header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme camera’s zal naar verwachting USD 5,92 miljard bereiken bij een CAGR van 9,57% van 2022 tot 2030 | De hoge groei van de elektronica- en halfgeleiderindustrie

Apr 11, 2023 6:54 PM ET

Smart Camera Marktinzichten

In 2021 werd de Smart Camera Market geschat op 2,85 miljard USD. Van USD 3,12 miljard in 2022 tot USD 5,92 miljard in 2030, zal de markt voor slimme camera’s naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,57%. (2022 – 2030).

De belangrijkste factoren die de marktgroei stimuleren, zijn de snelle ontwikkeling van cameratechnologie en het toenemende gebruik van automatiseringssystemen door huizen en bedrijven.

Vanwege het voortdurende gebruik van automatisering, netwerken, mobiliteit en slimme projectinspanningen, breidt de elektronica- en halfgeleidersector zich snel uit over de hele wereld. De Indiase apparaten- en consumentenelektronica-industrie werd geschat op een waarde van $ 10,93 miljard in 2019 en zal naar verwachting toenemen tot $ 16,18 miljard in 2025, volgens de India Brand Equity Foundation (IBEF). Bijgevolg zal de aanzienlijke uitbreiding van de halfgeleider- en elektronicasector waarschijnlijk de groei van de markt gedurende de prognoseperiode stimuleren.

Belangrijke belanghebbenden nemen ook de nodige acties om de nauwkeurigheid en algemene werking van de gadgets te verbeteren. Hoewel techgiganten als Amazon, Google en Apple voorop lopen, worden veel van deze frisse concepten en doorbraken ontdekt in de startup-wereld. Vivint Smart Home introduceerde bijvoorbeeld de Vivint Doorbell Camera Pro in maart 2020. De AI-aangedreven deurbelcamera helpt actief bij het beschermen van pakketten tegen verandapiraten en andere mogelijke gevaren door pakketten automatisch te detecteren. De deurbelcamera geeft huiseigenaren gemoedsrust door te helpen bij het vroegtijdig opsporen van misdrijven. Als gevolg hiervan hebben deze belangrijke spelersactiviteiten de CAGR van de wereldwijde markt voor slimme camera’s de afgelopen jaren verhoogd. De snelle invoering van IoT in slimme huizen helpt echter ook bij de uitbreiding van de markt. Om de bescherming van hun eigendommen te verbeteren, schakelen consumenten over van conventioneel gemonteerde Wi-Fi-camera’s naar de installatie van slimme beveiligingscamera’s voor thuis. Deze geavanceerde slimme beveiligingscamera’s voor thuis hebben een aantal voordelen die hun wijdverspreide acceptatie in lokale huizen aanmoedigen. De betaalbaarheid en toegankelijkheid van slimme beveiligingscamera’s voor thuis zijn belangrijke marktfactoren.

Download een volledige PDF @  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1326

Smart Camera Markt Belangrijkste Spelers:

  • Polaroid Corporation (Zweden),
  • Arlo (Zweden),
  • Bosch Security Systems Inc. (Europa),
  • Canon Inc. (Azië),
  • Flir Systems Inc. (Verenigde Staten van Amerika),
  • Panasonic Corporation (Azië),
  • Raptor Photonics Ltd. (Ierland),
  • Samsung Co. Ltd . (Korea),
  • Om Digital Solutions Corporations (Verenigd Koninkrijk),
  • Sony Corporation (Azië),
  • Watec Co. Ltd. (Verenigde Staten van Amerika),
  • D-Link Corporation (China), onder andere

Regionale perspectieven

De analyse biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, georganiseerd per regio. De markt voor slimme camera’s in Noord-Amerika, met een omzet van USD 1,23 miljard in 2021, zal naar verwachting toenemen met een aanzienlijke CAGR gedurende de onderzoeksperiode. De markt op dit gebied zal naar verwachting blijven groeien als gevolg van de snelle technologische verbeteringen en stijgende uitgaven in onderzoek en ontwikkeling. Bovendien had de Amerikaanse markt voor slimme camera’s het grootste marktaandeel, terwijl de Noord-Amerikaanse markt voor slimme camera’s in Canada het snelst groeide.

De Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië zijn andere belangrijke landen die in de marktanalyse zijn opgenomen.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-cameras-market-1326 ophalen

Inzicht in het Smart Camera Marktsegment:

De Smart Camera-markt is gesegmenteerd in stand-alone, single-chip, embedded, pc- en netwerkgebaseerde producten. Qua omzet was de embedded categorie in 2021 goed voor het grootste deel van de markt voor slimme camera’s. Dit komt vooral door de opkomst van computer vision systemen die snel ingezet kunnen worden als embedded systemen in het Internet of Things (IoT) door de verscheidenheid aan hardwareplatforms en de overvloed aan open-source machine learning en artificial intelligence libraries (AI). Niettemin, als gevolg van de stijgende consumentenvraag naar single-chip camera’s, wordt verwacht dat de single-chip categorie de hoogste groei zal hebben gedurende de geprojecteerde periode.

CMOS en CCD zijn twee van de sensortypenopgenomen in de Smart Camera Market segmentatie. De CMOS-categorie leidde de markt in 2021 en zal naar verwachting het snelst groeien van 2022 tot 2030. Dit wordt veroorzaakt door lagere productiekosten van CMOS-sensoren, lagere stroomvereisten voor kleinere cameramogelijkheden en een hogere resolutie in microscopische pixels. Maar in de loop van de projectieperiode zal CCD het snelst uitbreiden. Dit is toe te schrijven aan een toename van de vraag naar betere prestaties in de industriële sector. Met name voor toepassingen die gebruik maken van nabij-infrarode golflengten wordt op grote schaal gebruik gemaakt van CCD-beeldsensoren om verlies van beeldscherpte te voorkomen, wat een gunstig effect heeft op de marktgroei.

De snelle invoering van IoT in slimme huizen helpt echter ook bij de uitbreiding van de markt. Om de bescherming van hun eigendommen te verbeteren, schakelen consumenten over van conventioneel gemonteerde Wi-Fi-camera’s naar de installatie van slimme beveiligingscamera’s voor thuis. Deze geavanceerde slimme beveiligingscamera’s voor thuis hebben een aantal voordelen die hun wijdverspreide acceptatie in lokale huizen aanmoedigen. De betaalbaarheid en toegankelijkheid van slimme beveiligingscamera’s voor thuis zijn belangrijke marktfactoren.

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1326

Vanwege het toegenomen internetgebruik en de verbeterde verbinding zijn productiefaciliteiten overgestapt van analoge naar IP-camera’s, waardoor bewaking en beveiliging het grootste segmentaandeel hebben in 2021. Niettemin, als gevolg van de stijgende behoefte aan slimme camera’s in de auto-industrie, zal transport en logistiek de grootste groei doormaken gedurende de projectieperiode. De wereldwijde markt voor slimme camera’s is onderverdeeld in Wi-Fi, Bluetooth en draadloos HART op basis van connectiviteit. Vanwege aanzienlijke verbeteringen in huisbeveiligingssystemen en IoT, die veel huiseigenaren wensen voor effectieve bescherming, behield draadloos HART het grootste segmentaandeel in 2021. Omdat het internet echter in de loop van de projectieperiode op grotere schaal is gebruikt, is wi-fi de categorie die het snelst groeit.

Lees meer Artikel-

Advanced Metering Infrastructure (AMI) Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030       

Industriële roerwerkmarkt Onderzoeksrapport – Prognose 2030

Markt voor scheepsverkeersbeheersystemen Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030   

Hypergeconvergeerde infrastructuurmarkt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Smart Cameras Market,Smart Cameras Industry,Smart Cameras Market Size,Smart Cameras Market Share,Smart Cameras Market Trends,Smart Cameras Market Analysis