header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei van de groene cementmarkt met recente trends en vraag naar CAGR 10,76% tijdens de prognoseperiode 2023-2030

Apr 11, 2023 8:00 PM ET

Groene cementmarkt De omvang werd gewaardeerd op USD 32,28 miljard in 2022 en zal naar verwachting USD 73,10 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 10,76% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030)

Market Research Future (MRFR) analyseert verschillende factoren die het marktperspectief in de komende jaren kunnen stimuleren. Onder deze, het gebruik van herbruikbare producten om het aantal afval te verminderen, lage behoefte aan natuurlijke hulpbronnen, behoefte aan minder water, en anderen zullen naar verwachting een betere ruimte voor de markt om zijn activiteiten uit te breiden. Het product is milieuvriendelijk en van landen met strenge wetten om het milieu te beschermen wordt verwacht dat ze de wereldmarkt stimuleren. De stijging zal aanzienlijk zijn in Noord-Amerika en Europa. 

Segmentatie:

De wereldwijde markt voor groen cement, zoals besproken in het rapport van MRFR door hun experts, is gesegmenteerd op basis van toepassing en producttype. Zo’n nauwkeurige blik op de markt die verschillende factoren en dynamieken onthult die de marktposities kunnen veranderen, zal naar verwachting de wereldwijde beslissingen met betrekking tot verschillende strategieën stimuleren. 

Per producttype is de wereldwijde markt voor groen cement gesegmenteerd in residentieel, niet-residentieel en andere. De producten zijn in verschillende opzichten beter dan de Portland-standaard, waardoor de inname in de residentiële en niet-residentiële sector rugwind zou krijgen. 

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2907

Per producttype kan het wereldwijde rapport over groen cement worden gesegmenteerd in op vliegas gebaseerde, op slakken gebaseerde, geopolymeer en andere. Het op vliegas gebaseerde segment verwacht stuwkracht omdat de beschikbaarheid van het onderdeel vrij eenvoudig is.

Regionale analyse:

Noord-Amerika zou de wereldmarkt voor groen cement domineren, omdat de regio tractie krijgt van verschillende productiebedrijven en hun nieuwste innovaties. Constante financiering voor nieuwe onderzoekswerken en promotie van het product zal naar verwachting de ruimte voor groei vergroten. In de VS en Canada wordt verwacht dat strenge regelgeving een belangrijke rol zal spelen bij het vooruithelpen van de markt. 

In Europa zou de regionale markt aanzienlijke tractie krijgen van verschillende landen, omdat hun naleving van strikte milieuwetten lovenswaardig is. Deze landen zijn Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk en anderen. In Azië-Pacific zullen de bouwactiviteiten in China en India toenemen en betere promotie naar verwachting de regionale markt stimuleren. 

Voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2907 ophalen

Competitief landschap:

Wat is groene cementmarkt heeft verschillende positieve aspecten die de groeivooruitzichten kunnen stimuleren. Onder hen zal de groeiende concurrentie tussen deelnemende bedrijven naar verwachting een cruciale rol spelen. Deze bedrijven zijn Taiheiyo Cement Corporation (Japan), Heidelberg Cement, LafargeHolcim Ltd, Taiheiyo Cement Corporation, Taiwan Cement Corporation, Ecocem Ireland Ltd, ACC Limited, UltraTech Cement Ltd, Calera Corporation, Ceratech Inc, Solidia Technologies Inc. Fusies, joint ventures, overnames en andere traditionele methoden zullen naar verwachting een effectief onderdeel zijn van verschillende strategieën. Bovendien kunnen stijgende investeringen in de onderzoeks- en ontwikkelingssector de marktgroei stimuleren. Dit zal kansen creëren voor bedrijven om nieuwe producten te lanceren en hun aanwezigheid op de markt te vergroten. MRFR registreerde de recente bewegingen van deze bedrijven om het gevoel van de markt te krijgen en de manier waarop dingen zich vormen voor de markt.

Nieuws uit de industrie

Juli 2021:  Holcim lanceert ECOPlanet zijn uitgebreide lijn van groen cement dat uitstekende prestaties biedt en tegelijkertijd een koolstofimpact heeft die minstens 30% lager is. Naast het aanbod in Duitsland, Roemenië, Canada, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Italië, zal ECOPlanet tegen het einde van 2021 in nog eens 15 landen worden gedistribueerd om zijn marktaandeel te verdrievoudigen om grootschalige koolstofarme bouw te ondersteunen.

Check Korting –https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2907

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

Mrfr-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek te biedenen inlichtingendiensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, is MRFR vaak van plan om een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken uit te voeren voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Vergelijkbaar rapport

Leerverf Markt Onderzoeksrapport: Informatie per type (directe kleurstoffen, zure kleurstoffen, basische kleurstoffen, mordantkleurstoffen, voorgemetalleerde kleurstoffen, zwavelkleurstoffen en andere), toepassing (natuurlijk leer en synthetisch leer) en regio (Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2030

Papier Dry Strength Agent Markt Informatie – per type (polyvinylamine, polyacrylamide, geglyoxylteerd polyacrylamide, op zetmeel gebaseerde polymeren, amfotere polymeren en andere) en per regio – prognose tot 2030

Markt voor thermische interfacematerialen Informatierapport per type (vetten en kleefstoffen, gap fillers, elastomeer pads, op metaalbasis, anderen), per toepassing (telecommunicatie, computer, automotive, industriële machines, anderen) en per regio – wereldwijde prognose tot 2030

Pyridine Markt Informatie- Per type {(alfa picoline, bèta picoline, gamma picoline, 2-methyl-5-ethylpyridine (mep), en anderen)}, eindgebruik (farmaceutische, agrochemische, voedingsmiddelen en dranken, chemicaliën en andere) en per regio- prognose tot 2030

N-Vinylformamide Markt Informatie- per toepassing (waterbehandeling, lijmen, verf , coatings, aardolieterugwinning en andere), per eindgebruikersindustrie (papier, energiebronnen, verpakkingen, persoonlijke verzorging en andere) en per regio – prognose tot 2030

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Green Cement,Green Cement Market,Green Cement Market Size