header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aerospace Fasteners Market, Innovaties die efficiëntie en veiligheid in de luchtvaart stimuleren

Apr 12, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De Aerospace Fasteners Market zal naar verwachting een CAGR van 7,07% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 7,74 miljard in 2030.

De Aerospace Fasteners Market verwijst naar de wereldwijde markt voor verschillende soorten bevestigingsmiddelen die worden gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie voor een breed scala aan toepassingen, waaronder vliegtuigassemblage, onderhoud, reparatie en andere gerelateerde activiteiten. Lucht- en ruimtevaartbevestigingsmiddelen zijn essentiële componenten die worden gebruikt bij de bouw van verschillende vliegtuigen en ruimtevaartuigen, variërend van kleine privévliegtuigen tot grote commerciële vliegtuigen en militaire straaljagers.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1138

De markt voor lucht- en ruimtevaartbevestigingsmiddelen is een belangrijk onderdeel van de bredere lucht- en ruimtevaartindustrie, waaronder het ontwerp, de productie en het onderhoud van vliegtuigen en ruimtevaartuigen. De markt wordt gedreven door factoren zoals de groei van de luchtvaart, de toenemende vraag naar militaire vliegtuigen en het toenemende gebruik van lichtgewicht materialen in de vliegtuigbouw.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact; de pandemie heeft geleid tot een sterke daling van de vraag naar vliegreizen en passagiers, wat heeft geleid tot een daling van de vliegtuigproductie en MRO-activiteiten. Dit heeft op zijn beurt een negatieve invloed gehad op de vraag naar bevestigingsmiddelen voor de lucht- en ruimtevaart.

De pandemie heeft verstoringen in toeleveringsketens veroorzaakt, omdat fabrikanten en leveranciers te maken hebben gehad met lockdowns, reisbeperkingen en andere uitdagingen. Dit heeft geleid tot vertragingen en tekorten aan bepaalde soorten bevestigingsmiddelen, wat een rimpeleffect op de industrie heeft gehad. Sommige fabrikanten hebben hun productieschema’s moeten aanpassen en de productie moeten verminderen om aan de verminderde vraag te voldoen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste aerospace fasteners marktspelers zijn 3V Fasteners Company, TriMas, Alcoa Corporation, Arconic Inc, B&B SpecialtiesInc, Ho-Ho-Kus Inc, TFI Aerospace, The Boeing Company, National Aerospace Fasteners Corporation

Marktsegmentatie

De markt voor bevestigingsmiddelen voor de lucht- en ruimtevaart is gesegmenteerd in producttype, materiaaltype en eindgebruiker.

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in moeren en bouten, klinknagels en schroeven.

Op basis van het materiaaltype is de markt gesegmenteerd in aluminium, gelegeerd staal en titanium.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in romp- en besturingsoppervlakken en interieur.

Regionale analyse

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de markt voor lucht- en ruimtevaartbevestigingsmiddelen, gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Noord-Amerika heeft een gevestigde lucht- en ruimtevaartindustrie, met grote fabrikanten zoals Boeing en Lockheed Martin in de Verenigde Staten. De regio heeft een groot aantal luchtvaartmaatschappijen, een sterke defensiesector en een robuuste MRO-markt, die de vraag naar lucht- en ruimtevaartbevestigingsmiddelen stimuleert.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerospace-fasteners-market-1138

Europa is ook een belangrijke markt voor lucht- en ruimtevaartbevestigingsmiddelen, met grote fabrikanten zoals Airbus en Rolls-Royce in de regio. De regio heeft een groot aantal luchtvaartmaatschappijen en een aanzienlijke MRO-markt, wat de vraag naar bevestigingsmiddelen stimuleert.

Gerelateerde rapporten:

Civiele helikoptermarkt Onderzoeksrapport Informatie per motortype (enkele motor en tweemotorige), gewicht (lichte helikopters, intermediaire helikopters, middelgrote helikopters en grote en zware helikopters), lichte helikopters (ultralichte helikopters en anderen), eigendom (eigendom en verhuur), eindgebruiker (wetshandhaving, onshore &offshore transport, bosbouw en wildlife conversatie, helikopter emergency medical service, search &rescue, training services en anderen), en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika) – Prognose tot 2030

Markt voor satellietvoortstuwingssystemen Onderzoeksrapport: Informatie per voortstuwingstype (koude gasvoortstuwing, gepulseerde plasmaschroeven, groene vloeistofvoortstuwing, waterelektrolyse, hydrazine, micro-elektrosprayvoortstuwing, jodiumhalsvoortstuwing, zonnezeilvoortstuwing en ambipolaire stuwraket) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau datis trots op zijn diensten en biedt uitgebreide en nauwkeurige analyses met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om klanten te voorzien van optimaal kwaliteitsonderzoek en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor ze uw belangrijkste vragen kunnen beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  Aerospace Fasteners Market size,Aerospace Fasteners Market,Aerospace Fasteners Market Reasearch Report,Aerospace Fasteners Market Industry Analysis,Aerospace Fasteners Market Forecast