Afrika.

Over het algemeen maakt de geofencing-markt een aanzienlijke groei door in alle regio’s van de wereld, waarbij de regio Azië-Pacific naar verwachting de komende jaren de hoogste groei zal doormaken.

**Top trending rapporten**

5G-technologiemarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Big Data as a Service Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030

Video Streaming Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030

Augmented Reality (AR) Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Geofencing Market,Geofencing Market Share,Geofencing Market Growth,Geofencing