header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde cyberveiligheidsmarkt bereikt USD 390,2 miljard, met een CAGR van 14,50% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mar 27, 2023 3:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt verwijst naar de markt voor producten en diensten die gericht zijn op het beschermen van computersystemen, netwerken en gevoelige gegevens tegen ongeoorloofde toegang, diefstal, schade en andere cyberbedreigingen. Deze markt omvat verschillende technologieën en oplossingen zoals firewalls, encryptie, antivirussoftware, inbraakdetectie en -preventie, identiteits- en toegangsbeheer, risico- en compliancebeheer en beveiligingsinformatie- en gebeurtenisbeheer.

De wereldwijde markt voor cyberbeveiliging zal naar verwachting in 2030 USD 390,2 miljard bereiken, met een CAGR van 14,50% van 2022 tot 2030. De groei van deze markt wordt gedreven door het toenemende aantal cyberaanvallen en datalekken, de adoptie van cloudgebaseerde diensten en IoT-apparaten en de toenemende vraag naar cyberbeveiligingsoplossingen in sectoren zoals de gezondheidszorg, financiën en detailhandel.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor cyberbeveiliging zijn Cisco Systems Inc., IBM Corporation, Symantec Corporation, Fortinet Inc., Palo Alto Networks Inc., Check Point Software Technologies Ltd., FireEye Inc., Trend Micro Incorporated, Sophos Group plc en McAfee LLC. Deze bedrijven richten zich op strategische partnerschappen, overnames en productinnovaties om hun marktpositie te versterken en hun revenu te vergroten. 

Reikwijdte marktrapport:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 390,2 miljard

Groei:

CAGR van 14,50%

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/875

Marktsegmentatie

De wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën op basis van verschillende factoren, waaronder oplossingstype, servicetype, implementatietype, organisatiegrootte, brancheverticalen en regio.

Op basis van het type oplossing kan de cyberbeveiligingsmarkt worden gesegmenteerd in netwerkbeveiliging, eindpuntbeveiliging, applicatiebeveiliging, cloudbeveiliging en andere. Het netwerkbeveiligingssegment zal naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben, gedreven door het toenemende aantal netwerkaanvallen en de groeiende acceptatie van cloudgebaseerde diensten.

Op basis van het servicetype kan de cyberbeveiligingsmarkt worden gesegmenteerd in professionele services en managed services. Professionele services omvatten advies, training en ondersteuning, terwijl managed services beheerde beveiligingsservices, beheerde risico- en complianceservices en andere omvatten. Het managed services-segment zal naar verwachting in een hoger tempo groeien dan het segment professional services, als gevolg van de toenemende vraag naar het uitbesteden van beveiligingsdiensten.

Op basis van het implementatietype kan de cyberbeveiligingsmarkt worden gesegmenteerd in on-premise en cloudgebaseerde implementatie. Het cloudgebaseerde implementatiesegment zal naar verwachting in een hoger tempo groeien dan het on-premise implementatiesegment, gedreven door de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde services in verschillende industrieën.

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-cyber-security-market-875

Op basis van de grootte van de organisatie kan de cybersecuritymarkt worden gesegmenteerd in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen. Het segment grote ondernemingen zal naar verwachting een groter marktaandeel in handen hebben, vanwege hun hogere investeringscapaciteit en hogere acceptatie van geavanceerde beveiligingsoplossingen.

Op basis van brancheverticalen kan de cyberbeveiligingsmarkt worden gesegmenteerd in banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), gezondheidszorg, overheid en defensie, IT en telecom, detailhandel en andere. Het BFSI-segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, gedreven door het hoge risico vancyberaanvallen in de financiële sector.

Kortom, de wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt kan worden gesegmenteerd in verschillende categorieën op basis van oplossingstype, servicetype, implementatietype, organisatiegrootte, brancheverticalen en regio. De markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende vraag naar cyberbeveiligingsoplossingen in verschillende industrieën en regio’s

Regionale analyse

De wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt kan worden geanalyseerd op basis van regionale segmenten, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika is de grootste markt voor cyberbeveiliging, voornamelijk gedreven door de aanwezigheid van verschillende toonaangevende leveranciers van cyberbeveiligingsoplossingen en de hoge acceptatie van geavanceerde technologieën in de regio. De Verenigde Staten zijn de grootste markt in deze regio, goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt. Het toenemende aantal cyberdreigingen en datalekken in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, de overheid en de financiële wereld, heeft geleid tot een toename van de vraag naar cyberbeveiligingsoplossingen in deze regio.

Europa is de op een na grootste markt voor cyberbeveiliging, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als de belangrijkste bijdragers aan de marktgroei. De groeiende adoptie van cloudgebaseerde diensten en de toenemende trend van Bring Your Own Device (BYOD)-beleid in verschillende organisaties hebben geleid tot de vraag naar effectieve cyberbeveiligingsoplossingen in deze regio.

Maar dit Premium Report Nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=875

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage laten zien in de wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt tijdens de prognoseperiode. De toenemende adoptie van geavanceerde technologieën, zoals IoT en cloud computing, en het stijgende aantal cyberaanvallen in landen als China en India hebben bijgedragen aan de groei van de cybersecuritymarkt in deze regio.

De regio’s Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei in de cyberbeveiligingsmarkt zien als gevolg van de toenemende acceptatie van digitalisering en het groeiende aantal cyberdreigingen in deze regio’s.

Kortom, de wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt groeit snel, gedreven door de toenemende vraag naar cyberbeveiligingsoplossingen in verschillende industrieën en regio’s. De markt wordt gedomineerd door grote spelers zoals Cisco Systems Inc., IBM Corporation en Symantec Corporation, die zich richten op het uitbreiden van hun marktaanwezigheid door middel van strategische partnerschappen, overnames en productinnovaties.

Top Trending Rapporten:

Slimme ticketingmarkt

Markt voor opslag voor videobewaking

Carrier Wi-Fi Equipment Markt

Markt voor navigatiesatellietsystemen

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping.
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cyber Security Market,Global Cyber Security Market,Cyber Security Market 2030,Cyber Security Market Growth,Cyber Security Market Analysis,Cyber Security Market Share,Cyber Security Market Size