header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sentiment Analytics-markt zal naar verwachting USD 9,2 miljard bereiken bij een CAGR van 14,80% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 27, 2023 3:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De markt voor sentimentanalyse verwijst naar het gebruik van kunstmatige intelligentie, machine learning en natuurlijke taalverwerkingstechnieken om de emoties, meningen en attitudes te analyseren en te interpreteren die worden uitgedrukt in grote hoeveelheden ongestructureerde gegevens, zoals berichten op sociale media, klantrecensies en nieuwsartikelen.

De markt voor sentiment analytics is de afgelopen jaren snel gegroeid, gedreven door het toenemende belang van customer experience management en de groeiende vraag naar real-time inzichten in klantsentiment en feedback. De wereldwijde markt voor sentimentanalyses zal naar verwachting in 2030 met USD 9,2 miljard groeien, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 14,80%.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor sentimentanalyse zijn IBM Corporation, Microsoft Corporation, SAS Institute Inc., Angoss Software Corporation, Clarabridge, Inc., Sisense, Inc., Adoreboard Ltd., Brandwatch, Talkwalker Inc. en Meltwater. Deze bedrijven bieden een breed scala aan oplossingen voor sentimentanalyse, variërend van basistools voor sentimentanalyse tot meer geavanceerde oplossingen die machine learning en voorspellende analysetechnieken bevatten. 

Reikwijdte marktrapport:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 9,2 miljard

Groei:

CAGR van 14,80% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4304

Marktsegmentatie

De markt voor sentimentanalyse is gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder component, implementatiemodus, organisatiegrootte, toepassing en verticaal.

Component: De markt is gesegmenteerd in softwaretools, services en platforms. Het segment softwaretools omvat tools voor sentimentanalyse en tekstanalysetools. Het dienstensegment omvat advies, training en ondersteunende diensten. Het platformsegment omvat on-premises en cloudgebaseerde platforms.

Implementatiemodus: De markt is gesegmenteerd in cloudgebaseerde en on-premises implementatiemodi. De cloudgebaseerde implementatiemodus zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de voordelen van schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit.

Organisatiegrootte: De markt is gesegmenteerd in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen. Het mkb-segment zal naar verwachting sneller groeien tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van sentimentanalyse-oplossingen door kmo’s om de klantervaring te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/sentiment-analytics-market-4304

Toepassing: De markt is gesegmenteerd in customer experience management, brand monitoring, workforce management en product management. Het customer experience management-segment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de toenemende vraag naar realtime inzichten in het sentiment en de feedback van klanten.

Verticaal: De markt is gesegmenteerd in retail, gezondheidszorg, BFSI, overheid en anderen. Het retailsegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van sentimentanalyse-oplossingen door retailers om de klantervaring te verbeteren en inzicht te krijgen in het gedrag en de voorkeuren van klanten.

Over het algemeen is de markt voor sentimentanalyse een dynamische markt die is gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, met een focus op het verbeteren van de klantervaring, het verkrijgen van inzicht in klantgedrag en het verkrijgen van een concurrentievoordeel in verschillende sectoren.

Regionale analyse

De sentimentanalysesmarkt is een wereldwijde markt die de afgelopen jaren een aanzienlijke groei heeft doorgemaakt. De markt is gesegmenteerd in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Noord-Amerika domineert de markt voor sentimentanalyse vanwege de vroege adoptie van geavanceerde technologieën, de aanwezigheid van grote marktspelers en de toenemende vraag naar customer experience management. Volgens een rapport van MarketsandMarkets zal Noord-Amerika naar verwachting de markt voor sentimentanalyse blijven domineren tijdens de prognoseperiode.

Europa is een andere belangrijke markt voor sentimentanalyses, met een groeiende focus op customer experience management en een toenemende acceptatie van social media analytics. De toenemende acceptatie van cloudgebaseerde oplossingen voor sentimentanalyse zal naar verwachting de marktgroei in deze regio stimuleren.

Koop dit Premium-rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4304

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de komende jaren het snelst groeien, als gevolg van de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën en de groeiende focus op customer experience management in landen als China, Japan en India. De regio is ook getuige van een aanzienlijke groei in de e-commerce-industrie, wat de vraag naar oplossingen voor sentimentanalyse stimuleert.

Het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei laten zien in de markt voor sentimentanalyse, gedreven door de toenemende vraag naar customer experience management, de groeiende acceptatie van sociale media en het toenemende gebruik van geavanceerde technologieën in verschillende industrieën.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor sentimentanalyse wereldwijd zal blijven groeien, met een toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën, een groeiende vraag naar realtime inzichten in het klantsentiment en een focus op het verbeteren van de klantervaring in verschillende sectoren. 

Top Trending Rapporten:

Markt voor remote sensing-technologie

Warehouse Management System (WMS) Markt

Markt voor opslag voor videobewaking

Markt voor navigatiesatellietsystemen

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:                                                                                      

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping.
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Sentiment Analytics Market,Global Sentiment Analytics Market,Sentiment Analytics Market 2030,Sentiment Analytics Market Size,Sentiment Analytics Market Share,Sentiment Analytics Market Analysis,Sentiment Analytics Market Growth