header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ongeëvenaard onderzoek naar de 5G-markt met huidige en toekomstige groeianalyse door voorspelling van 2020 tot 2030

Mar 27, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De wereldwijde 5G-markt zal naar verwachting in 2030 USD 198,44 miljard waard zijn, met een CAGR van 47,6% tijdens de prognoseperiode (2020-2030).

De 5e generatie draadloze systemen of mobiele netwerken wordt aangeduid met een draadloze breedband- of netwerktechnologie. De 5G-markt trends ontwerp om data- en connectiviteitsdiensten met een grote snelheid aan zijn doelgroep te leveren. De communicatiediensten wijzen erop om gegevens en connectiviteit te bieden aan apparaten van klanten, zoals mobiele telefoons en tablets, laptops, pc’s, iPads en nog veel meer. 5G is het volgende niveau voor de levering van de mobiele datanetwerkdiensten die de 4G-markt overtreffen. De functies van de 5G-markt bieden veel voordelen voor zijn klanten. Het belangrijkste doel van de markt is om de kosten van de diensten te verlagen in vergelijking met de huidige netwerktarieven die aan de klanten worden verstrekt.

De toenemende vraag naar IoT-verbonden apparaten, de stijgende acceptatie van mobiel breedband en een groeiende communicatie tussen apparaten en snelle innovatievirtualisatie in het netwerkdomein stimuleren de groei van de 5G-technologiemarkt. 5G biedt technieken zoals netwerkfunctievirtualisatie en network slicing die helpen bij het leveren van klantspecifieke netwerken. Vanwege de toegenomen vraag naar internetabonnementen en de groeiende vraag naar snelle en uitgebreide netwerkdekking, breidt de 5G-dienstensector ook uit. Bovendien heeft de omarming van 5G-diensten met het internet der dingen snelle datacommunicatie mogelijk gemaakt in toepassingen zoals smart home-energiebeheer, wat resulteert in een marktprognose voor 5G-diensten. De toenemende vraag naar snelle connectiviteit voedt de markt voor 5G-diensten.

Het wereldwijde 5G Market-rapport biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport neigt naar een uitgebreide analyse van belangrijke segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, concurrentielandschap en factoren die een welsprekende rol spelen in de markt.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:

 https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2630

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde 5G-markt zijn Bharti Airtel Limited (India) LM Ericsson (Zweden) Verizon Wireless (VS) Vodafone Group PLC (Verenigd Koninkrijk) AT&T Inc. (VS) Huawei Technologies Co. Ltd. (China) NTT DOCOMO Inc. (Japan) Alcatel-Lucent (Frankrijk) China Mobile Ltd. (China)

Reikwijdte marktrapport:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 198,44 miljard

Groei:

CAGR van 47,6% van 2020 tot 2030

Prognoseperiode:

2020 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Blader door volledige rapportdetails:

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-market-2630

Marktsegmentatie

De 5G-markt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op communicatietype

  • FWA
  • eMBB
  • URLLC
  • MMTC

Door Vertical

  • Productie
  • Openbare veiligheid
  • Gezondheidszorg &Social Work
  • Media en entertainment
  • Energie &Utiliteit
  • It & Telecom
  • Transport &Logistiek
  • Lucht- en ruimtevaart en defensie
  • BFSI
  • Regering
  • Detailhandel
  • Mijnbouw
  • Olie & Gas
  • Landbouw
  • Constructie
  • Vastgoed

Door eindgebruikers

  • Consumenten
  • Ondernemingen

 

Koop dit Premium-rapport nu:

 https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2630

RegionaalAnalyse

De wereldwijde 5G-markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika is het grootste segment voor de markt voor 5G-diensten in termen van regio. De VS beheersen de markt voor 5G-diensten in de regio Noord-Amerika. De markt voor 5G-diensten in Noord-Amerika neemt toe door de stijgende vraag naar 5G-netwerken.

De regio Azië-Pacific is de snelst ontwikkelende regio in de 5G-dienstenmarkt. China, Japan en Zuid-Korea bereiken het hoogste marktaandeel in de Aziatisch-Pacifische 5G-dienstenmarkt. De uitrol van nieuwe en verbeterde technologieën is een van de belangrijkste factoren die de Aziatisch-Pacifische markt voor 5G-diensten vooruit stuwen. Bovendien heeft de bliksemvraag naar smartphones die hogere datasnelheden ondersteunen, geresulteerd in de hoge productie van 5G-smartphones in de hele regio.

Top Trending Rapporten:

Markt voor moderne productie-uitvoeringssystemen

Event Management Software Markt 

Markt voor mobiele betalingen

Markt voor mobiel bankieren

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:                                                                                     
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping.
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  5G Market,Global 5G Market,5G Market Size,5G Market Share,5G Market Growth