header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Crowd Analytics-markt zal naar verwachting USD 5,67 miljard bereiken in 2030, trends, waarde, groei en voorspelling in 2030

Apr 12, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De crowd analytics-markt verwijst naar het gebruik van verschillende technologieën, waaronder videobewaking, Wi-Fi en Bluetooth-tracking, om gegevens te verzamelen en te analyseren over het gedrag van menigten in openbare ruimtes. Het doel van crowd analytics is om organisaties en bedrijven te helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen over crowdmanagement, veiligheid en marketing.

De wereldwijde crowd analytics-marktomvang werd in 2020 gewaardeerd op $ 638,1 miljoen en zal naar verwachting $ 5,67 miljard bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 23,27% tijdens de prognoseperiode van 2020 tot 2030.

Vraag een gratis voorbeeld van dit strategisch rapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1850 

Regionale analyse

De crowd analytics-markt kan worden geanalyseerd op basis van verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijk deel van de crowd analytics-markt in handen hebben tijdens de prognoseperiode. Dit wordt toegeschreven aan de hoge acceptatie van geavanceerde technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie en machine learning, en de aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers in de regio. Bovendien stimuleert de toenemende behoefte aan oplossingen voor openbare veiligheid en beveiliging de vraag naar crowd analytics in de regio.

Europa zal naar verwachting ook een belangrijke markt zijn voor crowd analytics, gedreven door de groeiende acceptatie van smart city-initiatieven en infrastructuurontwikkeling in de regio. De toenemende vraag naar real-time crowd monitoring en analyse oplossingen in het openbaar vervoer en andere gebieden met veel verkeer draagt ook bij aan de groei van de markt in Europa.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste groei in de crowd analytics-markt zien tijdens de prognoseperiode. Dit wordt toegeschreven aan de toenemende investeringen in smart city-initiatieven en infrastructuurontwikkeling in landen als China, India en Japan. De groeiende vraag naar crowd management en oplossingen voor openbare veiligheid in de regio stimuleert ook de acceptatie van crowd analytics.

De rest van de wereld, die regio’s zoals het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika omvat, zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor crowd analytics. De toenemende behoefte aan oplossingen voor openbare veiligheid en beveiliging in deze regio’s drijft de vraag naar crowd analytics-oplossingen. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende acceptatie van geavanceerde technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie en machine learning, zal bijdragen aan de groei van de markt in de rest van de wereld.

Toegang tot het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/crowd-analytics-market-1850 

Marktsegmentatie

De crowd analytics-markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder component, implementatiemodus, toepassing en verticaal.

Op basis van component kan de crowd analytics-markt worden gesegmenteerd in:

Oplossingen: Dit omvat video-analyse, Wi-Fi- en Bluetooth-tracking en andere oplossingen voor crowd-analyse.

Services: Dit omvat advies-, integratie- en ondersteuningsdiensten.

Op basis van de implementatiemodus kan de crowd analytics-markt worden gesegmenteerd in:

Cloudgebaseerd: dit omvat oplossingen en services die via de cloud worden geleverd.

On-premise: Dit omvat oplossingen en services die op locatie worden geïnstalleerd en geëxploiteerd.

Op basis van de toepassing kan de crowd analytics-markt worden gesegmenteerd in:

Customer Experience Management: Dit omvat oplossingen voor het analyseren en optimaliseren van klantgedrag en -betrokkenheid.

Veiligheids- en beveiligingsbeheer: dit omvat oplossingen voor het bewaken en beheren van drukte voor openbare veiligheids- en beveiligingsdoeleinden.

Marketing management: Dit omvat oplossingen voor het analyseren en optimaliseren van marketingcampagnes en -strategieën.

Op basis van vertical kan de crowd analytics markt worden gesegmenteerd in:

Transport: Dit omvat oplossingen voor crowd management op luchthavens, treinstations en andere transportknooppunten.

Retail: Dit omvat oplossingen voor het analyseren en optimaliseren van klantgedrag en betrokkenheid in retailomgevingen.

Gezondheidszorg: Dit omvat oplossingen voor het analyseren en optimaliseren van de patiëntenstroom en -ervaring in zorginstellingen.

Gastvrijheid: Dit omvat oplossingen voor het analyseren en optimaliseren van de gastervaring in hotels en andere hospitality-omgevingen.

Anderen: dit geldt ook voor crowdanalyseoplossingen voor andere industrieën en toepassingen, zoals sport- en entertainmentlocaties en openbare ruimtes.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1850 

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor crowd analytics: NEC Corporation, Sightcorp, Nokia Corporation, CrowdVision, iOmniscient, AGT International en Walkbase.

**Top trending rapporten**

Live Streaming Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Online Education Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Video Streaming Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Crowd Analytics Market,Crowd Analytics Market Size,Crowd Analytics,Crowd Analytics Market Share,Crowd Analytics Market Analysis,USA Crowd Analytics Market,APAC Crowd Analytics Market,Crowd Analytics Market Growth