header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


MRFR-analisten voorspellen dat de markt voor datavirtualisatie tegen 2030 de omzet van 21,4 miljard zal overschrijden: krijg een overzicht van de industrie

Mar 27, 2023 2:00 PM ET

Hoogtepunten van de markt   

De datavirtualisatiemarkt heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en zal naar verwachting de komende jaren in een aanzienlijk tempo blijven groeien. Volgens een marktonderzoeksrapport van MRFR zal de wereldwijde datavirtualisatiemarkt naar verwachting groeien van 21,4 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 21,50%  tijdens de prognoseperiode.

Datavirtualisatie is een technologie waarmee gegevens uit ongelijksoortige bronnen in realtime kunnen worden geopend en geïntegreerd, zonder de gegevens fysiek te verplaatsen. Deze technologie is steeds populairder geworden naarmate organisaties hun data-integratiemogelijkheden willen verbeteren, gegevensduplicatie willen verminderen en hun vermogen om gegevensgestuurde beslissingen te nemen willen verbeteren.

Belangrijkste spelers

De markt voor datavirtualisatie is zeer concurrerend en er zijn verschillende belangrijke spelers op de markt. Deze belangrijke spelers investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en innovatieve oplossingen te ontwikkelen om de concurrentie voor te blijven. Hier zijn enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor datavirtualisatie:

Denodo Technologies, SAP SE, International Business Machines Corporation (IBM), Oracle Corporation, Red Hat etc.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4447

Marktsegmentatie

De markt voor gegevensvirtualisatie kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals component, implementatiemodus, organisatiegrootte, eindgebruiker, branche en regio. Hier is een gedetailleerd overzicht van elke segmentatie:

Component: De markt voor datavirtualisatie kan worden gesegmenteerd op basis van de componenten die in de oplossing worden gebruikt, inclusief software en services. De softwarecomponent is verder onderverdeeld in standalone en geïntegreerde oplossingen.

Implementatiemodus: De markt voor gegevensvirtualisatie kan worden gesegmenteerd op basis van de implementatiemodus, inclusief on-premise en cloudgebaseerde oplossingen. De cloudgebaseerde implementatiemodus is verder onderverdeeld in openbare, privé- en hybride cloudoplossingen.

Organisatiegrootte: De datavirtualisatiemarkt kan worden gesegmenteerd op basis van de organisatiegrootte, inclusief kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen.

Eindgebruiker: De markt voor datavirtualisatie kan worden gesegmenteerd op basis van de eindgebruikers van de oplossing, waaronder IT en telecommunicatie, bankieren, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), gezondheidszorg, detailhandel en e-commerce, overheid en defensie, productie, energie en nutsbedrijven, en anderen.

Branche verticaal: De markt voor datavirtualisatie kan worden gesegmenteerd op basis van de verticale sector, waaronder gezondheidszorg, detailhandel, BFSI, productie, overheid en defensie, energie en nutsbedrijven, IT en telecommunicatie, en anderen.

Regio: De markt voor gegevensvirtualisatie kan worden gesegmenteerd op basis van geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Kortom, marktsegmentatie is cruciaal in de markt voor datavirtualisatie, omdat het leveranciers helpt zich te concentreren op specifieke klantbehoeften, de effectiviteit van hun marketingstrategieën te vergroten en hun verkoopaanpak te optimaliseren. Met de groeiende vraag naar realtime gegevenstoegang en de acceptatie van cloudgebaseerde services, wordt verwacht dat de markt voor gegevensvirtualisatie de komende jaren zal blijven groeien en dat er meer segmentatiestrategieën kunnen ontstaan.

Regionale analyse

De markt voor datavirtualisatie is een wereldwijde markt en de groei en acceptatie ervan zijn niet beperkt tot een specifieke regio. De marktomvang en groeisnelheid van gegevensvirtualisatie kunnen echter variëren tussen verschillende regio’s als gevolg van verschillende factoren, zoals het niveau van technologische acceptatie, marktconcurrentie en regelgevingskaders. Hier is een regionale analyse van de datavirtualisatiemarkt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in de markt voor datavirtualisatie vanwege de hoge acceptatie van geavanceerde technologieën, zoals big data-analyse, cloud computing en het Internet of Things (IoT). Ook de aanwezigheid van grote spelers in deze regio zoals IBM, SAP en Oracle draagt bij aan de groei van de markt.

Europa: De Europese markt voor datavirtualisatie zal naar verwachting gestaag groeien als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde diensten en digitale transformatie-initiatieven. De regio heeft een sterke aanwezigheid van grote spelers, zoals Denodo Technologies en SAP SE, die datavirtualisatie-oplossingen aanbieden.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor datavirtualisatie, voornamelijk als gevolg van de toenemende vraag naar realtime gegevenstoegang tot en de adoptie van cloudgebaseerde diensten. Daarnaast heeft de regio een groot aantal kleine en middelgrote ondernemingen die steeds vaker datavirtualisatie-oplossingen gebruiken om hun bedrijfsprocessen te verbeteren.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-virtualization-market-4447

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei doormaken in de markt voor datavirtualisatie, voornamelijk als gevolg van de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën en de groeiende behoefte aan realtime gegevenstoegang. De regio heeft een groot aantal opkomende economieën die zich richten op digitale transformatie-initiatieven.

Kortom, de markt voor datavirtualisatie zal naar verwachting in alle regio’s groeien, omdat bedrijven hun data-integratiemogelijkheden willen verbeteren, dataduplicatie willen verminderen en hun vermogen om gegevensgestuurde beslissingen te nemen willen verbeteren. De marktconcurrentie is intens en leveranciers investeren zwaar in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en innovatieve oplossingen te ontwikkelen om de concurrentie voor te blijven.

**Top trending rapporten**

Conversationele kunstmatige intelligentie (AI) markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Private Cloud Services Markt Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2030

Metaverse Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Live Streaming Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Virtualization Market,Data Virtualization Market Share,Data Virtualization Market Size,Data Virtualization Market Growth,Data Virtualization