header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bouwglasmarkt wordt aangedreven door de stijgende vraag vanuit de bouwsector in de prognoseperiode 2023-2030

Apr 11, 2023 7:00 PM ET

De markt voor bouwglas zal naar verwachting groeien van USD 116,01 miljard in 2023 tot USD 200,81 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,28% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Bouwglas is een van de belangrijkste bouwmaterialen vanwege het brede scala aan functies. Het bouwglas wordt voornamelijk gebruikt in buitenmuren en ramen. Het biedt veel fysische en chemische eigenschappen, zoals de chemische en elektrische weerstand, het wordt niet beïnvloed door de klimaatconditie, flexibel in het vormen, en daarom is het de voorkeursoptie voor bedrijven. Tegenwoordig is het bouwglas geëvolueerd naar lichter en sterker dan staal. En de lage prijs maakt het ook geschikt voor bouwbedrijven. En het drijft de bouwglasmarkt aan.

De markt voor bouwglas verwijst naar de vraag naar glasproducten die specifiek zijn ontworpen voor gebruik in de bouwsector. Deze markt omvat een breed scala aan glasproducten, waaronder vlakglas, gehard glas, gelaagd glas en geïsoleerd glas. De markt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder de groeiende behoefte aan energiezuinige bouwmaterialen, de toenemende vraag naar esthetisch aantrekkelijke gebouwen en de stijgende vraag naar groene bouwmaterialen.

Een van de belangrijkste drijfveren van de markt voor bouwglas is de groeiende vraag naar energiezuinige gebouwen. Met stijgende energiekosten en zorgen over de milieu-impact van traditionele bouwmaterialen, wenden veel bouwers en architecten zich tot glasproducten die kunnen helpen het energieverbruik te verminderen. Dit heeft geleid tot een toename van de vraag naar isolatieglas en andere energiezuinige glasproducten.

Een andere aanjager van de markt voor bouwglas is de groeiende vraag naar esthetisch aantrekkelijke gebouwen. Glas kan worden gebruikt om opvallende architecturale ontwerpen te maken en om de visuele aantrekkingskracht van een gebouw te vergroten. Dit heeft geleid tot een toename van de vraag naar getint glas, patroonglas en andere decoratieve glasproducten.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor bouwglas de komende jaren zal blijven groeien, gedreven door de toenemende vraag naar energiezuinige en esthetisch aantrekkelijke bouwmaterialen.

Voorbeeldrapport ophalen – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2488

Marktsegmentatie

De markt voor bouwglas is verdeeld op basis van type, toepassing, productieproces, chemische samenstelling en regio. Het typesegment van de bouwmarkt omvat vlakglas en speciaal glas. Het toepassingssegment van de bouwglasindustrie is verder onderverdeeld in residentiële en commerciële gebouwen. De chemische samenstelling van de bouwglasindustrie omvat kalikalkglas, kaliloodglas, sodakalkglas. Volgens het productieprocessegment is de bouwglasindustrie onderverdeeld in floatproces en gewalst proces. Het regiosegment van de bouwglasmarkt omvat regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere regio’s in de wereld.

Regionale analyse

De belangrijkste regio’s van het glas dat wordt gebruikt in de bouwsector zijn Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en andere regio’s. Noord-Amerika heeft het hoogste marktaandeel bouwglas vanwege de groei van de bevolking, de ontwikkelde economie, verstedelijking en het overheidsplan om residentieel en commercieel vastgoed te verbeteren. Europa heeft het op één na hoogste marktaandeel voor bouwglas vanwege de vraag naar brillen in de automobielsector en -huizen. De regio Azië-Pacific groeit sneller cagr-tempo en de verwachting is dat de markt door deze regio zal worden gedomineerd vanwege de uitbreiding van de bouwsector in deze regio. Vanwege zoveel eigenschappen van glas, zal het de trends in de bouwglasmarkt de komende jaren stimuleren.

Deel uw vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/2488

Nieuws uit de branche

De covid-19-pandemie heeft de meeste bedrijven over de hele wereld getroffen. En het heeft de markt voor bouwglas ernstig beïnvloed. Door de lockdownregels in landen over de hele wereld lagen de bouwwerkzaamheden stil. En daardoor had de pandemie een negatieve impact op de markt voor bouwglas. Ook was de productie van bouwglas erg laag door de lockdown. Ook de autosector legde de productie stil. Daardoor nam de marktvraag af. Vanwege de covid-19-angst bleven mensen thuis. Vanwege deze factoren was er geen groei in de markt voor bouwglasTrends.

Nu kopen https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2488

Lees meer Gerelateerd rapport-

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Construction Glass,Construction Glass Market,Construction Glass Market Size