header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D Bioprinting Market Size Estimation, Trends Analysis, Regional Insights and Drivers &Opportunities by 2030

Apr 12, 2023 3:00 PM ET

3D Bioprinting Marktonderzoeksrapport Informatie per technologie (micro-extrusie bioprinting, inkjet 3D-bioprinting, laserondersteund bioprinten, magnetisch 3D-bioprinten), per materiaal (levende cellen, hydrogels en extracellulaire matrices), per toepassing (onderzoekstoepassingen en klinische toepassingen), door eindgebruikers (farmaceutische en biotechnologische bedrijven, onderzoek en organisaties & academische instituten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

 Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De wereldwijde 3D-bioprintingmarkt zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende vraag naar orgaantransplantatie, de toenemende prevalentie van chronische ziekten en de vooruitgang in bioprinttechnologie. De wereldwijde 3D-bioprintingmarkt zal naar verwachting in 2027 $ 1,8 miljard bereiken, met een CAGR van 23,5% van 2022 tot 2027.

De 3D-bioprintmarkt verwijst naar de markt voor de productie en verkoop van 3D-geprinte biologische weefsels en organen voor medische en onderzoeksdoeleinden. 3D-bioprinting is een revolutionaire technologie die het potentieel heeft om de medische industrie te transformeren door de productie van complexe biologische structuren met een hoge mate van precisie mogelijk te maken.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/869

Marktsegmentatie

De 3D-bioprintmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van toepassing, technologie, materiaal en regio. Hier is een gedetailleerde segmentatie van de 3D-bioprintingmarkt:

Toepassing: De 3D-bioprintingmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van toepassing in tissue engineering, regeneratieve geneeskunde, medicijnontdekking en andere.

Technologie: De 3D-bioprintingmarkt kan op basis van technologie worden gesegmenteerd in inkjet, extrusie, laserondersteund en andere.

Materiaal: De 3D-bioprintingmarkt kan op basis van materiaal worden gesegmenteerd in levende cellen, hydrogels, extracellulaire matrices en andere.

Regio: De 3D-bioprintmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van regio in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Enkele andere factoren die kunnen worden gebruikt voor segmentatie zijn eindgebruikers (academische en onderzoeksinstituten, farmaceutische en biotechnologische bedrijven, ziekenhuizen en klinieken, en anderen) en producttype (steigergebaseerd, steigervrij en hybride).

Segmentatie helpt bij een beter begrip van de marktdynamiek en het identificeren van potentiële groeimogelijkheden. Het helpt ook bij het ontwerpen van gerichte marketing- en verkoopstrategieën, productontwikkeling en betere klantbetrokkenheid.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor 3D-bioprinting zijn Organovo Holdings, Inc., CELLINK, EnvisionTEC GmbH, Aspect Biosystems, Stratasys Ltd. en Materialise NV.

Regionale analyse

De 3D-bioprintingmarkt is een wereldwijde markt, met een aanzienlijk groeipotentieel in verschillende regio’s over de hele wereld. Hier is een regionale analyse van de 3D-bioprintingmarkt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor 3D-bioprinting, waarbij de Verenigde Staten de belangrijkste bijdrage leveren aan de markt. De groei van de Noord-Amerikaanse markt wordt gedreven door de aanwezigheid van grote spelers in de regio, toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling en een groeiende acceptatie van geavanceerde gezondheidszorgtechnologieën.

Europa: Europa is ook een belangrijke markt voor 3D-bioprinting, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die de markt leiden. De groei van de Europese markt wordt gevoed door de toenemende vraag naar orgaantransplantatie, de groeiende uitgaven voor gezondheidszorg en overheidsinitiatieven ter ondersteuning van onderzoek en ontwikkeling op het gebied van regeneratieve geneeskunde.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de 3D-bioprintingmarkt als gevolg van de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de stijgende geriatrische bevolking en toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling. China, Japan en Zuid-Korea zullen naar verwachting de belangrijkste bijdragen leveren aan de groei van de markt in de regio.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (163 pagina’s) over 3D-bioprinting: https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-bioprinting-market-869

Rest van de wereld: De rest van de wereld, inclusief regio’s als Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika, zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de 3D-bioprintmarkt. De groei in deze regio’s wordt gedreven doortoenemende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur, groeiende vraag naar orgaantransplantatie en toenemend bewustzijn over de voordelen van regeneratieve geneeskunde.

Over het algemeen wordt verwacht dat de 3D-bioprintingmarkt in alle regio’s een aanzienlijke groei zal doormaken, gedreven door de toenemende vraag naar geavanceerde gezondheidszorgtechnologieën, de toenemende prevalentie van chronische ziekten en overheidsinitiatieven ter ondersteuning van onderzoek en ontwikkeling op het gebied van regeneratieve geneeskunde.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Markt voor medische hulpmiddelen voor 3D-printen: per type (chirurgische gidsen en andere), per component (systeem en andere), per technologie (3D-printen en andere), per toepassing (externe draagbare apparaten, implantaten en andere), per eindgebruiker – prognose tot 2027

Digitale 3D-printmarktgrootte , groei en inzichten per component (systeem / apparaat, software / services), materiaal (polymeren, metaal en legering, anderen), technologie (stereolithografie, depositiemodellering, lasersinteren, jettingtechnologie, elektronenbundelsmelten, anderen), toepassing (tandheelkundige, prothesen, orthopedie, medische componenten, tissue engineering, hoortoestellen, drugsscreening, anderen), eindgebruiker – wereldwijde voorspelling tot 2030

3D-printen Softwaremarkt voor medische hulpmiddelen: informatie per type (geïntegreerd, op zichzelf staand), functie (afdrukken, analyse, planning, ontwerp, visualisatie, navigatie), toepassing (medische beeldvorming, tandheelkundige, chirurgie, onderzoek, fysiotherapie, esthetische geneeskunde), eindgebruiker (medisch, apparaatbedrijven, tandheelkundige laboratoria, ziekenhuizen en klinieken, onderzoeksinstituten) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D Bioprinting Market,3D Bioprinting Industry,3D Bioprinting Market Size,3D Bioprinting Market Share,3D Bioprinting Market Trend,3D Bioprinting Market Growth,3D Bioprinting Market Analysis,3D Bioprinting Market Demand,3D Bioprinting Market Research,3D Bioprinting Market Report,3D Bioprinting Market Research Report,3D Bioprinting Market 2023,3D Bioprinting Market 2030,3D Bioprinting Market MRFR