header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De appelzuurmarkt zal naar verwachting stijgen met een krachtige 5% CAGR van 2023 tot 2030

Apr 12, 2023 7:00 PM ET

Appelzuur is grotendeels bekend als de organische verbinding die een zure smaak aan fruit toevoegt. Van nature voorkomend, appelzuur wordt vaak en meestal gebruikt als een levensmiddelenadditief en heeft toepassingen in verschillende andere eindgebruiksindustrieën, waaronder farmaceutische producten en producten voor persoonlijke verzorging. Market Research Future heeft zijn nieuwste rapport over de wereldwijde appelzuurmarkt gepubliceerd, waarvan wordt gemeld dat het een gemiddelde, maar consistente CAGR van 5,00% vertoont over de prognoseperiode van 2023 tot 2030. Malic acid, dat als additief wordt gebruikt, is in de loop der jaren getuige geweest van een consistente vraag en zal waarschijnlijk tegen het einde van 2030 een marktwaarde van USD 0,28 miljard genereren.

Appelzuur is van nature afkomstig van groenten en fruit en wordt veel gebruikt in de F &B-sector om de smaak te verbeteren en zuurheid toe te voegen aan een verscheidenheid aan zoetwaren, dranken en bakkerijproducten. De snelle en consistente groei van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie is een belangrijke invloed geweest op de groei van de wereldwijde appelzuurmarkt. In F &B-toepassingen wordt appelzuur gebruikt om de juiste pH, antimicrobiële eigenschappen en smaakstoffen te bereiken. De toenemende vraag naar handige, verpakte voedingsmiddelen en dranken als gevolg van veranderende levensstijlen en een groeiend besteedbaar inkomen heeft bijgedragen aan de toename van de vraag naar appelzuur. Bovendien heeft appelzuur toepassingen in de biochemie die verder wordt toegepast in producten voor persoonlijke verzorging. Het toegenomen gebruik van multifunctionele ingrediënten in haar- en huidverzorging zal naar verwachting de vraag naar appelzuur katapulteren.

Momenteel heeft het grondstofproces dat nodig is om natuurlijk appelzuur te extraheren of synthetisch appelzuur te produceren volatiele prijzen als gevolg van schommelingen in de prijzen van ruwe olie, waardoor de markt wordt beperkt. In toenemende mate kan het gebruik van biobrandstof en aanverwante producten, de productie van appelzuur, de komende jaren echter nieuwe kansen bieden.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4170

Marktsegmentatie

De gedetailleerde analyse van MRFR omvat een uitsplitsing van de verschillende delen van de markt die zijn gesegmenteerd op basis van type, eindgebruik en regio. Soorten appelzuur zijn grofweg gesegmenteerd in L-appelzuur, DL-appelzuur en D( )-appelzuur. Onder deze heeft het DL-appelzuursegment het grootste marktaandeel veroverd vanwege de stijgende toepassingen in onder andere voedingsmiddelen, dranken, diervoeders en landbouw. Het segment zal tijdens de beoordelingsperiode vooruitgaan met een CAGR van 4,81%.

Eindgebruiksindustrieën waar appelzuur wordt gebruikt, zijn gesegmenteerd in persoonlijke verzorging, voedsel en drank, farmaceutische producten en andere. Het F&B-segment zal naar verwachting de hoogste omzet laten zien over de prognoseperiode van USD 137,9 miljoen in 2027 en in het snelste tempo groeien. Ondertussen bevindt het segment persoonlijke verzorging zich op een goede tweede plaats na F &B en zal het blijven groeien naarmate het bewustzijn met betrekking tot welzijn en hygiëne toeneemt.

Regionale analyse

Azië-Pacific heeft zich gevestigd als marktleider onder alle andere regionale markten en zal naar verwachting omzet genereren met de hoogste CAGR van 5,82% gedurende de beoordelingsperiode. De APAC-markt heeft een aantal toonaangevende marktspelers die actief zijn op de wereldmarkt. Bovendien is er een snelle groei in de productiesector met veel eindgebruikersindustrieën die fabrieken in de regio opzetten vanwege de aanwezigheid van relatief goedkope arbeidskrachten. De aanwezigheid van een grote consumentenpopulatie samen met een toenemend besteedbaar inkomen heeft geresulteerd in een toegenomen vraag naar voedsel en dranken. De Noord-Amerikaanse markt is de op een na belangrijkste markt die naar verwachting in 2027 een geschatte marktwaarde van USD 53,7 miljoen zal bereiken. De VS is de grootste markt op landniveau. Ondertussen is Europa goed voor 20% van het wereldwijde marktaandeel en zal het naar verwachting in een gematigd tempo groeien.

Vraag om maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4170

Inhoudsopgave

1 Samenvatting

2 Reikwijdte van het verslag

2.1 Marktdefinitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.2.1 Onderzoeksdoelstellingen

2.2.2 Aannames &beperkingen

2.3 Marktstructuur

3 Marktonderzoek Methodologie

3.1 Onderzoeksproces

3.2 Secundair onderzoek

3.3 Primair onderzoek

3.4 Prognosemodel

4 Marktlandschap

4.1 Supply Chain Analyse

4.1.1 Leveranciers van grondstoffen

4.1.2 Fabrikanten/Producenten

4.1.3 Distributeurs/detailhandelaren/groothandelaren/e-commerce

4.1.4 EindeGebruiken

4.2 Porter’s Vijf Krachten Analyse

4.2.1 Dreiging van nieuwkomers

4.2.2 Onderhandelingsmacht van kopers

4.2.3 Onderhandelingsmacht van leveranciers

4.2.4 Dreiging van substituten

4.2.5 Intensiteit van de concurrentiestrijd

5 Marktdynamiek van de wereldwijde appelzuurmarkt

5.1 Inleiding

5.2 Stuurprogramma’s

5.3 Beperkingen

5.4 Kansen

5.5 Uitdagingen

5.6 Trends/Technologie

Voortzetten…

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/malic-acid-market-4170

Belangrijkste spelers

Prominente spelers in de voorhoede van de markt zijn geprofileerd in het rapport van MRFR. Deze omvatten Tate &Lyle, Corbion NV, Polynt S.p.A, Fuso Chemical Co., Ltd. (“Fuso”), Thirumalai Chemicals Ltd. (TCL), Changmao Biochemical Engineering Company Limited, Bartek Ingredients Inc., Isegen South Africa (Pty) Ltd, Anhui Sealong Biotechnology Co. Ltd. en Yongsan Chemicals, Inc

Laatste nieuws uit de branche

Mei 2021:
Thirumalai Chemicals Co. Ltd. verklaarde zijn strategieën om een project te beïnvloeden om 180.000 ton anhydride en 30.000 ton fijne en speciale chemicaliën per jaar te produceren.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/fermentation-chemicals-market-7908

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/polycarbonate-films-market-5270

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/spandex-market-8336

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/barium-fluoride-market-1636

 

Contact

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Malic Acid,Malic Acid Market,Malic Acid Industry