header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geospatial Imagery Analytics Market Next Big Thing 2030 – Geospatial Imagery Analytics

Mar 27, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De markt voor geospatiale beeldanalyse verwijst naar het gebruik van satelliet-, lucht- en dronebeelden om inzichten en intelligentie over het aardoppervlak te extraheren. Geospatiale beeldanalyse kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder stadsplanning, landbouw, rampenbestrijding, milieumonitoring en nationale veiligheid.

De markt voor geospatiale beeldanalyse werd in 2023 gewaardeerd op USD 22,1 miljard en zal naar verwachting usd 35,6 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 7,05% tijdens de prognoseperiode (2023-2030).

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7700

Geospatial Imagery Analytics Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 35,6 miljard
Groei: CAGR van 7,05% van 2023 tot 2030
Prognoseperiode: 2023-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De markt voor geospatiale beeldanalyse kan worden geanalyseerd op basis van de regionale segmentatie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt voor geospatiale beeldanalyse domineren vanwege de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers in de regio, waaronder DigitalGlobe (Maxar Technologies), Esri en Google. Daarnaast zorgen de toenemende adoptie van locatiegebaseerde diensten en de groeiende vraag naar geospatiale data en analytics voor business intelligence voor de groei van de markt in deze regio.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode, aangedreven door factoren zoals toenemende investeringen in infrastructuurontwikkeling, groeiende verstedelijking en de toepassing van geavanceerde technologieën. Landen als China en India investeren fors in de ontwikkeling van geospatiale infrastructuur, die naar verwachting de groei van de markt in deze regio zal stimuleren.

Europa zal naar verwachting ook getuige zijn van een aanzienlijke groei in de markt voor geospatiale beeldanalyse als gevolg van de toenemende acceptatie van locatiegebaseerde diensten en de groeiende vraag naar geospatiale gegevens en analyses in verschillende industrieën, waaronder transport, energie en defensie.

De regio’s Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika zullen naar verwachting in een gematigd tempo groeien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën en de groeiende vraag naar geospatiale gegevens en analyses in verschillende toepassingen zoals stadsplanning, landbouw en rampenbestrijding.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor geospatiale beeldanalyse in alle regio’s een aanzienlijke groei zal doormaken, gedreven door de toenemende vraag naar locatiegebaseerde diensten en het groeiende belang van geospatiale gegevens en analyses voor besluitvorming in verschillende industrieën.

Marktsegmentatie

Het segment van de teledetectietechnologie zal naar verwachting de markt voor geospatiale beeldanalyse domineren, vanwege het toenemende gebruik van satellietbeelden en luchtfotografie voor verschillende toepassingen zoals stadsplanning, rampenbestrijding en milieumonitoring.

Het segment van de stedelijke planningstoepassingen zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, aangedreven door factoren zoals toenemende verstedelijking, de behoefte aan duurzame stedelijke ontwikkeling en het gebruik van geospatiale gegevens en analyses voor slimme stadsplanning.

Het eindgebruikerssegment van de overheid zal naar verwachting de markt voor geospatiale beeldanalyse domineren, vanwege de toenemende acceptatie van locatiegebaseerde diensten en de groeiende vraag naar Top of Form

De markt voor geospatiale beeldanalyse kan worden gesegmenteerd op basis van technologie, toepassing, eindgebruiker en geografie.

Technologie: Remote Sensing, GIS (Geographic Information System), GPS (Global Positioning System), Anderen

Toepassing: Stadsplanning, Rampenbeheer, Klimaatverandering, Defensie &Inlichtingen, Beheer van natuurlijke hulpbronnen, Anderen

Eindgebruiker: Overheid, Lucht- en Ruimtevaart & Defensie, Automotive, Olie &Gas, Gezondheidszorg, Landbouw, Overige

Geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten &Afrika, Latijns-Amerika

Blader door volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/geospatial-imagery-analytics-market-7700

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor geospatiale beeldanalyse zijn:

DigitalGlobe (Maxar Technologies), Esri, Google, Trimble, Hexagon, RMSI, Satellite Imaging Corporation, Planet Labs, UrtheCast, Harris Corporation

Realted Rapporten:

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Geospatial Imagery Analytics,Geospatial Imagery Analytics Market Report,Geospatial Imagery Analytics Market Size,Geospatial Imagery Analytics Market Share,Geospatial Imagery Analytics Market Analysis,Geospatial Imagery Analytics Market Trends