header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Scada Market zal naar verwachting groeien met USD 15,03 miljard, bij een CAGR van 7,00% in 2030 | ABB Ltd, Emerson Electric Co, Honeywell International Inc

Apr 11, 2023 6:57 PM ET

SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) is een systeem dat wordt gebruikt om industriële processen en infrastructuur, zoals energiecentrales, productiefaciliteiten en waterzuiveringsinstallaties, op afstand te bewaken en te controleren. Het biedt real-time data-acquisitie, controle en visualisatie om operators te helpen weloverwogen beslissingen te nemen om de prestaties van hun systemen te optimaliseren.

De wereldwijde SCADA-markt werd in 2020 gewaardeerd op USD 15,2 miljard en zal naar verwachting usd 15,03 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 7,00% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de SCADA-markt zijn.

  • ABB Ltd
  • Emerson Electric Co
  • Honeywell International Inc
  • Schneider Electric SE
  • Siemens AG
  • Yokogawa Electric Corporation.

Download pdf-voorbeeld van Scada Market @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2056

Regionale analyse

De SCADA-markt (Supervisory Control and Data Acquisition) wordt geanalyseerd op basis van verschillende regio’s over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Hier is een kort overzicht van de regionale analyse van de SCADA-industrie:

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijke groei in de SCADA-markt doormaken vanwege de aanwezigheid van belangrijke spelers in de regio, de toenemende vraag naar automatisering en de groeiende behoefte aan realtime gegevensanalyse in verschillende industrieën. De VS levert de grootste bijdrage aan de groei van de SCADA-industrie in deze regio.

Europa: Europa is een andere prominente regio in de SCADA-markt, gedreven door de toenemende acceptatie van SCADA-systemen in verschillende industrieën, met name in de energie- en energiesector. Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk leveren de belangrijkste bijdragen aan de groei van de SCADA-markt in deze regio.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor SCADA zijn tijdens de prognoseperiode. De toenemende vraag naar energie en de groeiende industrialisatie in landen als China en India zijn de belangrijkste aanjagers van de SCADA-markt in deze regio. Andere opkomende economieën zoals Indonesië, Thailand en Vietnam zullen naar verwachting ook bijdragen aan de groei van de SCADA-markt in de regio.

Zuid-Amerika: De SCADA-markt in Zuid-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van SCADA-systemen in de olie- en gasindustrie en andere industrieën zoals water en afvalwater.

Krijg volledige rapportdetails van Scada Market @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/scada-market-2056

Midden-Oosten &Afrika: De SCADA-industrie in het Midden-Oosten en Afrika wordt gedreven door de toenemende investeringen in de ontwikkeling van infrastructuur, met name in de olie- en gassector. Landen zoals Saoedi-Arabië, de VAE en Qatar leveren de belangrijkste bijdrage aan de groei van de SCADA-markt in deze regio.

Over het algemeen wordt verwacht dat de SCADA-markt tijdens de prognoseperiode in alle regio’s gestaag zal groeien, aangedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar automatisering en bewaking op afstand, de groeiende behoefte aan realtime gegevensanalyse en de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde SCADA-systemen.

Marktsegmentatie

De SCADA-markt (Supervisory Control and Data Acquisition) kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder component, architectuur, eindgebruikersindustrie en geografie. Hier is een kort overzicht van de marktsegmentatie van de SCADA-markt:

Component: De SCADA-industrie kan worden gesegmenteerd in hardware, software en services. Het softwaresegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde SCADA-systemen.

Architectuur: De SCADA-markt kan worden gesegmenteerd in hardwaregebaseerde, softwaregebaseerde en cloudgebaseerde SCADA-systemen. Het segment cloudgebaseerde SCADA-systemen zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van cloud computing in SCADA-systemen.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2056

Eindgebruikersindustrie: De SCADA-markt kan worden gesegmenteerd in verschillende eindgebruikersindustrieën zoals olie en gas, energie en energie, water en afvalwater, chemicaliën en productie. De energie- en energiesector zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende vraag naar energie en de groeiende behoefte aan bewaking en controle op afstand van energiecentrales.

Geografie: De SCADA-markt kanworden gesegmenteerd in verschillende regio’s over de hele wereld, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor SCADA zijn tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende vraag naar energie en de groeiende industrialisatie in landen als China en India.

Over het algemeen wordt verwacht dat de SCADA-markt tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke groei zal doormaken, gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar automatisering en bewaking op afstand, de groeiende behoefte aan realtime gegevensanalyse en de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde SCADA-systemen. De marktsegmentatie helpt bij het analyseren van de markt op een meer gedetailleerde manier en het identificeren van groeimogelijkheden in verschillende segmenten.

Gerelateerde rapporten:

Meerlaagse keramische condensator (MLCC) Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast 2030       

Organische halfgeleidermarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2027            

Solid State Relay Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030         

Geautomatiseerde material handling markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030              

Markt voor geautomatiseerde optische inspectiesystemen Onderzoeksrapport prognose tot 2027

Markt voor live IP-uitzendapparatuur Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  SCADA Market,SCADA Market Size,SCADA Market Share,SCADA Industry,SCADA Market Trends,SCADA Market Analysis,SCADA Market Growth,SCADA Market Insights