header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Big Data as a Service-markt zal naar verwachting tot het einde van 2030 een industriegroei van 28,2% hebben

Apr 12, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De Big Data as a Service-markt zal naar verwachting groeien van USD 15,2 miljard in 2023 tot USD 80,5 miljard in 2030 bij een CAGR van 28,2% in de periode 2023-2030.

Big Data as a Service (BDaaS) is een cloudgebaseerd framework dat end-to-end big data-oplossingen biedt aan ondernemingen op hun vraag. BDaaS kan worden gedefinieerd als een gecombineerde structuur van Hadoop-as-a-Service (HDaaS), Data-as-a-Service (DaaS) en Data Analytics-as-a-Service (DAaaS).

Belangrijkste spelers

De big data as a service markt is zeer competitief en heeft een groot aantal spelers die actief zijn in de markt. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Amazon Web Services (AWS)
  • Microsoft Azure, Google Cloud
  • IBM Corporation
  • SAP SE
  • Oracle Corporation
  • HPE (Hewlett Packard Enterprise)
  • Dell Technologies Inc
  • Cloudera Inc
  • Teradata Corporation

 

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1209 

Regionale analyse

De wereldwijde Big Data as a Service (BDaaS) markt is gesegmenteerd in verschillende regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijk deel van de BDaaS-markt in handen hebben vanwege de vroege adoptie van cloud computing en big data-analysetechnologie. De aanwezigheid van grote spelers zoals Amazon Web Services, Microsoft en Google in de regio stimuleert ook de groei van de BDaaS-markt in Noord-Amerika.

Europa zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de BDaaS-markt als gevolg van de toenemende vraag naar big data-oplossingen uit verschillende eindgebruikerssectoren, zoals banken, financiële diensten, verzekeringen (BFSI), detailhandel en gezondheidszorg. De regio heeft een sterke aanwezigheid van belangrijke spelers zoals IBM, Oracle en SAP, wat de groei van de BDaaS-markt verder aanwakkert.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de BDaaS-markt als gevolg van de groeiende acceptatie van big data-oplossingen in landen als China, Japan en India. De toenemende investeringen in de ontwikkeling van IT-infrastructuur en het stijgende aantal kmo’s in de regio stimuleren ook de groei van de BDaaS-markt in de Regio Azië-Pacific.

De rest van de wereld zal naar verwachting een kleiner deel van de BDaaS-markt in handen hebben, maar de verwachting is dat deze de komende jaren in een aanzienlijk tempo zal groeien als gevolg van de toenemende vraag naar big data-oplossingen in landen als Zuid-Afrika, Brazilië en het Midden-Oosten.

Kortom, de BDaaS-markt zal naar verwachting aanzienlijk groeien in alle regio’s, met Noord-Amerika en Europa als marktleider, gevolgd door Azië-Pacific.

Marktsegmentatie

De big data as a service markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende criteria, waaronder

Implementatiemodel: Cloudgebaseerd en on-premise, Component: Oplossingen en services

Organisatiegrootte: Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen

Toepassing: Customer Analytics, Fraud Detection, Risk Management, Supply Chain Analytics en anderen

Eindgebruikersindustrieën: BFSI, gezondheidszorg, detailhandel, telecommunicatie en IT, productie, overheid en publieke sector, en anderen

Geografie: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten &Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/big-data-as-a-service-market-1209 

Elk van deze segmenten kan verder worden onderverdeeld op basis van specifieke behoeften en vereisten van verschillende bedrijven, en biedt gerichte oplossingen voor hun big data-vereisten. Door de behoeften van elk segment te begrijpen, kunnen leveranciers oplossingen en diensten ontwikkelen die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van deze segmenten, waardoor de groei van de big data as a service-markt wordt gestimuleerd.

**Top trending rapporten**

Application Modernization Services Marktonderzoeksrapport-Prognose tot 2030

3D Animation Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2030

Analytics of Things Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over MarktonderzoekToekomst:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Big Data as a Service Market,Big Data as a Service,Big Data as a Service Market Size,Big Data as a Service Market Growth,Big Data as a Service Industry,Big Data as a Service Market Analysis,Big Data as a Service Market Share