header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met 13,83% CAGR, GPS Tracker Marktomvang om US $ 5,36 miljard te overtreffen tegen 2030

Mar 27, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De GPS-trackermarkt is een groeiende industrie die trackingoplossingen biedt voor een breed scala aan toepassingen. GPS-trackers zijn apparaten die het Global Positioning System (GPS) gebruiken om de locatie van een object of persoon te bepalen. De informatie wordt vervolgens verzonden naar een centraal monitoringsysteem dat real-time tracking en monitoring kan bieden.

De markt voor GPS-trackers zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien, gedreven door de toenemende acceptatie van trackingoplossingen in verschillende industrieën. De wereldwijde GPS-trackermarkt zal naar verwachting USD 5,36 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 13,83% tijdens de prognoseperiode.

Belangrijkste spelers

De MARKT voor GPS-trackers is zeer concurrerend, met veel bedrijven die een verscheidenheid aan producten en diensten aanbieden. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Trimble, Garmin, TomTom, Verizon en AT & T. Deze bedrijven bieden een reeks GPS-trackers, waaronder voertuigtrackers, persoonlijke trackers en asset trackers.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7017   

Marktsegmentatie

De GPS-trackermarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder type, implementatietype, branchevertikaal en geografie. Laten we elk van deze segmenten eens nader bekijken:

Type: De GPS-trackermarkt kan worden gesegmenteerd in verschillende typen, waaronder zelfstandige trackers, OBD-trackers en geavanceerde trackers. Standalone trackers zijn ontworpen om onafhankelijk te werken en kunnen worden gebruikt voor het volgen van persoonlijke of activa. OBD-trackers worden aangesloten op de OBD-poort van een voertuig en bieden realtime informatie over de prestaties van het voertuig. Geavanceerde trackers zijn ontworpen om geavanceerde functies te bieden, zoals monitoring van het gedrag van de bestuurder, geofencing en immobilisatie op afstand.

Implementatietype: De markt voor GPS-trackers kan ook worden gesegmenteerd op basis van het implementatietype, inclusief bekabelde trackers en draadloze trackers. Bedrade trackers zijn hardwired in het voertuig en worden meestal gebruikt voor fleet management oplossingen. Draadloze trackers gebruiken mobiele of satellietnetwerken om locatiegegevens te verzenden en worden gebruikt voor persoonlijke tracking en asset tracking.

Branche verticaal: De GPS-trackermarkt kan worden gesegmenteerd op basis van brancheverticalen, waaronder transport en logistiek, bouw, gezondheidszorg, olie en gas en andere. Het transport- en logistieke segment is het grootste segment, gedreven door de toenemende vraag naar fleetmanagementoplossingen. Het bouwsegment maakt een aanzienlijke groei door vanwege de behoefte aan het volgen van apparatuur en diefstalpreventie. Het gezondheidszorgsegment is getuige van een toenemende vraag naar persoonlijke GPS-trackers voor het volgen van patiënten en monitoring op afstand.

Geografie: De GPS-trackermarkt kan ook worden gesegmenteerd op basis van geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika. Noord-Amerika is de grootste markt, gedreven door de grote vraag naar GPS-trackers in de transport- en logistieke sector. Azië-Pacific is getuige van de snelste groei als gevolg van de toenemende acceptatie van deze apparaten in opkomende economieën.

Kortom, de GPS-trackermarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder type, implementatietype, branchevertikaal en geografie. Deze segmenten bieden inzicht in de verschillende gebruiksscenario’s en toepassingen van GPS-trackers en helpen bedrijven hun aanbod aan te passen aan specifieke klantbehoeften.

Regionale analyse

De markt voor GPS-trackers heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende vraag naar locatiegebaseerde diensten in verschillende sectoren, zoals logistiek, transport, bouw en gezondheidszorg. De markt zal naar verwachting zijn groeitraject in de komende jaren voortzetten als gevolg van de toenemende acceptatie van verbonden apparaten en de toenemende behoefte aan realtime locatietracking.

Regionaal is de markt voor GPS-trackers gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika. Laten we elke regio eens nader bekijken:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor GPS-trackers, voornamelijk vanwege de grote vraag naar deze apparaten in de transport- en logistieke sector. De regio is de thuisbasis van enkele van de grootste fabrikanten van GPS-trackers, zoals Calamp Corp en Trimble Inc. De markt zal naar verwachting zijn groeitraject voortzetten als gevolg van de toenemende acceptatie van fleetmanagementsystemen en de stijgende vraag naar real-time trackingoplossingen.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor GPS-trackers enwordt gedreven door de groeiende vraag naar deze apparaten in de transport- en bouwsector. De regio is ook getuige van een toenemende vraag naar persoonlijke GPS-trackers vanwege de toenemende bezorgdheid over persoonlijke veiligheid en beveiliging. De markt zal naar verwachting zijn groeitraject in de komende jaren voortzetten, gedreven door de toenemende acceptatie van telematica-oplossingen.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor GPS-trackers vanwege de toenemende vraag naar deze apparaten in opkomende economieën zoals China en India. De regio is getuige van een aanzienlijke groei in de transport- en logistieke sector, wat de vraag naar GPS-trackers stimuleert. De markt is ook getuige van een toenemende vraag naar persoonlijke GPS-trackers vanwege de toenemende bezorgdheid over persoonlijke veiligheid en beveiliging.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zijn getuige van een gematigde groei in de markt voor GPS-trackers, voornamelijk als gevolg van de groeiende acceptatie van telematicaoplossingen in de transportsector. De markt zal naar verwachting zijn groeitraject in de komende jaren voortzetten vanwege de toenemende behoefte aan real-time trackingoplossingen.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/gps-tracker-market-7017

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is getuige van een gestage groei in de GPS-trackermarkt, voornamelijk als gevolg van de toenemende acceptatie van deze apparaten in de transport- en logistieke sector. De markt zal naar verwachting zijn groeitraject in de komende jaren voortzetten als gevolg van de stijgende vraag naar fleetmanagementoplossingen.

Kortom, de MARKT voor GPS-trackers is getuige van een aanzienlijke groei in alle regio’s, gedreven door de toenemende vraag naar real-time trackingoplossingen in verschillende industrieën. Hoewel Noord-Amerika de grootste markt blijft, is de regio Azië-Pacific getuige van de snelste groei als gevolg van de toenemende acceptatie van deze apparaten in opkomende economieën.

**Top trending rapporten**

Data Analytics Markt Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2030

Quantum Computing Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Big Data Security Markt Onderzoeksrapport -Prognose 2030

Bouwsoftware markt Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  GPS Tracker Market,GPS Tracker Market Share,GPS Tracker Market Size,GPS Tracker Market Growth,GPS Tracker Market Trends,GPS Tracker