header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Software Defined Networking (SDN) Markt: op weg naar 2030 met nieuwe procedures en voorspellingen

Apr 11, 2023 12:00 PM ET

Software Defined Networking Marktoverzicht 

De Software Defined Networking (SDN) -markt verwijst naar de markt voor technologie en diensten die de implementatie van SDN mogelijk maken, een benadering van netwerken die het besturingsvlak scheidt van het gegevensvlak in netwerkapparaten. Dit stelt netwerkbeheerders in staat om hun netwerkinfrastructuur centraal te beheren en te programmeren, wat de flexibiliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid van het netwerk kan verbeteren.

De wereldwijde Software Defined Networking (SDN) marktomvang werd in 2022 gewaardeerd op USD 9,9 miljard. De Software Defined Networking (SDN) marktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 12,002 miljard in 2023 tot USD 38,12 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 21,24% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1607

Software Defined Networking (SDN) Marktrapport Scope

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 38,12 miljard
Groei: CAGR van 21,24% van 2023 tot 2030
Prognoseperiode: 2023-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Regionale analyse

De Software Defined Networking (SDN) markt is wereldwijd aanwezig en zal naar verwachting groeien in alle belangrijke regio’s van de wereld. Enkele van de belangrijkste regio’s die de groei in de SDN-markt stimuleren, zijn Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika: Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijk deel van de wereldwijde SDN-markt in handen hebben vanwege de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers en de adoptie van geavanceerde netwerktechnologieën. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor SDN in Noord-Amerika, gedreven door de grote vraag naar cloudgebaseerde diensten, digitale transformatie-initiatieven en datacenterconsolidatie.

Europa: Europa zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei zien in de SDN-markt, gedreven door toenemende investeringen in cloudgebaseerde diensten, netwerkvirtualisatie en datacenterautomatisering. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn enkele van de belangrijkste markten voor SDN in Europa.

Azië-Pacific: Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende regio zijn voor de SDN-markt, gedreven door de toenemende vraag naar cloudgebaseerde diensten, de adoptie van opkomende technologieën en de groeiende behoefte aan netwerkvirtualisatie. China, Japan, India en Australië zijn enkele van de belangrijkste markten voor SDN in Azië-Pacific.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei in de SDN-markt zien als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde diensten en de groeiende vraag naar netwerkvirtualisatie. Brazilië en Mexico zijn enkele van de belangrijkste markten voor SDN in Latijns-Amerika.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei zien in de SDN-markt, gedreven door toenemende investeringen in geavanceerde netwerktechnologieën en de acceptatie van cloudgebaseerde diensten. Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Afrika zijn enkele van de belangrijkste markten voor SDN in de regio.

Over het algemeen wordt verwacht dat de SDN-markt groei zal zien in alle belangrijke regio’s van de wereld, met verschillende regio’s die verschillende niveaus van groei en acceptatie ervaren op basis van factoren zoals economische omstandigheden, technologische vooruitgang en regelgevingskaders.

Software Defined Networking (SDN) marktsegmentatie

De Software Defined Networking (SDN) markt kan op verschillende manieren worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals oplossingen, diensten, eindgebruikers en regio’s. Hier is een nadere blik op elk segment:

Oplossingen: De SDN-markt kan worden gesegmenteerd op basis van oplossingen, waaronder SDN-controllers, SDN-switches, SDN-routers en andere. SDN-controllers zijn de meest gebruikte oplossing, die het gecentraliseerde beheer en de controle van de netwerkinfrastructuur mogelijk maakt.

Services: De SDN-markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van services, waaronder professionele services en managed services. Professionele services omvatten advies-, integratie- en ondersteuningsdiensten, terwijl beheerde services het beheer en onderhoud van de SDN-infrastructuur uitbesteden aan een externe serviceprovider.

Eindgebruikers: De SDN-markt kan worden gesegmenteerd op basis van eindgebruikers, waaronder telecomserviceproviders, cloudserviceproviders, ondernemingen en anderen. Cloud service providers zijn de grootste eindgebruikers van SDN,gedreven door de behoefte aan schaalbare en flexibele netwerkinfrastructuur om cloudgebaseerde services te ondersteunen.

Regio’s: De SDN-markt kan worden gesegmenteerd op basis van regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende regio zijn voor de SDN-markt, gedreven door toenemende investeringen in cloudgebaseerde diensten en netwerkvirtualisatie.

Over het algemeen stelt de segmentatie van de SDN-markt bedrijven in staat om zich te richten op specifieke oplossingen, diensten en eindgebruikers in verschillende regio’s, wat hen kan helpen effectieve strategieën voor groei en uitbreiding te ontwikkelen.

Blader door het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/software-defined-networking-market-1607

Belangrijkste spelers

Enkele belangrijke spelers op de SDN-markt zijn Cisco Systems, Inc., Juniper Networks, Inc., Hewlett Packard Enterprise Company, Huawei Technologies Co. Ltd., VMware, Inc., NEC Corporation, Big Switch Networks, Inc. en Arista Networks, Inc. Deze bedrijven bieden een reeks SDN-oplossingen, waaronder netwerkcontrollers, switches en softwaretoepassingen voor het beheren en programmeren van SDN-netwerken.

Realted Rapporten:

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Software Defined Networking (SDN),Software Defined Networking (SDN) Market,Software Defined Networking (SDN) Market Report,Software Defined Networking (SDN) Market Size,Software Defined Networking (SDN) Market Share,Software Defined Networking (SDN) Market Growth,Software Defined Networking (SDN) Market Trends,Software Defined Networking (SDN) Market Applications,Software Defined Networking (SDN) Market Insights,Software Defined Networking (SDN) Market Industry