header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor inbraakdetectiesystemen 2023 – grootte, aandeel, segmenten, gegevens, analyse en voorspelling

Apr 11, 2023 11:00 PM ET

Inbraakdetectiesysteem Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor perimeterinbraakdetectiesystemen bereikte usd 4,8 miljard in 2020. Vooruitblikkend, verwacht de uitgever dat de markt in 2030 USD 8,18 miljard zal bereiken, met een CAGR van 6,11% in 2022-2030.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1553

Inbraakdetectiesysteem Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 8,18 miljard
Groei: CAGR van 6,11% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

De markt voor inbraakdetectiesystemen (IDS) verwijst naar de markt voor software- en hardwareproducten die zijn ontworpen om ongeautoriseerde toegang, misbruik of schade aan computersystemen en netwerken te detecteren en erop te reageren. De markt groeit snel door de toenemende dreiging van cyberaanvallen en de noodzaak voor organisaties om hun beveiligingssystemen te verbeteren.

Enkele van de belangrijkste drijfveren van de IDS-markt zijn de toenemende verfijning van cyberaanvallen, het groeiende aantal verbonden apparaten, de toenemende acceptatie van cloud computing en de groeiende behoefte aan naleving van beveiligingsvoorschriften.

Regionale analyse

De markt voor inbraakdetectiesystemen kan per regio worden geanalyseerd om inzicht te krijgen in de groeitrends, marktkansen en uitdagingen in verschillende delen van de wereld.

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting de grootste markt voor inbraakdetectiesystemen zijn, waarbij de VS de grootste bijdrage levert aan de groei van deze markt. De regio heeft een sterke aanwezigheid van belangrijke spelers in de beveiligingsmarkt, wat de groei van de markt voor inbraakdetectiesystemen stimuleert. De toenemende vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen om kritieke infrastructuur en datacenters te beschermen, draagt ook bij aan de groei van de markt.

Europa: Europa zal naar verwachting de op een na grootste markt voor inbraakdetectiesystemen zijn. De toenemende acceptatie van cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen en de implementatie van voorschriften voor gegevensbescherming stimuleren de groei van de markt in Europa. De regio heeft een aanzienlijke aanwezigheid van belangrijke spelers in de beveiligingsmarkt en de toenemende vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen zal naar verwachting de groei van de markt stimuleren.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor inbraakdetectiesystemen zijn. De toenemende acceptatie van cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen en de groeiende vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen om kritieke infrastructuur en datacenters te beschermen, stimuleren de groei van de markt in de regio. De regio heeft ook een aanzienlijke aanwezigheid van belangrijke spelers in de beveiligingsmarkt, wat naar verwachting de groei van de markt zal stimuleren.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika zal naar verwachting getuige zijn van een gestage groei in de markt voor inbraakdetectiesystemen. De toenemende acceptatie van cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen en de groeiende vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen om kritieke infrastructuur en datacenters te beschermen, stimuleren de groei van de markt in de regio.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei doormaken in de markt voor inbraakdetectiesystemen. De toenemende vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen om kritieke infrastructuur en datacenters te beschermen en het groeiende bewustzijn over het belang van beveiligingsoplossingen stimuleren de groei van de markt in de regio.

Kortom, de markt voor inbraakdetectiesystemen groeit wereldwijd, met Noord-Amerika en Europa als de grootste markten en de regio Azië-Pacific als de snelst groeiende markt. De toenemende vraag naar geavanceerde beveiligingsoplossingen om kritieke infrastructuur en datacenters te beschermen en de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen stimuleren de groei van de markt wereldwijd.

Marktsegmentatie van inbraakdetectiesystemen 

De markt voor inbraakdetectiesystemen kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende criteria, zoals component, implementatiemodus, organisatiegrootte, eindgebruiker en regio.

Component: Op basis van component kan de markt voor inbraakdetectiesystemen worden gesegmenteerd in hardware, software en services. Het hardwaresegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, omdat hetsensoren, camera’s en andere fysieke beveiligingsapparaten die essentieel zijn voor inbraakdetectie. Het softwaresegment zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR, omdat het geavanceerde analysesoftware bevat die cruciaal is voor het detecteren en voorkomen van beveiligingsinbreuken.

Implementatiemodus: Op basis van de implementatiemodus kan de markt voor inbraakdetectiesystemen worden gesegmenteerd in on-premises en cloudgebaseerd. Het on-premises segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, omdat organisaties liever controle hebben over hun beveiligingssystemen. Het cloudgebaseerde segment zal naar verwachting echter groeien met de hoogste CAGR, omdat organisaties op weg zijn naar cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen vanwege hun kosteneffectiviteit en gebruiksgemak.

Organisatiegrootte: Op basis van de grootte van de organisatie kan de markt voor inbraakdetectiesystemen worden gesegmenteerd in kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en grote ondernemingen. Het segment grote ondernemingen zal naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben, omdat grote organisaties een hogere vraag hebben naar geavanceerde beveiligingsoplossingen. Het mkb-segment zal naar verwachting aanzienlijk groeien, omdat kleine en middelgrote organisaties ook investeren in beveiligingsoplossingen om hun kritieke infrastructuur en datacenters te beschermen.

Blader door volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/intrusion-detection-system-market-1553

Belangrijkste spelers

De markt voor inbraakdetectiesystemen is zeer concurrerend, met een groot aantal spelers die op de markt actief zijn. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

Cisco Systems, Inc., IBM Corporation, McAfee, LLC, Symantec Corporation, Trend Micro Inc., Juniper Networks, Inc., Fortinet, Inc., Check Point Software Technologies Ltd., RSA Security LLC, FireEye, Inc.

Realted Rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Intrusion Detection System Market,Intrusion Detection System,Intrusion Detection System Market Report,Intrusion Detection System Market Growth,Intrusion Detection System Market Share,Intrusion Detection System Market Size,Intrusion Detection System Market Trends,Intrusion Detection System Market Applications,Intrusion Detection System Market Forecast,Intrusion Detection System Market Industry,Intrusion Detection System Market Analysis,Intrusion Detection System Market Insights