header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Polyvinylideenfluoride (PVDF) Marktonderzoeksrapport | Trends in de sector en omvang zullen tegen 2030 USD 96 miljard overschrijden

Apr 11, 2023 5:00 PM ET

De polyvinylideenfluoride (PVDF) -markt zal waarschijnlijk groeien met een gezonde CAGR van 7,00% tussen 2023 – 2030, wat het nieuwe Market Research Future (MRFR) -rapport onthult. De marktindustrie van polyvinylideenfluoride (PVDF) zal naar verwachting groeien van USD 55 miljard in 2023 tot USD 96 miljard in 2030 Polyvinylideenfluoride of PVDF is een speciale kunststof die wordt gebruikt in verschillende toepassingen waar basen en zuren, inertheid voor oplosmiddelen en hoge zuiverheid zijn de gewenste eigenschappen. Het is een poreus en extreem hard materiaal en kan worden gebruikt bij temperaturen variërend van -80-300 ° F. PVDF is toegankelijk als een isolator, plaat, films, buizen, plaat en leidingproduct. Dit kan worden gelast, gegoten of geïnjecteerd en meestal worden gebruikt in de define, medische, halfgeleider- en chemische industrie, samen met lithium-ionbatterijen. PVDF wordt ook geleverd in cross-linked closed-cell schuim dat steeds vaker wordt gebruikt in lucht- en ruimtevaart- en luchtvaarttoepassingen. 

Talrijke factoren dragen bij aan de vraag naar polyvinylideenfluoride op de markt. Dergelijke factoren, zoals onthuld door het laatste MRFR-rapport, omvatten een toename van de vraag naar fotovoltaïsche films, flexibele stroomlijnen, lithium-ionbatterijen en coatings, toenemende investeringen in R &D, toenemende acceptatie van PVDF, strategische allianties en samenwerkingen tussen industriële spelers, en de hoogwaardige eigenschappen waardoor het op grote schaal wordt gebruikt in nieuwe energie en elektronica. 

Integendeel, gezondheids- en milieuproblemen en de toenemende dreiging van alternatieven zijn factoren die de groei van de polyvinylideenfluoridemarkt gedurende de prognoseperiode kunnen beperken. 

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4472 

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers die in het wereldwijde polyvinylideenfluoride marktrapport worden geprofileerd, zijn 3M, Arkema, Daikin Industries, Ltd, Solvay S.A, Shanghai Sanai Fu New Material Co., Ltd., Kureha Corporation, Ofluorine Chemical Technology Co., Ltd., Zhejiang Fotech International Co., Ltd., Zhuzhou Hongda Polymer Materials Co., Ltd. en de Quadrant-bedrijvengroep. Spelers in de industrie hebben strategieën zoals fusies en overnames, strategische allianties, samenwerkingen, nieuwe productlanceringen en ontwikkeling opgenomen, onder andere om een niche in de markt te creëren. 

Marktsegmentatie

Het Market Research Future Report biedt een inclusieve segmentanalyse van de polyvinylideenfluoridemarkt op basis van eindgebruik en harstype. 

Per harstype is de polyvinylideenfluoridemarkt gesegmenteerd in delta-, gamma-, bèta- en alfafase. 

Per eindgebruiksindustrie is de polyvinylideenfluoridemarkt gesegmenteerd in farmaceutische producten, olie en gas, bouw en constructie, elektrische en elektronische, chemicaliën en andere. Hiervan zal de chemische industrie de markt leiden gedurende de prognoseperiode. Dit zal worden gevolgd door het elektrische en elektronische segment dat naar verwachting zal groeien met een hoge CAGR gedurende de prognoseperiode. 

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4472

Regionale analyse

Per regio omvat de wereldwijde polyvinylideenfluoridemarkt de groeimogelijkheden en recente trends in Europa, Noord-Amerika, azië-pacific (APAC), Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Hiervan zal de APAC-regio het leeuwendeel in de markt hebben gedurende de prognoseperiode voor het toenemende gebruik van nieuwe energieën en een constante opwaartse trend in de bouw en constructie. India en China zijn de belangrijkste bijdragers in de regio. 

De polyvinylideenfluoridemarkt in Noord-Amerika zal gedurende de prognoseperiode een gezonde groei doormaken voor de groeiende bouwsector en enorme ontwikkelingen in de elektrische en elektronische sector. De VS leveren in de regio een belangrijke bijdrage aan de aanwezigheid van topspelers in de industrie. 

De polyvinylideenfluoridemarkt in Europa zal naar verwachting een opmerkelijke groei laten zien gedurende de prognoseperiode voor het toenemende gebruik ervan in de chemische, lucht- en ruimtevaart- en auto-industrie. Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Duitsland leveren in de regio een belangrijke bijdrage aan de opkomst van lichtgewicht en elektronische voertuigen. 

De polyvinylideenfluoridemarkt in Latijns-Amerika zal naar verwachting groeien met een hogere CAGR, terwijl die in de MEA een gezonde groei zal hebben voor de toenemende eindgebruiksindustrieën van polyvinylideenfluoride in de regio. 

Toegang tot volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyvinylidene-fluoride-market-4472 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

 Het MRFR-team heeft een absoluut doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Gerelateerde rapporten:

Drukgevoelige etiketten Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/pressure-sensitive-labels-market-1497

Plastic Verpakkingen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-packaging-market-1688

  Shrink Sleeve Labels Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/shrink-sleeve-labels-market-1785 

Markt voor verpakkingen van medische hulpmiddelen https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-device-packaging-market-1934 

Ampullen Packaging Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/ampoules-packaging-market-2420 

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Polyvinylidene Fluoride,Polyvinylidene Fluoride (PVDF) Market,Polyvinylidene Fluoride Market