header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Managed Mobility Services-markt zal naar schatting tegen 2030 een marktwaarde van USD 33,30 miljard veiligstellen | Marktonderzoek Toekomst

Mar 27, 2023 12:45 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De Managed Mobility Services (MMS) markt verwijst naar het uitbesteden van diensten met betrekking tot het beheer van mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops, evenals de bijbehorende software en infrastructuur. MMS-providers bieden services zoals apparaataankopen, implementatie, configuratie, beheer, beveiliging en ondersteuning aan ondernemingen.

De MMS-markt is de afgelopen jaren snel gegroeid als gevolg van de toenemende acceptatie van mobiele apparaten en de behoefte aan efficiënt beheer van deze apparaten door ondernemingen. De wereldwijde MMS-marktomvang zal naar verwachting groeien van USD 4,8 miljard in 2023 tot USD 33,30 miljard in 2030, bij een CAGR van 26,29% tijdens de prognoseperiode.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3955

Regionale analyse

De Managed Mobility Services (MMS) markt is wereldwijd aanwezig en de groei zal naar verwachting aanzienlijk zijn in verschillende regio’s. Hier is een regionale analyse van de Managed Mobility Services markt:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse regio heeft het grootste marktaandeel in de Managed Mobility Services-markt. De regio wordt gedomineerd door de Amerikaanse markt, die de grootste gebruiker van MMS-oplossingen is vanwege de vroege acceptatie van geavanceerde technologieën en de aanwezigheid van grote ondernemingen. De aanwezigheid van grote MMS-providers in de regio, zoals IBM, Verizon Communications en AT&T, dragen ook bij aan de groei van de markt.

Europa: De Europese markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van mobiele apparaten en cloudgebaseerde oplossingen in verschillende industrieën. De regio kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse prominente MMS-aanbieders, zoals Wipro en Accenture.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage zien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van mobiele apparaten en de groeiende behoefte aan efficiënt beheer van deze apparaten door ondernemingen. De regio wordt gedomineerd door landen als China, India en Japan, die belangrijke gebruikers zijn van MMS-oplossingen. Ook de aanwezigheid van grote MMS-aanbieders, zoals Infosys, draagt bij aan de groei van de markt in de regio.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een aanzienlijke groei in de MMS-markt doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van mobiele apparaten en cloudgebaseerde oplossingen door ondernemingen in de regio. De regio wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van verschillende opkomende economieën en het groeiende aantal kleine en middelgrote ondernemingen.

Over het algemeen wordt verwacht dat de Managed Mobility Services-markt in verschillende regio’s een aanzienlijke groei zal doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van mobiele apparaten en de behoefte aan efficiënt beheer van deze apparaten door ondernemingen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (103 pagina’s) over managed mobility services markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/managed-mobility-services-market-3955

Marktsegmentatie

De MMS-markt (Managed Mobility Services) kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder servicetype, organisatiegrootte, implementatiemodel, branche en geografie. Hier is een gedetailleerde segmentatie van de MMS-markt:

Type service: De MMS-markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type aangeboden services, waaronder Apparaatbeheer, Applicatiebeheer, Beveiligingsbeheer, Ondersteuning en Onderhoud en Andere.

Grootte van de organisatie: De MMS-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de grootte van de organisatie, inclusief kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en grote ondernemingen.

Implementatiemodel: De MMS-markt kan worden gesegmenteerd op basis van het implementatiemodel, inclusief cloudgebaseerd en on-premises.

Branche verticaal: De MMS-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de verticale sector, waaronder gezondheidszorg, detailhandel, BFSI, productie, IT en telecom, transport en logistiek en anderen.

Geografie: De MMS-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Het segment apparaatbeheer heeft het grootste aandeel in de MMS-markt, omdat het een essentiële service is die nodig is om mobiele apparaten effectief te beheren. Het cloudgebaseerde implementatiemodel zal naar verwachting in een hoger tempo groeien dan heton-premises implementatiemodel, omdat het meer flexibiliteit en kostenbesparingen biedt.

De BFSI- en gezondheidszorgverticalen zullen naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de MMS-markt als gevolg van de toenemende acceptatie van mobiele apparaten en de groeiende behoefte aan gegevensbeveiliging en compliance in deze industrieën.

Over het algemeen biedt de segmentatie van de MMS-markt een gedetailleerd inzicht in de dynamiek van de markt en helpt het bedrijven potentiële kansen en uitdagingen te identificeren.

Vraag om aanpassing:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3955

Belangrijkste spelers

De MMS-markt is zeer concurrerend, met tal van leveranciers die een breed scala aan diensten aanbieden. Enkele van de toonaangevende MMS-providers zijn:

  • IBM
  • Verizon Communicatie
  • At & T
  • DXC-technologie
  • Wipro
  • Accenture
  • Infosys.

Deze providers bieden een scala aan diensten, van apparaataankopen tot geavanceerde analyses en rapportage, en richten zich op een verscheidenheid aan industrieën, waaronder gezondheidszorg, detailhandel, financiën en productie.

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Global Predictive Analytics MarketOnderzoeksrapport, per techniek, per verticaal, per toepassing, per organisatiegrootte, per implementatie

Master Data Management Market – Onderzoeksrapport, per type (klantgegevens, leveranciersgegevens) Professionele service (implementatie – implementatieservice, consultingservice) industrie (BFSI, gezondheidszorg)
Gaming MarketInformatie per apparaattype (PC [Browser PC Games, Downloaded PC Games], Console [Xbox, Play Station, Nintendo Switch, Anderen], Mobile [Tablet, Smartphone])

Cloudopslagmarkt – Informatie per component (oplossing en service), per implementatiemodel (privé, openbaar en hybride), per verticaal (detailhandel, IT en telecommunicatie, gezondheidszorg en BFSI)

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Managed Mobility Services Market,Managed Mobility Services Market size,Managed Mobility Services Market share,Managed Mobility Services Market Trends