header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Procurement as a Service-markt navigeren door het regelgevingslandschap: kansen en uitdagingen in 2022-2030

Apr 11, 2023 11:00 PM ET

Procurement as a Service Marktoverzicht 

De wereldwijde inkoopsoftware zal waarschijnlijk worden gewaardeerd op US $ 6.548,9 miljoen in 2022 en zal naar verwachting een CAGR van 11,2% behalen tijdens de prognoseperiode. De markt zal naar verwachting groeien met een waarde van USD 13,58 miljard in 2030.

De procurement-as-a-service markt verwijst naar het uitbesteden van inkoopprocessen aan een externe leverancier die de inkoopactiviteiten voor een bedrijf beheert en optimaliseert. Dit kan strategische sourcing, leveranciersbeheer, contractbeheer en andere gerelateerde activiteiten omvatten. De markt zal naar verwachting de komende jaren groeien als gevolg van de toenemende behoefte aan kosteneffectieve en efficiënte inkoopprocessen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8293

Omvang van het Procurement as a Service-marktrapport

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 13,58 miljard
Groei: CAGR van 11,2% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

De procurement as-a-service markt in APAC bestaat uit landen als China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van APAC. In verschillende organisaties is het moeilijk om de kosten te beheersen; Inkoopservices maken het echter mogelijk om zich te concentreren op kerncategorieën en competenties, bieden hogere uitgavencontrole, verbeteren serviceniveaus en zakelijke relaties. Inkoopdiensten nemen snel toe als gevolg van de marktomstandigheden in de regio en de verplichting voor bedrijven om de kosten te handhaven en te beperken zonder middelen te elimineren. Voor veel organisaties is het duur en moeilijk om domeinexpertise te behouden in elke categorie uitgaven. Inkoopservices bieden een snelle analyse van de uitgaven van een organisatie en implementeren van veranderingen, onderhandelen met leveranciers en beproefde best practices in de branche gebruiken

Regionale analyse

De procurement as a service-markt varieert regionaal, waarbij Noord-Amerika en Europa de grootste markten zijn vanwege de aanwezigheid van gevestigde spelers en de adoptie van geavanceerde technologieën. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van outsourcingdiensten voor inkoop door bedrijven en de toename van de vraag naar kosteneffectieve inkoopoplossingen. Andere regio’s, zoals Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei zien als gevolg van de toenemende vraag naar digitale inkoopoplossingen en de behoefte aan efficiënt supply chain management.

Procurement as a Service Marktsegmentatie

De procurement as a service-markt kan worden gesegmenteerd op basis van servicetype, bedrijfsgrootte, eindgebruikersindustrie en regio.

Per servicetype kan de markt worden gesegmenteerd in source-to-contract, procure-to-pay en andere.

Op basis van de bedrijfsgrootte kan de markt worden gesegmenteerd in kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en grote ondernemingen.

Per eindgebruikersindustrie kan de markt worden gesegmenteerd in gezondheidszorg, productie, detailhandel, IT en telecom, en anderen.

Geografisch kan de markt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Blader door volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/procurement-service-market-8293

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers in de Procurement as a Service (PaaS) markt variëren afhankelijk van de specifieke diensten en geografische regio, maar enkele prominente bedrijven in de industrie zijn Accenture, IBM Corporation, GEP, Infosys Limited, Genpact, WNS (Holdings) Ltd, Corbus LLC en HCL Technologies Limited.

Realted Rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is eenwereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Procurement as a Service Market,Procurement as a Service,Procurement as a Service Market Size,Procurement as a Service Market Share,Procurement as a Service Market Growth,Procurement as a Service Market Trends,Procurement as a Service Market Forecast,Procurement as a Service Market Applications,Procurement as a Service Market Report,Procurement as a Service Market Analysis,Procurement as a Service Market Insights,Procurement as a Service Market Industry