header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Autismestoornis en behandeling marktaandeel te raken USD 42,15 miljard groeit met een CAGR van 4,43% in 2030

Apr 12, 2023 4:11 PM ET

Autisme stoornis en behandeling Marktonderzoeksrapport Informatie per type (autistisch, Asperger-syndroom, pervasieve ontwikkelingsstoornis, andere), per behandelingstype (Aplied Behavior Analysis (ABA), hyperbare zuurstoftherapie en anderen), per medicijn (SSRI’s, anti-convulsivum, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Autismespectrumstoornis (ASS) is een ontwikkelingsstoornis die communicatie, sociale interactie en gedrag beïnvloedt. De wereldwijde markt voor autismestoornissen en -behandelingen werd in 2021 gewaardeerd op USD 29,8 miljard en zal naar verwachting USD 42,15 miljard bereiken bij een CAGR van 4,43% van 2022 tot 2030.

De groei van de markt voor autismestoornissen en -behandeling kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, zoals de toenemende prevalentie van autismespectrumstoornis, het toenemende bewustzijn over de stoornis en groeiende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om effectieve behandelingsopties te ontwikkelen. Daarnaast wordt verwacht dat toenemende overheidsinitiatieven ter ondersteuning van autismeonderzoek en stijgende zorguitgaven ook de groei van de markt zullen stimuleren.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de markt voor autismestoornissen en -behandeling zijn: Pfizer Inc., Roche Holding AG, Johnson &Johnson Services, Inc., Novartis AG, Bristol-Myers Squibb Company, AbbVie Inc., Eli Lilly and Company, Allergan, Teva Pharmaceutical Industries Ltd., Shire (Takeda Pharmaceutical Company Limited)

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1605

Marktsegmentatie

De markt voor autismestoornissen en -behandelingen kan worden gesegmenteerd op basis van diagnose, behandelingstype en eindgebruiker.

Diagnose: Gedragsbeoordeling, Medische beoordeling

Behandelingstype: Gedragstherapie, Medicatie, Anderen

Eindgebruiker : Ziekenhuizen, Klinieken, Andere

Het diagnosesegment kan verder worden onderverdeeld in gedragsbeoordeling en medische beoordeling. Gedragsbeoordeling omvat het gebruik van vragenlijsten, interviews en observaties om gedrag, communicatie en sociale interactie te evalueren. Medische beoordeling omvat een lichamelijk onderzoek en medische tests om andere aandoeningen uit te sluiten die de symptomen kunnen veroorzaken.

Het behandelingstypesegment kan verder worden onderverdeeld in gedragstherapie, medicatie en andere. Gedragstherapie is de meest voorkomende behandelingsoptie voor autismespectrumstoornis en omvat toegepaste gedragsanalyse (ABA), cognitieve gedragstherapie (CGT) en training van sociale vaardigheden. Medicatie wordt ook gebruikt als een behandelingsoptie, maar het wordt over het algemeen gebruikt om symptomen zoals angst en depressie te beheersen. Andere behandelingsopties omvatten dieetveranderingen, sensorische integratietherapie en alternatieve therapieën zoals muziektherapie en kunsttherapie.

Het eindgebruikerssegment kan worden onderverdeeld in ziekenhuizen, klinieken en andere. Ziekenhuizen zullen naar verwachting de markt domineren, vanwege de beschikbaarheid van geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en een groter aantal patiënten dat ziekenhuizen bezoekt voor behandeling. Klinieken zullen naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van poliklinische zorg en de beschikbaarheid van gespecialiseerde klinieken voor autismespectrumstoornis.

Over het algemeen biedt de marktsegmentatie van de markt voor autismestoornissen en -behandeling een uitgebreid inzicht in de verschillende aspecten van de markt, waardoor belanghebbenden weloverwogen beslissingen kunnen nemen met betrekking tot investerings- en bedrijfsstrategieën. Bovenkant van het formulier

Regionale analyse

De markt voor autismestoornissen en -behandeling kan per regio worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de hoge prevalentie van autismespectrumstoornis in de regio, het toenemende bewustzijn over de stoornis en de aanwezigheid van grote marktspelers in de regio. Daarnaast heeft de regio een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur en een hoge acceptatiegraad van technologisch geavanceerde producten en diensten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (108 pagina’s) over autismestoornis en behandeling: https://www.marketresearchfuture.com/reports/autism-disorder-and-treatment-market-1605

Europa zal naar verwachting Noord-Amerika volgen in termen van marktaandeel, als gevolg van de toenemende prevalentie van autismespectrumstoornis en groeiende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om effectieve behandeling te ontwikkelenopties in de regio. Bovendien wordt verwacht dat de aanwezigheid van overheidsinitiatieven ter ondersteuning van autismeonderzoek en stijgende zorguitgaven ook de groei van de markt in Europa zullen stimuleren.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste groei laten zien tijdens de prognoseperiode, als gevolg van het toenemende bewustzijn over autismespectrumstoornis en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg in de regio. Bovendien wordt verwacht dat toenemende overheidsinitiatieven ter ondersteuning van autismeonderzoek en de toenemende prevalentie van de stoornis in landen als India en China de groei van de markt in de regio verder zullen stimuleren.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van het toenemende bewustzijn over autismespectrumstoornis en de groeiende uitgaven voor gezondheidszorg in de regio’s. De markt in deze regio’s zal naar verwachting echter worden belemmerd door het gebrek aan bewustzijn over de aandoening en de beperkte beschikbaarheid van behandelingsopties.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor autismestoornissen en -behandeling in alle regio’s gestaag zal groeien, gedreven door de toenemende prevalentie van de stoornis en groeiende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om effectieve behandelingsopties te ontwikkelen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Behavioral Health Services Markt Onderzoeksrapport Informatie per servicetype (intramurale ziekenhuisbehandeling, poliklinische counseling, thuisgebaseerde behandelingsdiensten), per stoornistype (angststoornis, bipolaire stoornissen, depressie, eetstoornis), per eindgebruiker (gemeenschapscentra, providers, ziekenhuizen en klinieken, patiënten) en per regio (Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Markt voor zuurstoftherapie-apparaten Onderzoeksrapport Informatie per type (niet-re-breathermasker, incubators, continue positieve luchtwegdruk, vloeibaar zuurstofapparaat, hyperbare zuurstofkamer, neuscanule), per toepassing (hypoxemie, hartaandoeningen, slaapapneu, longziekten en chronische obstructieve longziekten), per eindgebruiker (ziekenhuis, klinieken en patiënten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

 

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Keywords:  Autism Disorder and Treatment Market,Autism Disorder and Treatment Market Share