header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Virtual Kitchen Market zal naar verwachting USD 13,97 miljard bereiken bij een CAGR van 12,5% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 27, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De virtuele keukenmarkt, ook bekend als spookkeuken of cloudkeuken, verwijst naar een type restaurantconcept dat volledig online werkt zonder een traditionele fysieke winkel. Virtuele keukens vertrouwen op bezorgdiensten van derden en online bestelplatforms om klanten te bereiken, en hun primaire focus ligt op het snel en efficiënt uitvoeren van bestellingen in plaats van het bieden van een dine-in-ervaring.

De verwachting is dat de markt voor virtuele keukens de komende jaren aanzienlijk zal groeien. De wereldwijde markt voor virtuele keukens werd in 2019 gewaardeerd op $ 3,40 miljard en zal naar verwachting in 2030 $ 13,97 miljard bereiken, met een CAGR van 12,5% van 2021 tot 2030.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4493

Virtual Kitchen Marktrapport Scope: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 13,97 miljard
Groei: CAGR van 12,5% van 2021 tot 2030
Prognoseperiode: 2021 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De virtuele keukenmarkt is een wereldwijde markt, met een aanzienlijk groeipotentieel in verschillende regio’s. Hier is een korte regionale analyse van de virtuele keukenmarkt:

Noord-Amerika: De markt voor virtuele keukens in Noord-Amerika zal naar verwachting aanzienlijk groeien, gedreven door de toenemende vraag naar bezorg- en afhaaldiensten, veranderende consumentenvoorkeuren voor handige voedselopties en de toenemende acceptatie van technologische oplossingen. De VS is de grootste markt in Noord-Amerika vanwege de aanwezigheid van grote spelers en de hoge acceptatie door de consument.

Europa: De markt voor virtuele keukens in Europa zal naar verwachting ook aanzienlijk groeien, gedreven door toenemende verstedelijking, veranderende voedselvoorkeuren en een stijgende vraag naar gemak. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn de belangrijkste markten in Europa vanwege hun grote consumentenbasis en de hoge acceptatie van online voedselbezorgdiensten.

Azië-Pacific: De markt voor virtuele keukens in de regio Azië-Pacific zal naar verwachting snel groeien, gedreven door de toenemende vraag naar voedselbezorgdiensten en de snelle acceptatie van mobiele en internettechnologieën. China, India en Japan zijn de belangrijkste markten in de regio vanwege hun grote populaties en de toenemende acceptatie van online platforms voor het bestellen van voedsel.

Midden-Oosten &Afrika: De markt voor virtuele keukens in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting ook aanzienlijk groeien, gedreven door de stijgende vraag naar voedselbezorgdiensten en de toenemende populariteit van technologische oplossingen. De VAE, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika zijn de belangrijkste markten in de regio vanwege hun groeiende consumentenbasis en de toenemende acceptatie van online platforms voor het bezorgen van voedsel.

Vraag om aanpassing:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4493

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor virtuele keukens in alle regio’s een aanzienlijke groei zal doormaken, gedreven door veranderende consumentenvoorkeuren en technologische vooruitgang in de voedingsindustrie.

Marktsegmentatie

De virtuele keukenmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder type, model, eindgebruik en regio. Hier is een kort overzicht van elk segment:

Type: De virtuele keukenmarkt kan per type worden gesegmenteerd in onafhankelijke virtuele keukens en virtuele keukens die worden beheerd door gevestigde restaurantketens. Onafhankelijke virtuele keukens zijn zelfstandige bedrijven die uitsluitend online opereren, terwijl virtuele keukens die worden beheerd door gevestigde restaurantketens zijn ontworpen om bestaande fysieke locaties aan te vullen.

Model: De virtuele keukenmarkt kan ook per model worden gesegmenteerd in virtuele keukens van één merk en virtuele keukens van meerdere merken. Single-brand virtuele keukens richten zich op het aanbieden van een specifiek type keuken, terwijl multi-brand virtuele keukens een verscheidenheid aan keukens van verschillende merken bieden.

Blader diepgaandMarktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over virtual kitchen market:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/virtual-kitchen-market-4493

Eindgebruik: De virtuele keukenmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van eindgebruik in consumenten- en commerciële. Virtuele keukens voor consumenten richten zich op individuele klanten die eten bestellen voor bezorging of afhaling, terwijl commerciële virtuele keukens bedrijven bedienen die cateringdiensten of opties voor het bezorgen van eten nodig hebben.

Regio: De virtuele keukenmarkt kan per regio worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika.

Over het algemeen is de virtuele keukenmarkt een snelgroeiende industrie met verschillende segmenten, die elk inspelen op verschillende behoeften en voorkeuren.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor virtuele keukens zijn:

  • Keuken United
  • CloudKeukens
  • Rif technologie

 

** Controleer ook trending rapport van MRFR **

Wereldwijde IoT Managed Services-markt: per services, eindgebruikersprognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-managed-services-market-2333

Global Freight Management System Market Research Report: Per component, uitvoering en operationele prognose tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/freight-management-system-market-8715

Web 3.0 Blockchain Marktonderzoeksrapport Informatie per Blockchain-type, toepassing, verticale voorspelling tot 2030:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/web-3-0-blockchain-market-10746

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Virtual Kitchen Market,Virtual Kitchen Market size,Virtual Kitchen Market share,Virtual Kitchen Market Trends,Virtual Kitchen Market Growth