header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Connected Car Market Size “%Share to Reach USD 166.0 Billion, bij een CAGR van 25.2% in 2027

Apr 11, 2023 6:50 PM ET

Connected Car Marktinzichten.

De connected car-markt zal naar verwachting in 2027 wereldwijd USD 166,0 miljard bereiken, met een CAGR van 25,2% tijdens de prognoseperiode. Deze groei wordt toegeschreven aan de stijgende vraag van consumenten naar verbeterde en technologisch geavanceerde voertuigen die de veiligheid, het comfort en het gemak van de gebruiker verbeteren.

De verbonden auto maakt connectiviteit mogelijk en biedt prestaties, comfort, veiligheid, beveiliging en een sterke netwerkinfrastructuur. Door op deze manier verbinding te maken met de webnetwerken, kan de bestuurder in realtime communiceren.

De belangrijkste drijfveren van de groei van de wereldwijde markt voor verbonden voertuigen zijn de toename van de vraag van consumenten naar connectiviteitsoplossingen, de toename van het verlangen naar voortdurende connectiviteit, de toename van de afhankelijkheid van technologie en een toename van de technisch onderlegde demografie van de bevolking. Het machine-to-machine communicatieplatform is een van de vele connectiviteitsopties die autofabrikanten en serviceproviders in de loop van de tijd hebben gecreëerd.

De interconnectiviteit tussen de twee gekoppelde auto’s wordt mogelijk gemaakt door dit soort machine-to-machine-functies in een auto. De auto heeft verschillende sensoren en computers die de bestuurder voorzien van nauwkeurige en actuele informatie. Dit stimuleert op zijn beurt de wereldwijde acceptatie van verbonden auto’s, wat de uitbreiding van de markt ondersteunt.

Technologische vooruitgang, toegenomen autoproductie en stijgende consumentenvraag naar luxe en comfort in auto’s zullen naar verwachting allemaal de expansie van de markt ondersteunen.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1140

De belangrijkste factor die de markt drijft, is de uitbreiding van ADAS-technologie in voertuigen om hogere veiligheidsniveaus te garanderen. Bovendien verbetert de stijgende vraag naar op maat gemaakte en geavanceerde voertuigen het gebruikersgemak, het comfort en de veiligheid.

De productiesnelheid van gekoppelde auto’s heeft voorrang gekregen op de COVID-storing in de huidige omgeving, en de grote bedrijven werken aan het creëren van verbonden voertuigen om de expansie van de markt te voeden. De gekoppelde autoservice is bedoeld om commerciële bedrijven te voorzien van een verscheidenheid aan toepassingen. Als gevolg hiervan evolueren er kansen voor een grotere arbeidsefficiëntie en breidt de markt zich uit.

Connected Car Market Belangrijkste spelers:

  • Ford Motor Company
  • Honda Motor Co Ltd,
  • Sierra Wireless,
  • Texas Instrumenten Incorporated,
  • General Motors,
  • Apple Inc.,
  • Audi AG,
  • BMW
  • Microsoft Corporation,
  • Freescale Semiconductor Inc

zijn slechts enkele van de Amerikaanse bedrijven die elektronische componenten maken (VS)

Regionale inzichten:

De Connected Car Market is breed verspreid over verschillende internationale plaatsen, volgens geografische classificatie. Noord- en Zuid-Amerika (Noord-Amerika, Canada en de VS) behoren tot de meest geliefde regio’s, samen met Europa (West-Europa, Frankrijk, Italië, Spanje en andere landen), Azië-Pacific (Azië, China, Japan, Zuid-Korea, India en andere landen) en het Midden-Oosten en Afrika.

Van alle geografische gebieden heeft Noord-Amerika nu de leidende positie en het grootste marktaandeel voor connected car’s. De markt heeft zijn aanbod en productie op alle gebieden gestimuleerd als gevolg van de onberispelijke behoeften van de connected car-industrie en de gezamenlijke inspanningen van belangrijke spelers. Volgens de analyse heeft het het meeste potentieel om de groei van de marktomzet te stimuleren.

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/connected-car-market-1140

Connected Car marktsegmentatie:

Op basis van segmentale technologieclassificaties is de wereldwijde markt voor verbonden auto’s onderverdeeld in verschillende categorieën technologie. WiFi, Bluetooth, 2G, 3G en LTE maken allemaal deel uit van de technologiesectie.

Afhankelijk van de sectoren en behoeften van de consumenten, wordt elke gekoppelde autotechnologie op verschillende manieren toegepast. Om technologie te kunnen gebruiken, moeten deze bedrijven een duidelijk begrip hebben van de gegevens die ze moeten bewaren om hun gekoppelde services te gebruiken wanneer dat nodig is.

Op basis van verbindingssegmentatie is de wereldwijde automarkt onderverdeeld in tethered, geïntegreerde en embedded categorieën. Op basis van hun connectiviteitsdiensten en -mogelijkheden, wat ook een onderscheidende factor is, zijn verbonden auto’s favoriet.

Omdat de gekozen gekoppelde auto’s gemakkelijk beschikbaar zijn voor consumenten om tegelijkertijd uit te kiezen, willen de meeste industrieën tegenwoordig meer verbindingsservices en capaciteit voor hunbedrijfsvoering.

De trends in de connected car markt zijn gecategoriseerd in verschillende componenten op basis van de segmentatie van componenten. Deze draadloze modules, processors, sensoren en cellulaire modules maken deel uit van de gekoppelde auto.

Gezamenlijk beschrijven deze elementen hoe de technologie of het product hiervan profiteert. De wereldwijde connected car-markt zal uiteindelijk ongeëvenaarde hoogten bereiken met de toevoeging van componenten.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1140

Volgens de segmentatieserviceclassificaties zijn de marktvooruitzichten voor verbonden auto’s onderverdeeld in verschillende soorten diensten. Autonoom rijden en voertuigbeheer, OEM-services, veiligheid, entertainment en welzijn zijn allemaal opgenomen in de sectie services.

Het onderzoek stelt dat klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan diensten die beschikbaar zijn op de wereldwijde markt, afhankelijk van hun behoeften.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US)  

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Connected Car Market,Connected Car Market Size,Connected Car Market Share,Connected Car Industry,Connected Car Market Growth,Connected Car Market Analysis,Connected Car Market Trends